- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Aktív témák
-
Kevin's
senior tag
Nem is kell messzire menned itt van minden az első hozzászólásban részletezve csak végig kell olvasnod. És ha ha jól tudom mindenkinek más rom tetszik ami nekem tetszik az lehet neked nem fog ezért jó ha magad nézzed még mégis mire van szükséged mert a főzött romokból mindig hiányzik vmi amire neki nincs szüksége az lehet hogy neked kelleni fog, ezért ajánlom neked az XDA oldalt itt rengeteg rom közül választhatsz amelyik neked tetszik . Válogass kedvedre van itt froyora és JVB Ginger-e egyaránt de még a PDA Fun Clubon is találsz leírást is ami magyarul van. Itt már nem szívesen segítenek , mert már annyian kérdezték ezt , próbáld az archívumban meg keresni rá a választ ott már ki beszélték ezt milliószor !
Ferrari1 : Miért nem teszed fel JVB deodexed re a Crysis Sensation 1.3.1 et amúgy frissített változatban már jó a #/* gomb nincs fel cserélve én voltam bamba amit fel tettem az béta volt
és abban tényleg fel van az 1.3.1 ben már nincs sorry
Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest