Hirdetés
Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
MIUI MCGv5.3, feltöltés alatt:
[link]Faster, Smoother and More Reliable!
- Includes Juwes Ram Hack (Stable and Works)
- Includes Modem Switcher (Switches to JV4)
- Includes Proper 3D Fix intergration
- Kernel Switched to TK-Glitch PE v10
- Video Improvements
- Camera Improvements
- Sound Tweaks
- Better 720p Recording Support
- Improved Battery Life
- Latest Translation Pack Included (Thanks Mark)
- Other fixes to improve UI response timeI have tested this rom for the best part of the day (Excluding Translation Pack) and it really does have fantastic battery life. I've lost 10% over a space 5 hours, this is with very heavy usage, and a lot of flashing happening. Now I'm only reporting these figures and don't expect everyone to get this sort of result..! SO please don't moan if you don't..!
Jól hangzik.
-
tesopapa
aktív tag
-
cozmo
őstag
kB/s-re kapcsolva, gondolom te is abban mérted...
legközelebbi szerverrel: letöltési sebesség 1033,6 feltöltési sebesség: 348,5
bő 800km-re levő szerverrel: letöltési sebesség 812,1 feltöltési sebesség: 366,7
Érdekes hogy a feltöltés nem nagyon változik.szerk ja én WIFI netet mérem A mobil net keretem elfogyott erre a hónapra
Hopsz SENIOR TAG lettem
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
JJ hunter
aktív tag
csak figyelj oda rá, mer nálam elszaladt a ló 2 tesztet nyomtam, és megnéztem vagy 30 megát szedett le csak a teszt miatt
nálam: letöltés 3680 ill. 4307 kbps, a feltöltés 1197 ill. 1212 kbps... telenoros szerverről BP. sóval itt is látszik, h mennyire elmarad a Tiedtől, mekkora fos ez nálam mind1, most elvegetálok vele 1 hónapot, aztán utána rámegyek a témára.
szerk: fanatikus tag lettem
szerk2: kb/s-ban fel: 460-538, és le: 149-151....szóval fos....eddig a legmagasabb nálam 7-800k volt letöltésnek. Te melyik szolgáltatónál vagy?
[ Szerkesztve ]
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
CHIPman
nagyúr
válasz Oppenheimer #7080 üzenetére
Idleben nem hiszem, hogy sokat enne, bár egy éjszaka alatt WiFi/3G offal lement 13%-ot, de lehet, hogy nem töltöttem fel teljesen. 3G-t elvből kinyomom, GSM-mel használom.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
cozmo
őstag
válasz JJ hunter #7085 üzenetére
Csak mert én is tesztelem mindjárt, de most kért enni
A másik hogy nem tudom a marketes speedtest hogy mér de az asztali gépen is csal, ha csak úgy simán a teszt indítása gombra csapsz. Elötte ki kell választani egy másik kontinensen levő teszt szervert, nem amit alapból feldob és akkor valósabb értéket ad!szerk:
letöltés 8275kbps feltöltés 2790kbps
a legtávolabbi 800km-re levő szerverrel pedig:
letöltés 5947kbps feltöltés 1341kbps[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
Sziasztok!
Adott egy betört kijelzős Galaxy S, gari nélkül. Mibe fáj egy új kijelző? Illetve mennyit érhet a telefon így?
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
fRooStzzZ
senior tag
Na megint elakadtam.
Nagy nehezen el tudtam indulni, de megállt a tudomány.
Tünetek. Eltűnt minden file kezelő.
Ugye gépről hiába másolom át sd-re a root ex-et, ha nem tudom a telefonról megnyitni.
Market, leszedtem es file ex-et.
Akkor abból vagy 4. alkalomra megtalálta az sd card-ot, onnan fel tudtam tenni a root explorer-t. Na már most eddig ez mind szép és jó, de állandóan azt írja ki amikor be akarok lépni az sd card-re, The sd card is not currently mounted.
Így aztán még a külső sd-re sem jutok ki.
Es file ex is mindig üresnek látta a belső sd-t, a gépről nézve meg ugye a cuccok rajta vannak.Ötlet?
-
gamek!ller
őstag
Erdekes, most jo a telo...
-
cozmo
őstag
válasz JJ hunter #7066 üzenetére
A net sebességét mivel méred?
TV OFF jvh-ra CWM-ből kell install zip-pel feltenniEladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
tesopapa
aktív tag
válasz R2D20208 #7077 üzenetére
Bocs, de Én nem ezt használom. Nekem DarkCore 2.6 van fenn.
Az ottaniak jókat írnak róla.
Itt a leírása a fórumból:This version is for Gingerbread JVH/JVO/JV9.
It dont work on JVB.
It also id made from the new samsung kernel source.Right now im looking on diffrent stuff to make it even better.
I cant say what is gonna be in it yet, but this is what I'm shall look into.
Also I try to optimize and tweak all other settings to..Voodoo v9. (Done) :-)
OverClocking. (Done) 1300MHZ
UnderClocking. (Done)
UnderVolting. (Done)
Remove more debug code.(Done)
Color fix(my own). (Done)
Sharpness fix(my own). (Done)
Deadline schedule.(Done) :-)
Conservative governor (++).(Done)
Boot logo. (Done). :-)
Optimize ext4.(Done)
Make cmw3 kernel update.zip (Done) :-)
Working Boot sound with custom boot animation :-)
1000MHZ as default frequency. (Done) :-)
Optimized compiler options. (Done) :-)Known issue:
If you did have front camera fix installed, you must restore your orginal files get get it
to work with this Relese candidate 2.
Ask your rom maker for an update file for it.FAQ
Support (done) = it works, but it dont means that there is a tool for it.
3:e part program = Is a program that is not coming from me and if you use it and your phone crash or behave strange then its your own fault and dont complain here about it.
Beta = its not finished and there will be changed things.
Over volting (OV) = more mv to the cpu/gpu
Under volting (UV) = less mv to the cpu/gpu
BLN = Cost you 2500Euro to get it.I will add all things needed to change all the settings in an app.
Right now there is Gingerbread kernel control, but it has not all settings yet.
You CANT change any settings in the recovery either.
Dont use 3:e part program to change things if you are not 100% sure you know what you are doing. Well if you know what you are doing you dont need a 3:e part program to start with....Change CPU frequency
Make a file in /system/etc and name it cfo.conf
In that file you write one of these values:
1300MHZ
1200MHZ
1000MHZ
800MHZSave the file and restart your phone. Now it should use the settings you did write.
You need to have a tool for this to be able to see the system files.
Dont ask about it in the tread. If you dont know how you should not even use it.Stagefright
Stagefright will give you some more speed and smoothness to your phone.
But it dont work for all. Some video format seams not to work right on some
phones. You can try modoplayer to play almost every format the phone support.
But if you dont play much video format then you can enjoy the extra speed.Now you can turn on and off this settings in the kernel.
Make a file in /system/etc and name it stage.conf
In that file you write TURNON if you want to have it turned on.
If you dont want it then remove the file or write something else in it.I did make a guide for cleaning up the phone.
Use it if your phone is not 100% right.
There is other way to clean the phone, but this way is the way I use and I know it do work 100%.
The guide is here.Use it on your own risk.
-
kutkut
addikt
MIUI-ban hogyan tudom szinkronizálni a jegyzeteket? Hiába nyomom, hogy sync, gépen nem látom... Mi lehet a baj?
Meizu MX3 32GB
-
tesopapa
aktív tag
-
R2D20208
addikt
Szeretném kérdezni a nálam okosabbakat: Melyik kernelt ajánlanátok nekem. Nem fontos nekem a voodoo, nem hallgatok telon zenét. Damian, vagy Fugu, vagy Stock vagy Supercurio? Melyik a legaksikimélőbb illetve elég stabil? Köszi előre is!
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
JJ hunter
aktív tag
válasz JJ hunter #7064 üzenetére
elképesztőőőő most a stock JVH-val a mobilnetem 6-700k... nem akarom elhinni, h Darky 10.1-es romja a 3adára korlátozza a mobilnetemet O.O
valaki tudna nekem segíteni, olyan kérdéseim lennének, amiket még sose csináltam. Darky 10.1-ből szeretnék pár dolgot átvenni stock JVH-ra.
- hogy lehet az unlock screen-eket kimenteni vagy feltenni a stockra? Valakinek esetleg megvan kimentve?
-hogy lehet a töltöttség jelzőt áttenni?
-tv off animot?
-boot animot? bár ezt nagyon néha látom csak...
gondolom CWM-ból kell install zip-pel feltenni, csak honnan, meg mit vagy miket kell kivenni?
köszönöm szépen előre is, aki ezeket megválaszolja
szerk: ja és megy fel a hacks kernel
[ Szerkesztve ]
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz eladogeppc #7062 üzenetére
beállítások, telefon névjegye, akkumulátor használat.
Erre gondolsz? -
JJ hunter
aktív tag
feltettem most azt is de semmi...asszem leszarom már a rootot, most pár mega pluszba nem vág földhöz... azért kellett vna csak a root, h backupolni tudjam a watchdogot, h számolja a megáimat ha így hasít a netem, akkor megy fel a hacks kernel, és akkor darky meg várat magára...
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Akkutesztet mivel szoktatok csinálni ? Aminek a képét be szoktátok illeszteni ide.
Ami nézi mikor milyen aktivitás volt ?
Ami logol...
Köszi !Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
fRooStzzZ
senior tag
Én ilyesmiket nem tapasztaltam vele.
Emlékeim szerint a Simply H-nál volt olyan, hogy nem ment a kiskamera, de azt lecseréltem hamar. Darky 10.1-el nem volt problémám, max annyi, hogy Sigyc telepítése után egyszer volt drain. Aztán megjavult.
Most tettem fel 3x-ra a Cris V65-t, és épp csodálkoztam hogy a hívásbeállításnál nem magyar a menü. De meglesem ezt a V66-t, mert látom abban van javítás ahogy írta itt egyik kollega.A system/app mappa mérete még mindig kevéske számomra, de a lényeget sikerült belevarázsolnom. Az üzenet is megy már rendesen, viszont olyan kérdésem lenne hogy Chainfire3D jó valamire?
Mert van benne ugye ez az opengl. Driver telepít, TW4-et kinyírja.. Összecsúsznak nekem benne az ikonok, a betűk, menü stb. Amíg nem volt fent a TW4, addig jó volt minden. -
xnace
őstag
válasz korpicschess #7058 üzenetére
nggabi: Ezt már megbeszéltük egyszer
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
xnace
őstag
Sziasztok!!!
Elköszönni jöttem tőletek, (Tudom, hogy nem voltam itt sokat mostanában, ennek az oka lent le van írva) mert a napokban el fogom adni a szertett készülékem, ugyanis nagyon beleuntam a rom-olásba. Másrészről meg itt a nyár,és csak használni szeretném a telefonomat, nem bütykölni, romokat telepítgetni, meg repartícionálgatni. Egyébként is lassan meg-meg szűnik a susport, nem jönnek új ROM-ok, stb.(de ez még mondjuk odébb van.)
A telefon-eladásról meg az az álláspontom, hogy addig kell belevágni, amíg keresel az üzleten, nem csak veszítesz. Én jelen esetben elég sokat fogok keresni, de el is b@szom rögtön másik telóra. Ez a teknika márcsak ilyen. "Beszippantja" az embert.Nagyon szépen köszönöm a rengeteg seegítséget, amit ebben a topikban kaptam kezdőként, az első ROM-olásomban... Külön köszönet tariattila fórumtársunknak, aki az első DOC-romom felrakásában rengeteget segített.
Hamarosan boldog tulajdonosa leszek egy Samsung Omnia 7-es készüléknek.
Részletes teszt olvasható lesz a Logout blogomon.Nagyon fog hiányozni ez a topik, a sok segítő szándékú fórumlakó.
Sziasztok!!!!
UI: Nagyon jó volt itt, amíg kicsit le nem esett a színvonal. Dehát ez ilyen, nincs mit tenni. Ja, és az OFF-topikban megtalálható leszek
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
htaos
tag
Megjelent a CRISKELO Update V66. Már jobb a magyar fordítás a hívásbeállításoknál.
OnePlus 9 pro | "Főnök! Nem indul az aggregátor! Hát tolják be..." (By Gecsa)
-
nggabi
félisten
válasz gamek!ller #7046 üzenetére
nagyon úgyse kell...
am most nézem az alírásod... szerencsétlenbe beleraktál egy 2 gigás kártyát? azt meg minek?
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
lefkosia
őstag
-
nggabi
félisten
esteleg tudja vki h darky 10.1-en miért nem jó a front kamera képe? nem mintha használnám csak ha már ott van működjön... ez a 2.6-os kernel se javította meg sajna
melegedésre: volt akinek lekapcsolta a töltést navi közben, sztem normális ha megy rajta minden egyszerre és melegszik...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
lefkosia
őstag
válasz theiron320 #7040 üzenetére
Véleményem szerint nem normális, ha 47 fokos. Többet sajnos én nem tudok erre mondani. Nálam még nem volt ilyen nem tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There
-
theiron320
aktív tag
-
lefkosia
őstag
válasz eladogeppc #7037 üzenetére
Ment privi.
Én is teljesen kezdő voltam, de itt egy-két kolléga segített. Még nekem is van mit tanulniThe Truth Is Out There
-
eladogeppc
veterán
válasz lefkosia #7035 üzenetére
Akkor maradhat. Ez ugye 2.2.1.
Odinnal felgyötröm. Azt még megkérdezhetem, hogy a lagfixekkel érdemes foglalkozni
ha az ember nem teljesítménymániás ? Nekem a need4speed megy szépen a gyári
Rommal is. Vagy azért jó ha fenn van.Ha ajánlod, akkor erre fel tudom valahogy tenni ?
Köszönöm fáradozásod , hogy segítesz egy ilyen kezdőnek..
(Defy-n meg Commtiva z71-en egyszerűbb ROM-olni)
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
zozyk
addikt
válasz lefkosia #7027 üzenetére
Még egy kérdés:
melyik a "hivatalos" CM:
1: http://sourceforge.net/projects/teamhacksung/files/galaxys/
2: http://download.cyanogenmod.com/?device=galaxysmtd[ Szerkesztve ]
-
lefkosia
őstag
-
-
Oppenheimer
nagyúr
Nem próbálta senki az ázsiai 2.3-as FW-ket? Május 24-i buildek, hátha már nem merülnek.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
lefkosia
őstag
válasz eladogeppc #7028 üzenetére
Mindenekelőtt mentsd le az efs mappa tartalmát, majd odinnal tedd fel a JS8 romot így.
The Truth Is Out There
-
a.t.t.i.
senior tag
Ha nagyon klassz védőtokot szeretnétek tudom ajánlani:
Vaterán 1500ft.
Nagyon jó,ma vettem,bordót[ Szerkesztve ]
-
lefkosia
őstag
-
gyuszmó
őstag
Sziasztok
Melyik reader,ebook olvasó jön be nektek legjobban?
Az aldiko premiumban elcsúsztak az oldalak nem tudom,hogy tudom beállítani,levágja a szélüket,egymásba folynak az oldalak,nem középre helyezi,valamit el állítottam biztos,de vissza felé már nem megy.
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
R2D20208
addikt
Erről az összeállításról kinek mi a véleménye? Sztem nagyot fog ütni...Teszt alatt..★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
zozyk
addikt
CM7 telepitési útmutató van valahol magyarul?
-
lefkosia
őstag
válasz gamek!ller #7019 üzenetére
Ha bejössz hozzám, akkor szívesen segítek neked
The Truth Is Out There
-
lefkosia
őstag
The Truth Is Out There
-
lefkosia
őstag
válasz gamek!ller #7015 üzenetére
Itt van az általad kért leírás. Minden részletesen le van írva.
Froyo 2.2.1[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There
-
gamek!ller
őstag
Az igen, vannak ám hozzászólások, kb a tartalma felét nem is értem.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy mennyibe különbözne és mit vennék észre ha felraknám az előbb linkelt JS8 romot?Valaki le tudná írni nekem a menetetét?
-
theiron320
aktív tag
Sziasztok!galaxy 2.2.1 es romal játszás közben 47 fokos és a képernyő is fent meleg.Szerintetek ez baj vagy csak szimplan ilyen?
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz tesopapa #7005 üzenetére
Köszi, megpróbálom.
Most tettem fel újra, de ugyan csak fenn áll a hiba. --->
Üzenetek alapból nincsenek a menüben, ami meg a tárcsázónál van üzenetküldés, az meg fc-zik.
Teljes format volt, sd card stb stb. Semmi nem maradt a telefonon. Most újra fel a v65, de még mindig nincs használható üzenetküldési lehetőség.Teszt folyt...
-
tesopapa
aktív tag
válasz fRooStzzZ #7003 üzenetére
A [letöltött] progikat root explorerrel másold a system/app mappába + reboot. Elvileg ennyi. Ezek a stock JVK-ból kiszedett appok.
A lockscreennél bemész az unlock settings menübe, a custom app- nál kikeresed az üzenetek alkalmazást akkor nem fog rebootolni a MIUI lockscreen.
-
gyuluskám
tag
Üdv...
Na mindenki úgy dicséri a js8-at rávettem magam,hogy kipróbáljam!
Azt szeretném kérdezni hogy kell e mellé még valami?
pl: voodoo lagfix vagy sound vagy mit érdemes felrakni mellé?
a mostanihoz Sources+Ext4+Voodoo sound v8, JVH-t használtam ebben volt minden!
Létezik JS8-ra is ilyen minden az egybe?
Köszönöm szépen előre is!
-
fRooStzzZ
senior tag
Én most az új criskelo v65-t tettem fel.
Minden szép, minden jó, de még sem az igazi.
Mint írtátok feljebb is, sok mindent kivesznek belőle, ami nekem esetleg jó lehet.
Leszedtem a zip-et is, de nem tudom hogy feltenni.
Próbáltam rec-ből, nem ment.
Próbáltam kicsomagolni, install nem megy.
Akkor volt benne valami programocska alapból, ami nitrality névre van keresztelve, és ott volt sok sok app. Volt amit feltelepített onnan, de a 80%-át nem sikerült.
Akkor ami még bánt, hogy a program monitor, ami mutatja a folyamatokat nem tudom kitenni az "asztalra", widget betöltési hibát ír.
Amit még észrevettem, hogy a lockscreen-nél van egy pár még pluszban, de nem működnek megfelelően.
A 4 tab-os egyik gombjára fagy, mondhatni újraindul a teló.miui-s szintén zenész.
Így az első fél órában ez jött így ki, ami hirtelen szembe tűnt.Esetleg ha valaki tud megoldást a hiányzó programok pótlására, miként lehet felcsapni az árulkodjon már egy cseppet.
szerk:
Vagy csináltam Darky-ról appbrian-el egy mentést.
Ha azt felteszem, akkor mindent visszapakol, ami azon volt?T0rnad0. Az imei nem mászott el, minden megmaradt rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
havenger
tag
Én úgy voltam 2.3.3-al hogy egye fene, még ha rossz is lesz kibírom vele amíg jön egy rendes nyár közepén már csak lesz egy rendesen működő GB is, hátha már 2.3.4
Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Háztartási gépek
- E-book olvasók
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest