Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
twine
veterán
válasz R2D20208 #8840 üzenetére
Megőrült az egerem,,vagy nem is tudom mi ez a sok dupla ma
eladogeppc: (I)"Ginger alatt szinte az osszes autos game fc-zik"(/I)
Erre reagáltam az Asphalt-al.....való igaz hogy 2.3.4 az JVP...de úgy olvastam mintha Gingerről álltalában mondanád ezt....de már letisztult[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz R2D20208 #8840 üzenetére
Parancsolj!
A kért képek! És ezeket "Flip" effekt-el forgatva LPP-ban! Az "RSS" asztal a főképernyőm, és balra jobra érem el a naptáram, valamint a leveleket! Ha pedig tovább "pörgetem" akkor elérem a programjaimat amiket használok sűrübben..... Nem szépségdíjas, viszont számomra igazán kezelhető, és kényelmes a mindennapokban -
sagit
veterán
válasz gamek!ller #8897 üzenetére
azt vágom... cwm-ben vagyok, bekapcsolom a lagfixet de olyankor újra kell indítani hogy át is konvertálja ext4-be...
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
gamek!ller
őstag
Ne hagyd bepipálva Odin-nál az auto restart-ot. Amikor kiírja hogy Pass (vagy valami ilyesmi amikor végez) akkor szedd ki az aksit. Olvass vissza, én is ma csináltam meg és szájbarágósan le lett írva nekem, neked is menni fog
(#8887) vagyula
Köszönöm szépen, mind a kettő működik.
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
feltenném a bezke 4.1-et de hogyan? mármint azt írja hogy kapcsoljuk be a lagfixet de ne hagyjuk elindulni.. azt még is hogy? mert bootolás közben konvertál... vagy ha átkonvertált szedjem ki hamar az akksit?
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
-
vagyula
senior tag
-
twine
veterán
válasz eladogeppc #8888 üzenetére
Asphalt 6 JVO "stock" alatt hibátlanul futott.......
JVP-n még nem próbáltam...[ Szerkesztve ]
-
vagyula
senior tag
válasz eladogeppc #8889 üzenetére
Ne szorítsd annyira a telót
Ez baromság, 7 és fél órája be van kapcsolva a wifim, és semmi melegedés, pedig használom, mert reggel még 100%ról húztam le és most 49%-on vagyok.
[ Szerkesztve ]
miui.hu
-
eladogeppc
veterán
Ami még eszembe jutott és nagyon érdekes jelenség, hogy pl. Bezke alatt Wifit használva, a telefon izzik mint a szén !!!!
Érdekes, hogy más ROM alatt ez a jelenség sincs meg.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Például egy NFS Shiftet sem tudtam felrakni rá, mert az EA logó után lehalt mindegyik változat, amit le lehet tölteni a netről.
Illetve Asphalt 6 szanaszét akadozik 2.3.4 stock, Bezke, vagy akármelyik alatt.
Asphalt 5 szintén bugos itt ott.
Érdekes, hogy ezen programjaim tökéletesen települnek 2.2.1 stock alá.Szerinted mi lehet a gond ?
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
vagyula
senior tag
válasz gamek!ller #8886 üzenetére
Képernyőmentés:
ScreenCaptureService http://www.mediafire.com/?enjvk6w6983y1em (másold be a system/app-ba)A lockscreen pedig beállítások->lockscreen menu-> lockscreen setting custom appnál keresd meg az üzenetet.
[ Szerkesztve ]
miui.hu
-
gamek!ller
őstag
Akkor azt meg tudjuk oldani, hogy nekem legyen képernyő fényképezésem és a képernyőzár feloldásnál ne haljon meg ha sms-t akarok írni?
-
Piwi
veterán
válasz eladogeppc #8881 üzenetére
nekem még egy játék sem fc-zett GB alatt,tökéletesen futnak a játékok...tehát nem értem mi a baj..
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
vagyula
senior tag
Bezkénél romjánál köztudott, ha betallózod custom appba mondjuk az üzenetet, onnantól nem dob hátast.
Az a baj csak hogy pl.miui nem jelzi vissza ha sms érkezett, de ez nem a rom hibája, hanem a lockscreen appé.Inkább amondó vagyok,hogy rosszul portolják át az SGS II alkalmazásait az gs I.re.
Kamera miért is működne, ha a galaxy S 2-ben 8mp-es van meg full hd?
Email app nekem pl.tök lassú, vissza kellett cseréni.
A naptárral semmi bajom[ Szerkesztve ]
miui.hu
-
gamek!ller
őstag
Hehe, a feloldóst ha nem mondod sose jövök rá.. Igaz.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok.
Olvasgatom rendszeresen amiket irogattok de alig irtok arrol, hogy melyik
ROM mennyire kompatibilis a szoftverekkel.
A napokban volt szerencsem kiprobalgatni egy jopar ROMot.
Ginger alatt szinte az osszes autos game fc-zik illetve laggol.
Arrol nem is beszelve, hogy ugyan a quadrant szarnyal.
Pl.: nenamark 2 2.3.4 alatt elindul, majd fc.Az akksi idok briliansan alakulnak 2.3.4 alatt, de minek, ha az appok kihalnak?
Pl.: Bezke 4.1 alatt a lockscreen-t atallitod valamelyikre (pl Miui)
Majd nem feloldani akarod, hanem egybol izenetet irni, mar dob is egy
hatast a telefon (reboot)Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
ezzio
tag
válasz gamek!ller #8878 üzenetére
SGS2 kamera?
-
ezzio
tag
-
gamek!ller
őstag
válasz gamek!ller #8875 üzenetére
Közben már megtaláltam, viszont amikor bele akarom másolni a képernyőkép készítő appot, azt írja, hogy csak olvasni lehet. Na?
-
gamek!ller
őstag
Srácok. Hol van ez a system / apps mappa a telón belül?
-
kutkut
addikt
Ma rajtam fel ezt a neo kernelt... Fogyasztásról még nem nyilatkoznék... Viszont, nálam nem olyan smooth, mint a glitch... És ezt is azóta csinálja...
CHIPman: MIUI MCGv6.13.1 óránként esett 1%-ot, de folyamatos wifi szinkronnal... Szal, 9 óra, 9%...
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
Kapanyél
őstag
2.2.1-ről 2.3.4-re ODIN 1.3-nál a Phone Bootloader Update-hez tegyek pipát?
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
ferrari1
őstag
válasz gamek!ller #8866 üzenetére
Küldöm
-
ferrari1
őstag
válasz gamek!ller #8864 üzenetére
Nyugi, nincs benne a romban az apk. Vedd ki egy másik romból és másold bele az APP mappába és már van is. Vagy elküldjem?
budapestnite: Nem változik az EFS.
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz gamek!ller #8862 üzenetére
Képernyőfotóra gondolsz? Mert azt én sem...
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
gamek!ller
őstag
Érdekes, nem tudok képernyő mentést csinálni. Ez miért van?
-
ferrari1
őstag
válasz budapestnite #8858 üzenetére
Most milyen rom van a telefonon? Én az eredeti, tehát a 2.2.1-es romhoz mondtam a kernelt mert az első romolás előtt illik menteni az EFS-t.
Szerk: Akkor először az SM kernel kell. Odinba a PDA hoz tallózd be és felteszed, ha megvan, bekapcsolod a telefont. Felteszel egy rootexplorert és elmented a mappát. ha ez megvan kezdheted a romolást a leírás alapján.
[ Szerkesztve ]
-
budapestnite
csendes tag
válasz ferrari1 #8852 üzenetére
Az Odin-ba a PDA-hoz kiválasztom a bezkéhez ajánlott Dark Core 2.7.3 JVP.tar fájlt, download módba teszem és felrakja a kernelt. Ezután minden megmarad a telón?
Ha ez megvan, hogy tudom lementeni az efs mappát? Nem a kernel telepítése előtt kéne lementeni vagy a telepítés után is változatlan marad? -
gamek!ller
őstag
Valamiért nem tudom letölteni az Angry Bird-et.. Letölti, telepíti és sehol nem találom.
-
ferrari1
őstag
válasz budapestnite #8849 üzenetére
A legegyszerűbb rootolás, ha felteszel egy, a romodnak megfelelő kernelt. Utána rootexplorerrel kimásolod az EFS mappát. Én így csináltam. A te esetedben innét töltsd le a SpeedMod K13E with HZ=500 odinos verziót.
DarkByte: Őszíntén megmondom nem tudom mi a különbség
[ Szerkesztve ]
-
ezzio
tag
Eredeti email.apkról tudna valaki egy linket repiteni?
-
CHIPman
nagyúr
10%-ot esett éjjel a Neo07 kernellel, szemben a JVP 3%-ával.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
bok92
addikt
Nem. Viszont hamarosan jön az MCGv6.15 :
Change Log:- Kernel Changed to Zach's Neo 07
- Few Tweaks to System
- Better Signal Strength
- Faster GPS Lock On
- Modified MCG Theme (Screenshots Below)A Neo 07 milyen?Az akksifogyasztása tényleg jobb, mint a a Glitchnek?
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
IMEI van, telefonálni is tudok... Ééérdekes...
Meizu MX3 32GB
-
twine
veterán
válasz Kapanyél #8830 üzenetére
...én ha tehetem próbálok stock közeli maradni mindig....a deodexed pda-t is csak a % aksi miatt raktam fel! Próbáltam annó pár témát, de rájöttem a stock tökéletesen megfelel az ízlésemnek! Launcherpro plus-al, és az ahoz való glass widget skin-el, illetve a Custom launcher icons-al, kialakítottam egy olyan 5 oldalas "fix" "egyéni" felületet, ami tökéletesen kiszolgál... (még az "app drawerbe" is ritkán lépek be )
R2D20208:Délutánra lövök párat és feltöltöm .....mert most neki kell ugranom egy vidónak megvágni[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
válasz gamek!ller #8837 üzenetére
-
ferrari1
őstag
válasz gamek!ller #8833 üzenetére
De lehet. De ha már telepítettél rá progikat akkor lehet megint meg kell csinálnod ha nem megy, na bumm.
-
kutkut
addikt
MIUI 1.6.17 [link]
Ha volt már, sry.
Meizu MX3 32GB
-
R2D20208
addikt
Jóreggelt zsiványok
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
ferrari1
őstag
válasz gamek!ller #8831 üzenetére
Hogy érted, hogy leszedte? Mivel ez vipe rom legyalult az előzőből mindent. Ami maradt az SD-n az az előző telepítésből maradt ott és van közte olyan is ami a frissből van. Azért maradt, mert nem formáztad mielőtt romoltál volna.
Szerk: A kép alapján bejelölöm mit törölhetsz oks? Pill...
[ Szerkesztve ]
-
Kapanyél
őstag
Én is valami ilyesmit (egyszerűt) akartam összefércelni. A JV1 CSC miatt, remélem, nem fog meghalni valahol.
Ez a Bezke 4.1 még izgat, de a módosított téma nem tetszik és attól is félek, hogy a sok kigyomlált appot nem fogom tudni nitrality-vel visszahozni (SNS, stb.).Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
ferrari1
őstag
válasz gamek!ller #8828 üzenetére
Ezt egy másik launcherrel meg tudod oldani egyszerűen. Sok féle van, van bőven választási lehetőséged.
Az én kedvencem[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
válasz gamek!ller #8826 üzenetére
Na mik az első benyomások?
Én ezt úgy oldottam meg, hogy minden progit amit használok betettem egy mappába a külső kártyára. Nem kell utána keresgélnem
Az android telerakja az SD-t mindennel. Csak azt töröld amiről tudod micsoda mert különben lehet egyes programok nem fognak menni. Amint látom romolás előtt nem formáztad.
[ Szerkesztve ]
-
gamek!ller
őstag
-
ferrari1
őstag
válasz gamek!ller #8824 üzenetére
Akkor öröm és bódottá
-
ezzio
tag
Valaki próbálta már feltenni a Game Hub.apkt?
-
twine
veterán
Nnna srácok....tegnap jutottam el oda hogy sikerült feltolni a JVP-t!
Első körben csalódás mert a GPS nem akart fixet kapni két három percen belül....(sem)
Azután összeraktam magamnak a következő csomagot:PDA_XXJVP_Deodexed_Zipaligned.tar.md5 (témázható battery drain mentes Ginger)
PHONE_XXJVO.tar.md5 (10mp-es GPS)
GT-I9000-MULTI-CSC-OXXJV1.tar.md5 (XEH-ra állítható prod kód)Aztán erre egy:
CF-Root-XX_OXA_JVP-v3.7-CWM3RFS (kernelt!)Amihez használtam még a :
CF-Root-ext4-v1.3-Addon.apk (ext4 "lagfix")
Voodoo Control Plus v1.0.7.3.apk (über hang)és végül CWM alól:
Battery_mod_Stock hogy legyen "százalékos akkum", és CRT screen off-om!Úgy tűnik beérett az I9000-em! Nincs battery drain, gyors, rugalmas, és 10mp-en belül van GPS fixem! Pontosan azt tudja a készülék amit elvárhatok tőle! Mostantól élhetem az unalmas hétköznapokat szimplán csak és kizárólag használva a készüléket!
Két icipici tüske van bennem de ezzel tökéletesen tudok együtt élni:
nincs BLN-em, és az über GPS-el együtt jár az is hogy a Wi-fi nem az erősseb jelre kapcsolódik(ha két router egyszerre elérhető), hanem az utolsó kapcsolódási pontra!
Bocs ha hosszú voltam de remélhetőleg segít azoknak akik gondolkodnak...nem véletlen hogy komplett file-neveket másoltam be...!Majdnem kimaradt:
Köszi mindenkinek aki gyakorlatozott a romokon, és infókat osztott meg...én azt hiszem "megérkeztem"[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
-
gamek!ller
őstag
ŐŐő kész vagyok elvileg, most tölt. (egész szép a boot) Most kb 1 perce áll a Samsung feliratnál.
[ Szerkesztve ]
-
move1
tag
Sziasztok!
Egyedüli gondom a telóval, hogy az emaileket (pl: inviteles cím) néha nehezen mutatja meg/tölti be. Van, hogy egyáltalán nem hozza be, sőt befagy. Előfordult már wifi-n keresztül is.
JVP 2.3.4 van fent (samfirmware-s, alap kernel-lel). Minden más OK.
Van tippetek rá?
(Telenor a szolgáltató)Köszi, ha válaszoltok.
TP.
-
ferrari1
őstag
válasz gamek!ller #8815 üzenetére
Én nem vettem ki soha semmit De igen, kernel fel reboot nélkül, akksi ki majd be, cwm majd lagfix on, főmenübe vissza és install zip from SD card.
Hajrá
-
gamek!ller
őstag
Ferrari1:
Akkor most hogy ki van mentve az EFS mappa, felteszem a Dark Core-t odinnal, majd CWM, lagfixet bekapcsolom majd utána kiveszem simet és a memókártyát majd CWM-ből feltelepítem a Bezke romot?
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
-
ferrari1
őstag
válasz gamek!ller #8810 üzenetére
Adj egy emailt privátban.
-
ferrari1
őstag
válasz gamek!ller #8808 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
gamek!ller
őstag
-
ferrari1
őstag
válasz gamek!ller #8806 üzenetére
Sikerült?
-
ferrari1
őstag
válasz gamek!ller #8804 üzenetére
Nem. Azt a zip fájlt ne csomagold ki! Abban a formában másold fel ahogy letöltötted!
Állítsd le és nézd meg, hogy mentette-e a mappát.
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
válasz budapestnite #8801 üzenetére
Lejárt a szerk.
Legeslegelőször mentsd az EFS mappát.
-
ferrari1
őstag
válasz budapestnite #8801 üzenetére
Először egy 3 fájlos JVP-t kell feltenned odinnal. De Itt a mester leírása a telepítés menetéről.
-
budapestnite
csendes tag
És egy teljesen gyári Telenoros 2.2.1-re milyen lépéssel kezdjen el a Bezke feltelepítését?
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest