Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Aktív témák
-
Weeman1
veterán
Reggelre 80%-ról 0%-ra merült az aksim.
Kezd kicsit bosszantó lenni ez a Miui 1.12.23.
A végén még kipróbálom a Jetpack-et.Xiaomi 11T Pro
-
nggabi
félisten
-
_tRebroN_
tag
Sziasztok!
Vki használt már My Backup Root nevű progit amivel visszaállítja a telefonjáról az Appokat és az adatokat.
A kérdés, hogy a telefon gyökérkönyvtára amit a Windows lát, ha rádugom a gépre az a /mnt/sdcard könyvtár??Norbi
-
Tonyk
veterán
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
-
SzencziB
csendes tag
Sziasztok. Nekem olyan problémám van a telefonnal, hogy napi rendszerességgel befagy a képernyő amikor megnyitnák 1 programot a telefonon. :S Azóta szokta ezt csinálni amióta egyik haver rá rakta a 2.3.5 -ös romot meg a darkcore 4.0as kernelt és a touchwiz 4.0at. Mit ajánlanátok mit csináljak a teloval, hogy ne fagyon be minden nap egyszer? Válaszokat előre is köszönöm.
-
kopi73
tag
válasz tariattila #30388 üzenetére
Az ember mindig keres valami újat.
-
kopi73
tag
válasz tariattila #30386 üzenetére
Á,,,,,valóban
-
johnny_gold
tag
szerk: látom volt már...
Mondjuk ha lesz, gondolom akkor is jóval CM9 után, így kb mindegy...[ Szerkesztve ]
-
kopi73
tag
Sziasztok.
Ezt :[link] probálta már valaki?[4.0.3] ICS(Ice Cream Sandwich) Passion v8 *BETA* The IceCold Revolution
[ Szerkesztve ]
-
rasky
senior tag
-
Jahi00
csendes tag
Halihó. Na végre ma bevittem az sgs-t a szervizbe hogy beégett a képernyő. Hálistennek minden visszaálitás sikerült. Teljesen visszaraktam gyári állapotára ugy hogy a gari is jó. Na de bent a samsungba meg voltak lepődve a kijelentésemen hogy be van égve mert ők ilyenről még nem is hallottak. Azt mondták ne mondjak már ilyet mert ez nem TV. de megnézték és látták hogy igen igazam van. A papirra azt irták rá hogy elromlott a kijelzőm érzékelése és igy kicserélték mert azt mondták nem tudták volna hogy a nagy samsung szerviz hogy reagálta volna le (lehet nem cserélték volna ki)
-
akos727
senior tag
nektek az uj semaphore asszem 2.2.0 nem eszi nagyon az akkut? Mi 2 sgs-el is próbáltuk, de mindkettő keményen fogyasztott.
-
prime_adam
aktív tag
Akkor lehet meg kéne nézni egy fóliát. Ha meg idegesít leveszem és max vesztettem egy ezrest.
-
Gameboy77
aktív tag
Sziasztok!
Ha jvz-n kernelt szeretnèk cserélni,kellenek a wipe-ok vagy elég csak odinnal felrakni az újat?[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
válasz sonyxperia #30367 üzenetére
1.hsz, jvz jó lesz, atomstabil...
kakumix: nekem egy karc sincs új kora óta szilikon tokban van és fóliás...
nem
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
sonyxperia
csendes tag
Leginkább brandmentes gyárit tennék fel akkor, nem telenorost, hamár ehhez az odinhoz kell folyamodnom.
Valaki le tudná nekem írni, hogy pontosan milyen fájlokat kell letöltenem, ehez a típushoz és mire kell figyeljek a frissítés alatt? mert nekem ez a pdafanclubos leírás nem teljesen egyértelmű, főleg hogy a 2.2-esre való frissítést mutatja be és nem a 2.3-at, amilyent én akarok. -
Kakumix
senior tag
válasz prime_adam #30355 üzenetére
Tavaly augusztusi a gép, fólia nem volt rajta, viszont karcok vannak. Zsebben hordtam, igyekeztem nem tenni mellé mást, esett is párszor, szóval normálisan vigyáztam, figyeltem rá, de nem kórosan. Nem komoly karcok, csak fény felé tartva látszanak és nem is zavarnának - mert nem látszanak - ha nem akarnám eladni hamarosan. Így viszont jó pár ezressel alacsonyabb áron lehet majd eladni.
nggabi: cserélünk?
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
nggabi
félisten
válasz sonyxperia #30364 üzenetére
azert van igy mert a kies egy .... de te magad is megcsinalhatod odinnal. 3 fjlos romot neki repartal. ha a checkfus altal ajanlott gyari telenoros romot rakod ra meg a garancia is megmarad.(meg egyebkent is)
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
-
sonyxperia
csendes tag
Üdv. van egy ilyen készülékem:
I9000PANJS3 I9000XXJPK I9000XWJS7Gyári 2.2.1-es Froyo rommal. Kérdésem az lenne, hogy a legújabb, szitnén gyári 2.3 szoftvert hogyan tudnám feltenni rá? Csakmert a Kies nem hajlandó. Csak ezzel az odinos megoldással lehetséges, hivatalos módon sehogy?
-
nggabi
félisten
válasz hülyegyerek #30358 üzenetére
ugyanaz kb. mint a jvz. az ext4 meg a naplózás kikapcsolása adb-vel dob egy kicsit rajta de nem túl látványosat...
"szenyor dzsíííí"
-
hülyegyerek
addikt
Felraktam ezt a Semaphore + JVZ kombót. Cm7 után jóval lassabb szegény, de még elfogadható...Hiányoztak már a gyári cuccok.
Ez a Jetpack mit teljesít ? Sebességben jobb, mint ez a deodex JVZ ?
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hülyegyerek
addikt
válasz HELLAFLUSH #30356 üzenetére
Már megint témánál vagyunk Nekem 14 hónapos a gép, és nuku karc rajta fólia nélkül.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz prime_adam #30355 üzenetére
enyémen fólia van, hiába Gorillaglass technológia, attól még tud karcolódni de fóliából is a vastag a jó, azt buborékmentesen fel lehet tenni max1000Ftért beszerezhető
-
prime_adam
aktív tag
Ti fóliával szoktátok használni a telefont, nem kényelmetlen rajta? Csak mert 2 nap alatt a kijelzőjénél már látok karcolást, pedig még zsebre sem volt rakva vagy ilyesmi. Aztán lehet nem is karcolás, csak nem jön le ha rálehelek és az ujjammal letörlöm.
-
nggabi
félisten
[link] jetpackhoz akksi
"szenyor dzsíííí"
-
Vagany
őstag
válasz nggabi #30322 üzenetére
A sammobile-os JW1 az 3 files csak nincs mellétéve a pakkban, de az előzőböl kell mellétenni a modemet meg a csc-t. Már a JVZ mellett is az előző JVT modem volt, most nem rakták mellé, de mindenki oda tudja rakni és akkor mehet reparttal. De ami az xda-van 3 file-s az is ugyanaz a JW1 csak beletették a SU-t meg a root-ot JVT modemm-mel és kétféle CSC-vel.
[ Szerkesztve ]
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
nggabi
félisten
válasz D1L1ZS #30330 üzenetére
root explorerrel nézd meg h legyen 10-15 mega szabad helyed. ha nincs akkor mehet a swipe, aldiko stb ami nem annyira kell. a jetpack-nál lesz elég szabad hely az tuti
(#30335) D1L1ZS: a régi market megoldja a gondodat. itt van 2 féle megoldás is.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Dr V
őstag
Üdv!
Miui galnetem van, a legfrissebb stable+neo xx kernel. Problémám, h a bekapcsolt telefon 300kb-tal másol, míg ha a cwm-be csaatlakozik a géphez akkor 8 megával száguld. Erre valami megoldás?
[ Szerkesztve ]
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
gyuri2008
veterán
válasz atillaahun #30340 üzenetére
Ezt a Recovery-be csináljam meg?
Köszönöm a válaszod -
gyuri2008
veterán
Hogyan tudom elmenteni a jelenlegi romot a Recovery-be,ha lehetséges,ha nem akkor hova tudom még?
-
lsebestyen
addikt
válasz atillaahun #30333 üzenetére
uhh, jó hogy szóltatok...pedig múltkor végig nyálaztam, és le is szedtem, de elfelejtettem felrakni
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz lsebestyen #30331 üzenetére
Nem hiszem, nekem sincs fent.
Akkor meg lehet driverhiba lesz. Felraktad azt, ami az 1. HSZ.-ban szerepel?lassúvótam
[ Szerkesztve ]
-
MPeter87
őstag
válasz lsebestyen #30331 üzenetére
Kies nem kell hozzá, inkább keress rá itt vagy gugliban a teló driverére, azt telepítsd fel szerintem
-
lsebestyen
addikt
válasz atillaahun #30329 üzenetére
:d notim van...de már kettőben próbáltam, meg próbálom egy harmadikba is... eddig 4 droidos telóm volt, plusz jó néhány amit rootoltam, és persze mindegyiket máshogy kell csinálni...
szerk.: lehet az a baj, hogy nincs fenn a kies? am ez már rootolva van meg minden, most az aláírásomban lévő rom+kernel van rajta!
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz lsebestyen #30328 üzenetére
Biztos nem a konnektorban van a kábel másik vége? Velem megesett egy párszor.
Ha nem, akkor esetleg rakd át másik USB dugaljba, leginkább hátra.Egyébként neked valószínűleg a wipe-os változat kell, ott nem kell Recovery-ben előtte még mindent tisztára törölnöd. A nowpie gondolom azoknak van, akik korábbi Jetpack-ről frissítenek.
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
válasz lsebestyen #30318 üzenetére
nem akarja az odin felismerni a telót! rádugom gépre, power hang le home gomb, kijön a háromszöges droid, és az h downloading, de az odin nem jelez semmit...ilyenkor mi van?
-
BoSSanCS
aktív tag
Sziasztok! Segítsetek Kaptam egy bluetoothos kihangosítót és nem ismeri fel a telóm, vagyis a romom. Jelenleg 181-es nightly CM7 van fent, de a barátnőm Ace-ja sem látja, amin szinzín CM7 van. Más telók látják, tehát működőképes egyébként, szóval biztos, hogy a CM7 nem tetszik neki. Próbáltam keresgélni, de nem találtam megoldást. Valaki tud használható megoldást erre a problémára? Nagyon megköszönném!
-
B.Ricsike
őstag
válasz nggabi #30315 üzenetére
jaja
Weeman1: Nem tudom, én szerettem a MIUI-t is nagyon, aztán meguntam, visszatértem erre a módosított gyári Rom-ra, és most teljesen fasza ezzel az Ice Cream Sandwich témával. Nagyon bejövős! Gyors, is, FC sincs, szal teljesen Károly!
De mondom, a MIUI-t is imádtam, csak most ez jött a fejemnek!
Max annyiban jobb ez, hogy fel tudom venni gomb-bal is a telót!
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz ZEN1TH #30320 üzenetére
de jó ha találsz belőle 3 fájlosat.
lsebestény: tehát vannak romok amik zip végződésűek, azt recovweryből kell felrakni. és vannak tar-os odinos romok. azokból van 1 fájlos (nincs repart) és 3 fájlos (lehet repartolni).
a zipes romokat ált ugyanolyan alapra kell tenni. tehát a jetpack 8.1-hez előbb kell egy jw1 alap (amiből ha van 3 fájlos repartos az lenne a legjobb) és utána cwmből install zip.
"szenyor dzsíííí"
-
gyuri2008
veterán
Üdv
Kérnék egy kis segítséget-
Hogyan tudom rootolni ezt az sw-t?
2.3.5
I9000xxjvs
GINGERBREAD.XXJVS
képet sajnos nem tudok csatolni mert nem lehet[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
-
ZEN1TH
őstag
Üdv. Rég jártam erre. Milyen romot érdemes most felrakni? A JVT-m már elég laggos.
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
őstag
-
MPeter87
őstag
válasz D1L1ZS #30303 üzenetére
Én próbáltam, nekem nagyon tetszik a felület, eléggé bejön!
Viszont szerintem még elég gyerekcipőben jár a dolog, függetlenül attól, hogy az alap dolgok jól működnek benne!A képernyőzárat sokszor nem lehet feloldani, gombra feléled a kijelző, de mintha nem érzékelné az érintést, kikapcsolom, nem sötétedik el teljesen, pár másodperc múlva teljesen elsötétül és csak ez után engedi feloldani. 15 alkalomból legalább 1szer megcsinálta nálam.
Winamppal hallgattam zenét, közben baromira akadozott, ha a többi zene között nézelődtem, lapozgattam, laggolt az appok lapozgatása alatt is, sms írás közben sem tetszett neki a zene.
Gtalk néha nem akart bejelentkezni, csak reboot után
Gmail nem mindig szinkronizált automatikusan
A beépített böngésző nem volt valami nagy szám, bár én operát (mobile) használok szinte mindig
Ami nekem még hiányzik belőle, az a főképernyő szerkesztése, 5 képernyő van alapból és nem szerkeszthető (legalábbis én nem találtam meg a megoldást rá), nekem elég lenne 2-3 is; a fentről legördülő menüből hiányzik a wifi, bt... kapcsolók.Ezen 'apróságokon' kívül a 3g, wifi, telefonálás, sms simán ment nekem, szóval szerintem a felrakás módja miatt lehet vele probléma! Én Galnet Miui után raktam fel.
[ Szerkesztve ]
-
vinikorn
aktív tag
Ez az óra, névnap, dátum milyen app?
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Valaki próbálta már a Onecosmic féle ICS RC1-et? Minden frankó, felrakok mindent amit kell, ill. ahogy javasolják; de nincs wifi! Bekapcsolom de nem jelenik meg a wifi ikon a status baron!
Any ideas?
Ha nem jön össze, ha már ugy is romolok, valaki belinkelné nekem a 3 fájlos XWJW1-et?
[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
-
zozyk
addikt
válasz eventus #30300 üzenetére
Neked is csak azt tudom javasolni,indulj neki még egyszer...
Itt a leírás,linkekkel...
Csak a miui.hu-s link helyett kell frissebb...[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)