- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
Aktív témák
-
Kevin's
senior tag
Nem is kell messzire menned itt van minden az első hozzászólásban részletezve csak végig kell olvasnod. És ha ha jól tudom mindenkinek más rom tetszik ami nekem tetszik az lehet neked nem fog ezért jó ha magad nézzed még mégis mire van szükséged mert a főzött romokból mindig hiányzik vmi amire neki nincs szüksége az lehet hogy neked kelleni fog, ezért ajánlom neked az XDA oldalt itt rengeteg rom közül választhatsz amelyik neked tetszik . Válogass kedvedre van itt froyora és JVB Ginger-e egyaránt de még a PDA Fun Clubon is találsz leírást is ami magyarul van. Itt már nem szívesen segítenek , mert már annyian kérdezték ezt , próbáld az archívumban meg keresni rá a választ ott már ki beszélték ezt milliószor !
Ferrari1 : Miért nem teszed fel JVB deodexed re a Crysis Sensation 1.3.1 et amúgy frissített változatban már jó a #/* gomb nincs fel cserélve én voltam bamba amit fel tettem az béta volt
és abban tényleg fel van az 1.3.1 ben már nincs sorry
Aktív témák
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest