Hirdetés
Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Köszi, közben siekrült a widgetsoiddal is a dolog, csak nem vettem észre elsőre hogy kétféle widget van
Némi nyomkodás után úgy tűnik nekem hogy ez az eddigi leggyorsabb MIUI (a 4.2es), nagyon smooth végre, nincs lagg, még a beállítások görgetésénél sem laggol mint eddig.
Egy bug van benne: ha egy kontakt infójától mennél az sms íráshoz, FCzik a progi, de szerencsére nem lép ki teljesen. Ezt majd csak jövőhét pénteken fogják javítani.kutkut: dehogynem látszik, ha nyomvatartod, felül kiírja hogy mi az a widget. Eltartott egy darabig nekem is míg rájöttem régebben
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
Na akkor kupak tanács. Galaxy i9000 logó után megáll a telefon. Se recovery se download, ugyanaz a pixeles kép. Tehát érdekes a felállás mert bekapcsol és látszólag tölt, de semmi. USB ellenállásos móka segíthet? Vagy vigyem be T-be és mondjam, hogy reggel így kapcsolt be?
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Safari
tag
ez a battery drain bug ez micsoda? ez az, hogy néha elkapja a hév a telefont és ec pec hirtelen kurva sokat csökken az akkumulátor szintje a telonak? mert nekem ilyen problémám van darky 10.1el... tettem már én is fel előtte miuit, de hu, az aztán nem volt semmi picit iphonos volt amit én tettem fel egy hete, de eléggé bejött
-
-FreaK-
veterán
Igaz, igaz
Kutkut: ezt nem értem, ha a TW4 launchert használod akkor ugrott a miui launcher meg minden amitől miui a miui nem?
[DE2JAY]: jah hát énis, első gondolatom az volt h elszállt menet közben az ime számom de szerencsére nem.
Tudtok mondani valami switchpro-hoz hasonló widgetet amivel kapcsolókat lehet kitenni?
Widgetsoid-ot néztem még de az nem egészen ugyanaz, órát meg battery icont rak csak ki. Vagy valamit rosszul csináltam? -
[DE2JAY]
senior tag
"TE nem egy embert üztél már innen el tudod?"
Ha elűztem valakit /rajta kívül, bár ez még korai/, akkor én kérek elnézést, mindenesetre elérte, hogy átnézzem az archív fórumot is, de nem találtam erre utaló bejegyzést a nevemre keresve.
odium: kutkut
-FreaK-: Nah ezt nekem is csinálta. Be is paráztam.Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
bmarko
tag
-
-FreaK-
veterán
Nekem restart nélkül is megszűntek a laggok, gondolom befejezte a háttérben a munkálatokat.
Csinált viszont egy olyat hogy lezárta a telefont, kérte újra a pinkódot.Ne aggódj, nincs battery drain bug
Végre egy frissítés ahol nem kellett szenvednem a mobilnet bekapcsolással! ment elsőre!
Hm, kezd úgy tűnni hogy ezt a bakit a switchpro widget okozza..[ Szerkesztve ]
-
-
daninet
veterán
Mi van akkor, ha Darky 10.1 széthullott pixeles képernyőnél megáll.. Sehova tovább.. Előbb már tökéletesen szépen futott a rom, egy sima reboot-ra nyomtam
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
lkereki
tag
Whaooo! Criskelo v62-ben átlátszó a névjegyek háttere! Ilyet még nem láttam, van ez máshol is? Tetszik! :-)
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
-FreaK-
veterán
Gyakorlatilag ugyanezt írtam énis csak a tejles cm7-es rom felrakása helyett elég a cm7 init kernel is. Utána az új cwm-ből mehet fel egy efsbackup.zip csak a biztonság kedvéért, majd MIUI rom, előtte persze a szükséges wipe-ok.
A másik verzió az a bootloader cserélő programmal történő telepítés amit bossvico kolléga linkelt korábban
kutkut: oksa, kössz
Most rakom fel mindjárt a 4.2-őt egyébként. Ez már 106mb mert benne van a touchwiz framework is. Megkérdeztem Galnet-et hogy egyébként minek a TW framework, aszonta azért mert sokan szeretnének samsungos progikat használni mint pl calendar meg számológép meg ilyenek. Francért kell teleszemetelni a romot azok miatt... felejtsék el a Touchwizt, MIUI-t használnak vazz
sagit: szerintem problem nélkül jó hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
bmarko
tag
válasz -FreaK- #5824 üzenetére
Van egy másik megoldás is.
1. indulási alap: JPU
2. utána speedmod kernel
3. cwm-ből: [CM7-es rom-ok lelőhelye] Bármelyik mtd nevű fájl jó (aki CM7-et akar, az itt megáll és boldog )
4. Utána cwm-ben: wipe /system wipe /cache wipe /data wipe /datadata, majd wipe Dalvik
5. Install zip from SD card: ide jön az aktuális MIUI verzió, amit fel akarsz tenni[ Szerkesztve ]
-
balu333
tag
Ahogy olvasom nem lesz megoldás (bugokra) a hivatalos GB megjelenéséig, elég sokan már az SGS 2 topikban vannak, lehet én is átpártolok, ha egy kicsit lejjebb megy az ára. Alapok elsajátítására tökéletes volt a sima SGS, 2-őt meg lehet már régóta rootolni, ez jó hír
-
R2D20208
addikt
válasz [DE2JAY] #5868 üzenetére
Szeretném, ha még irnál rólam oldalakat , sokat - sokat mutasd az éned. Irj a másikról ismeretlenül. Én amatőr vagyok, de te megmutattad ki vagy mi vagy. Irj még, azzal megtisztelsz. Pár oldalt! Légy ügyes ! LOL!!!!!!! Szánjál rám időt, azzal magasra emelsz
Viszlát fórum! D J TE nem egy embert üztél már innen el tudod? Untak téged. Na de én nem irok másról véleményt! Szevasztok mások!
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
-FreaK-
veterán
Sry, már nem fért bele az előző hsz-be, most olvastam csak:
MIUI MCGv4.2 letöltés: [link]Nem HSZ gyűjtésen vagyok ma eskü, csak folyamatosan gép előtt ülök és olvasom a topicot
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz R2D20208 #5864 üzenetére
Először is tisztelj meg azzal, hogy rendesen leírod a nevem, ha már van.
Ha offolsz, tedd offba, mint ahogy a szabályok is írják és én is teszem.
Harmadszor meg reméltem is, hogy nem vagyok téma neked. Az lenne csak a gáz ha téma lennék. Nem is akarok a témád lenni. Fujj!!
Negyedszer nem kell megköszönni a véleményemet, főleg a köszönöm tőled nem kell!
Nem ismersz, honnan szeded, hogy bölcs vagyok? Csak kifejeztem, hogy unalmas dolog amit itt művelsz, ha azt egyáltalán művelésnek lehet nevezni. Gurunak hiszed magad, pedig a guruk az olyanok miatt nem járnak ide a jó hangulatot teremteni mint TE!Ja és ne PMben szidjál, főleg ne nevezz fos alaknak, mert én sem tettem ilyet! Be mertem ide írni, ami sajnos van. Az meg, hogy szégyelled a dolgaidat? Akkor ne irkálj ennyit, kevesebbet hibázol! És akkor mindenki örül
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
-
daninet
veterán
Üdv!
Nem olyan tempós a mostani romokkal már a telóm (menübe lépés fél-egy mp is néha). Lehet az miatt, hogy már a 10. nowipe romot rakom fel?Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
R2D20208
addikt
válasz [DE2JAY] #5852 üzenetére
Dízséj, köszönöm bölcs és jellemedre utaló válaszodat. Nem vagy táma nekem. Ugy néz ki te vagy az OFF Ja, és esetleg véleményeket személyekről, nem irok semmi nyilvános oldalon, főleg , ha nem ismerem őket. Na de mások vagyunk. Irj nyugodtan, fikázz. Nem fogok kontra rekontra. Kedves D J .
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz tariattila #5855 üzenetére
Nah megelégeltem a trukálást a legújabb voodoo sound után, megvettem marketen kemény 748HUF-ért Az app a v2.0 Beta 4, már van benne valami bass boost funkció is, bár nem hiszem h használni fogom.
Azt hogy lehet megcsinálni hogy a market elfelejtse a bankkártya adataimat és minden egyes alkolmkor újrakérje? Féltem azért kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz Andrejhub #5860 üzenetére
Kevés ilyen ember van, aki rászánja magát a keresésre, neked ezért külön grat, ja és ráadásul nem voltál lusta arra, hogy meg is osszad.
Asszem újrarakom a MIUI-t, Mert ez a Wifidobálás idegel... Le is formázok mindent Ha nagyon belejövök a formázásba akkor a PC-t is.
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
sagit
veterán
-
bok92
addikt
Na feltettem a MIUI-t, és egyszerűen szóhoz sem jutok.Nagyon nagyon jó !!
-
-FreaK-
veterán
válasz tariattila #5855 üzenetére
Szinte semmit, itt van ez a topicja, de le van maradva mint a borravaló: [link]
Még a hivatalos poject voodoo honlap is jó régi..
(jah és van már voodoo control plus 2.0 Beta 4, de gőzöm nincs hol..)sagit: szedd le a 4 fájlos JPU-t, azzal tuti jó kell legyen.
[DE2JAY]: ja igen, az alapból beállított csengőhangok van hogy nem szólnak, állíts be valami másikat és jólesz
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
nah raknám fel a js7-et erre bugzik az odin
ilyet még nem csinált:
<ID:0/006> Checking MD5 finished Sucessfully..
<ID:0/006> MD5 hash value is invalid.ötlet? lagfixet offoltam, wipeok megvoltak, alaplapi usb-re van kötve a teló, 1.3-as az odin
eddig egyszer sem bugzott
repart és reboot pipa, mind a 4 file betallózva...
tariattila : JVB-t megpróbáltam az volt a gépen... de a set partitionnál meglát... kicsit hagyom...
-Freak- : akkor jó, ma megszenvedek vele
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz R2D20208 #5850 üzenetére
Sztem te vagy az! A legkeményebb és legfrankóbb kernel vagy. Beépültél ide romokat reklámozol minden 5. percben, mert neked tetszik. Aztán a köv. HSZed az, hogy most egy hétig nem raksz fel új romot! Majd pár óra múlva megint egy másik romot reklámozol.
Néha segítessz embereknek, nem tudom hogy segítő szándékkal vagy nem, vagy csak a HSZek számát gyűjtöd. Kernel vagy, mert beleszívtál a fórum levegőjébe és a mámortól, akkor is írsz, ha senkit nem érdekel, vagy senki nem kérdezett. De az is biztos, hogy a szónoklataid felének az offtopikban vagy valahol máshol lenne a helye, vagy csak egy részét magadban is tarthatnád, hogy kevesebb szemetet olvassak végig. Vagy csak akkor válaszolj ha kérdeznek.A legjobban akkor röhögtem, mikor a másik feled Kevin gyerekkel összekaptatok, na az jó volt!!! Az más kérdés, hogy annak megint az OFF topikban lett volna a helye, de oda inkább ne is menjetek ne rontsátok ott a levegőt MARADJATOK ITT!
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Hali ! Kinek mi a véleménye: Mi most a legstabilabb GB kernel? Köszi a véleményeket előre is !
-
-FreaK-
veterán
Szerintem mehet, a lényeg hogy 4 fájlos froyo rom legyen.
A többit megtalálod HUTCHDB leírásában!Nem fog elmászni az imei, simán felrakod az MCGv4.1-et és jó úgy. Előtte persze kell az efs backup és az init kernel! A kernelt utána ne cseréld le szerintem, a Glitch V10 nem jó hozzá pl.
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
Sztem mehet. 1ébként tényleg kell neki egy wipe cache, wipe dalvik... + picit lassabban bootol, mint a többi rom, és nem írja, hogy meddig tart a médiakeresés...
MCGv4 van fent, azt mondanám, hogy tud smoothabb lenni, mint egy JVH... pl launcher vs JVH + launcher pro...
szerk: Sztem jó az MCGv4-ben lévő kernel...
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
Andrejhub
csendes tag
Kérlek segítsetek!
Gyári független Samsung által telepített 2.2.1-es rom van a telefonomon speedmod-k13e-500hz-vel és JVO modemmel ( PDA: XWJS8, Phone: XXJVO, CSC: XXJS5)
Zavart, hogy a böngésző oldalt nem mutatja, hogy éppen hol tartok az oldalon és ezért a PDA Fan Club DOC-rom leírásánál szereplő AlternativeBrowser.zip-et telepítettem CWM-ből.
Most ha megnyitom a gyári böngészőt csak rezeg és leáll hibával.
Biztos az a hiba, hogy ezt csak főzött romra lehetett volna felrakni?!Én most már azzal is megelégednék, ha az eredeti 2.2.1-es böngészőt visszakapnám.
DOC konyhája egyébként jelenleg nem megy.
Ha lehet maradnék a gyári romnál.Köszönöm előre is a segítséget.
-
-FreaK-
veterán
válasz Remus389 #5839 üzenetére
Jah, bár az már viszonylag régi, itt egy újabb videó: [link]
[DE2JAY]: rakd vissza a MIUI 4.1-es romot system meg cache wipe-al, az elvileg visszahozza! Ha esetleg az sem akkor rakd fel újra a 4 fájlos JPU-t, attól tuti visszajön.
Az akadás meg lagg miatt ne aggódj, ha wipeolsz rendesen (system,cache format + dalvik cache wipe) akkor jólesz! (és gyorsabb mint bármi más).
Persze ennek is kell némi idő hogy "beálljon" + pár restart mindenképpen!engine88: rengeteg féle téma van rá, sötét is, sőt most már azthiszem az lett az alapértelmezett! Próbáld ki inkább és ne akadj fennt az ilyen változtatható dolgokon
[ Szerkesztve ]
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz -FreaK- #5833 üzenetére
Szia most olvasom, amit írtál honnan szedjem azt a kernelt? Mert IMEI elmászot Majd egyszer visszahozom, Most tesztelem a MIUIt.
Megvagyok IMEI nélkül is addig, meg amúgy is mászott már el és hoztam már vissza...
Ami nagyon fog hiányozni ha visszatérek a gyárira az az, hogy mindent "kézreáló"-ra csináltak benne. PL a tárcsázóján minden gombot elérek, mert alulra van pakolva. Még amikor névjegyet keresek, akkor se felülre rakták a gombot.
Amúgy picit laggol sztem a JSD + SM-hez képest. Meg a launchere (főképernyő) is lassan tér magához.
(#5838) -FreaK- Amúgy szerintem jobb a gyári leírás, csináltak hozzá 1 Fileos repartos SMkerneles cuccot!!! Én tegnap úgy raktam fel. és jó volt!!!
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
-
sagit
veterán
válasz -FreaK- #5833 üzenetére
legyen... kipróbálom... melyik verzió az up-to-date?
szerk: megnéztem hutchdb blogját de ott csak a 2.2-re való telepítés van leírva... 2.3-ra is így kell? pár szóba csak röviden.. a mikéntet nem kell az már megy csak hogy mire-mit-milyen sorrendbe..
köszi
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
-FreaK-
veterán
-
-
engine88
aktív tag
10.1-es Darky nekem merül mint a k*** anyja nem hiszem el.
Kezdem már azt hinni hogy az akksimmal van baj, nem pedig battery drain..
Milyen ROM-ot próbáljak még ki? (főztem már ezerfélét, meg összes Darky is fent volt már)
-
-FreaK-
veterán
Igen Froyo-ra lehet csak (illetve ez nem teljesen igaz, lehet GB alól is csak bootloadert kell cserélni, erre van valami program).
A lényeg hogy felraksz egy 4fájlos JPU-t, arra egy speedmod kernelt amiben van cwm, majd innen cwm alól a miui init kernelt majd az új cwm-ből magát a miui romot.
CWM-ben van olyan menüpont hogy choose zip file, ott bármit megadhatsz neki.
Az már nem igaz hogy a legújabb romok nem rakhatóak fel közvetlen JPU-ra, régebben volt egy bug ami miatt elúszott az imei, már javítva van.
Nyelvi csomag ügyében keresd itt vissza bmarko hsz-eit, biztos megtalálod, de ha nem valaki biztos tudja linkelni neked.A legújabb MIUI az MCGv4.1: [link]
CHIPman: A JV3-as, a JV9-es rom gyári modemje.
[ Szerkesztve ]
-
Romvr
őstag
Sziasztok!
Van egy problémám ami mostanában kezdett az idegeimre menni:
Kb 8 hónapja vettem a Galaxy S-em, anno 2.0-val (ha jól rémlik) és elég sokat használtam navigációra, meg útvonalak kimérésére. A GPS-e teljesen jó volt, hamar megtalálta a műholdakat még borús időben is. Aztán feltettem a 2.1.1-et később, és szintén semmi gond nem volt a GPS vétellel. Azonban az utóbbi 2 hónapban valami csapnivaló lett a GPS jelerőssége. Alig talál műholdat és ha talál is a jel ingadozó és gyakran eldobja. Elég csak annyit mondani hogy míg régen kb fél perc alatt talált jelet és egy 4 órás utazás során sem dobta el, úgy most 10-15 percig tart míg talál valamit és 5-6 percenként eldobálja...
Most feltettem a 2.3.3-at mert arra gondoltam hogy esetleg valami elállítódás van a képben, de teljesen frissen gyalult telefon is ugyanazt a gyatra GPS jelet produkálja. Amit nem értek hogy miért állítódott el? Érdemes szerintetek ezért elvinni szervizbe? Mostanában megint fontos lenne a GPS-es helymeghatározás számomra és nem azért vettem GPS-es telefont hogy aztán pont ezt a funkcióját ne lehessen használni.
Segítsetek!
Romvr
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
bok92
addikt
Sziasztok!
Elérkezett az a pillanat,hogy végre megpróbáljak feltenni egy nem gyári romot, pl egy MIUI-t . ( a legújabb MCGv4-et tenném fel)
Viszont lenne ezzel kapcsolatban egy-két kérdésem.
A telepítést HUTCHDB írása alapján csinálnám.
De, legelőször is ezt csak Froyora lehet rátenni? Vagy lehet esetleg egy 2.3.3 JVB/H-ra is?
Majd, ha lesz CWM, akkor hogy kell a zip. fájlt "install zip-ként" elindítani?
Meg mit jelent az, hogy az újabb MIUI romok nem rakhatóak fel közvetlenül JPU-ra?
És még esetleg egy magyar-nyelvi csomag linket tudna valaki, mert azok a linkek már nem működnek. Valamint, milyen újabb dolgokat(Pl kernelt) érdemesebb felrakni,mint ami az írásban is szerepel? -
-FreaK-
veterán
MIUI MCGv4 fogyasztása már durván jó idle állapotban: 9óra alatt(míg aludtam) 1% ment le
Lehet hogy ez más romoknál megszokott de MIUI-nál nem volt még ilyenEz a post szerint: [link] a JV3-as modem jobb mint az eddigi JPG/JVO/JVK. Én fel is rakom mindjárt. Letöltés a linken.
-
Bavid
senior tag
-
bossvico
senior tag
ennél a ginger cliskeronál is van battery drain?
leváltanám a js8-at már, de csak tutira.
jó étvágyat az ebédhez![ Szerkesztve ]
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
ForRedGlory
félisten
Ezt tudja a "nagy tesó": [link], ha valakit érdekel
-
cozmo
őstag
1 óra masszív keresés után...
Samsung Galaxy S Plus - HardwareS1 akku: EB575152VU 1500mAh
S1+ akku : EB575152LU 1650mAhValaki vegyen és tesztelje légyszi!
Compatible with models :
* I9000 GALAXY S Samsung Galaxy SL I9003 B7350 Omnia Pro 4 i9010 Giorgio Armani Galaxy S, Omnia 735
* EB575152LU EB575152VU[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
CHIPman
nagyúr
válasz lefkosia #5784 üzenetére
Teszteltem. A telephony-ban lévő mappa nincs nálunk.
xnace, BR4D: Ne idegesítsetek már. Megkérdeztem, hogy valaki megPRÓBÁLJA-e esetleg megcsinálni sgs1-en, és jelezze, ha sikerült. Erre ketten is hozzám vágtátok, hogy ez s2. Én vagyok hülyének nézve, mert nem olvassátok el azt a rohadt hsz-t, csak a linkre kattintotok.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest