Hirdetés
Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Noh, akit érdekel: GalnetMIUI Internal-i9000-1.10.2.zip
-
B.Ricsike
őstag
Hát sajnos ez egy általános hiba. Talán egy másik kernel, vagy egy memóriakezelő script tud segíteni ezen a dolgon, esetleg egy task killer, bár én azt nem ajánlom.
Valamint ha programokat pakolsz vissza, akkor a titanium sem a legjobb megoldás szerintem. Bár ha nem azzal pakolod vissza öket, akkor nem szóltam.
Úgyhogy ezek a megoldások vannak, vagy egy MIUI rom vagy egy új Cyanogenmod.
-
cozmo
őstag
Miért van az hogy bármilyen gyári romot felrakhatok, eleinte gyors, de amint belakom használhatatlan fagyogatós fostalicska lesz az egész, és kezdhetem elölről? ?
Másnak is ilyen? ? ?Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
B.Ricsike
őstag
válasz CHIPman #21892 üzenetére
A wifi megy rajta, nekem nem volt vele bajom, igaz, kellett hozzá a külön letöltött google apps, ami ugye a fiókhoz meg market-hez is kell. Bár lehet elötte is müködött volna, de nem is próbáltam. De most megy frankón. Feltettem a voodoo control plus-t is, szóval most már tutira van voodoo sound, kipróbáltam, müködik!
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz HUTCHDB #21885 üzenetére
Nah vagyok, most már nekem sem megy, viszont még sikerült letöltenem a romot
Ahogy néztem már a fórumban sem érem el a vip részleget.Mondjatok egy helyet ahova gyorsan fel tudom tölteni
szerk.: hülye vagyok, dropbox.. nah mingyá megnézem
szerk. 2: már megy fel, bár nem látok folyamatjelzőt, de majd csak jelzi valahol ha felment.[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz B.Ricsike #21891 üzenetére
Mondjuk kapásból azt, hogy van-e rajta alap kernellel voodoo sound(marketes voodoo control appal tudod-e azabályozni a dolgokat). Ja, és hogy megy-e a wifid, mert tegnap sagit és és énis szívtunk vele.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
CHIPman
nagyúr
válasz B.Ricsike #21877 üzenetére
A miuinál bármelyik cm7 gyorsabb, nincs annyi eyecandy, inkább a sebességre mentek rá. Én adok neki még egy próbát GB bootloaderrel, ha lesz végre 2.3.7 kernel hozzá voodooval, mert ez a fugu 2.3.5 egy katasztrófa volt.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
kutkut
addikt
Nekem meg tele van a naptár kínai karakterekkel. Csak a hónap nézetnél mindegyik napon van vmi... Heti, napi nézetben nem látszik, és nem töröltem ki semmit...
Meizu MX3 32GB
-
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz b_daniel #21881 üzenetére
Nem tudom, hogy szándékos-e de mindenkinek elérhető (be kell jelentkezni mindenképpen) Galnet fórumának vip (grupie) részlege.
Két fontos infót találtam:
-A FTP szerverük accountja, amelyről majd a belsős bétákat és tesztverziókat lehet tölteni.
ftp.galnetmiui.co.uk
Username: galnetmiui-vipmembers
Password: 24sep11" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz #02119936 #21879 üzenetére
itt "A 3 gombos módszer menjen!"
résznél található megoldás. előtte regisztrálnod kell.
ha nem megy, akkor a szervizben raknak fel olyan új bootloaderes romot, amelyben már menni fog a recovery." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Moszkvics #21878 üzenetére
vannak fixek, amik esetleg szétb@szhatnak dolgokat.
nem hiszem, hogy hardveresen tönkre tette volna.
irány a flash szoba....[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
törölt tag
2.2.1 -es gyári rom van fent kies telepítés. Nincs 3 gombos recovery kombinácíóm. Van valami megoldás hogy tovább tudjak lépni? Van az odin és kies telepítőn kívűl esetleg más mósdszer a frissítésre?
-
B.Ricsike
őstag
Ez a 2.3.7-es CM7 valami brutál gyors!! Még a MIUI-t is megeszi!!
[ Szerkesztve ]
-
-
b_daniel
tag
-FreaK- az 1.9.30at mondod vagy van ennél is újabb?
-
gadna
csendes tag
Sziasztok.
Raknám fel a JVS-et, melyik a legjobb ext4-es lagfix hozzá.
Ahogy látom van hozzá SpeedMod kernel, valaki próbálta már?
Vagy esetleg a Voodoo jobb? -
nggabi
félisten
válasz HUTCHDB #21869 üzenetére
háááttt érdekes... nekem köze nem volt ehhez bőven 25 alatt volt majdnem mind...
jvs átlag 37et hoz... az pont elég h ne dobáljon a belvárosban...
halkan jegyzem meg h a te képeden átlag 32 van ami szintén nem vmi jó...
valamit ti tudtok macskások, csak nem áruljátok el a halandóknak
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Steve-0
őstag
Sziasztok, a napokban vásároltam használtan egy Galaxy S-t, 2.3.3 rootolt gingerbread van rajta, gyári állapotra szeretném visszaállítani, mivel vissza kell vitetnem a tulajjal a szervizbe (a első kamera hibásan működik).
Köszi előre is.
-
-
VINIKOR
senior tag
A 2.3.4 android nem jött még ki hivatalosan?
-
nggabi
félisten
válasz HUTCHDB #21863 üzenetére
igaz, a tökéletestől a gyári is elég messze van...
a wifi is egy közös pont jah utoljára frodó alatt volt normális ha jól emlékszem...
a gps-t meg bánom h nem fotóztam le neked a miuival. az értékek magukért beszéltek volna ugyanott szabad ég alatt kb fele sem volt az snr, utána nem kell csodálkozni ha dobál a házak között
de béke mindenki azt használ ami neki tetszik...
"szenyor dzsíííí"
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz nggabi #21859 üzenetére
igeretemhez hiven, feltettem a jvs-t............
szoval kosz, de nem, nagyon nem.
nalam a gps semmivel nem volt jobb, vagyis a korabban a miuim is ugyanilyen jol mukodott.a sebesseg, az egyediseg, a kinezet, a smooth-sag, az egesz, ahogy kezelheto az osszesseg..... szoval en visszateszem gyorsan amit szeretek.
a gps nem rosszabb, a wifi ua., a videofelvetelen lehet vitatkozni, de hogy kategoriakkal rosszabb lenne, es hogy merul az sem igaz.
a tokeletestol meg messze van?
melyik rom?a vitat reszemrol lezartam!
-FreaK-!
feltenned nekem valahova az uj teszt verziot, mert sajna nem jon ossze a letoltes.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
nggabi
félisten
válasz tariattila #21861 üzenetére
továbbra is azt mondom h ha nem életbevágó a jó videó és a hibátlan gps rakjad...
nem nagyon tudtam megakasztani...
előtte egy nandroid... még jól jöhet később
a fejlesztés meg azért nem olyan vészes... emlékszel még szimbijányra mi volt? kb évente egy új rom... kijavítottak 3db hibát...
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
most, hogy elüldöztem a macskásokat beszéljünk a gyári romokról
am nem akartam senkinek a macskaszőrös lelkébe gázolni, csupán elmondtam a meglátásaimat...
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
válasz kutkut #21857 üzenetére
próbáltam másik modemmel is... írtam is...
egyébként nem lefikázom a miuit, jó az, szép tényleg...
csak akkor minek van kamera meg gps a telóban ha nem jó semmire?
én továbbra is azt mondom h inkább laggoljon itt ott a rom de használható legyen.
ez a miui kompromisszumokkal már jó lehet mindennapi használatra is, de azért a tökéletestől még elég messze van...
most a merülés részéről ne beszéljünk azt nem volt időm letesztelni...
"szenyor dzsíííí"
-
bok92
addikt
De megy! Galnet is írta, meg én is próbáltam és működik! Az már más, hogy nem használom...
1. Download Spirit FM application from Market
2. Allow root access to application
3. In Settings modify Regional Band to "YOUR COUNTRY"
4. In settings modify Audio Settings Method to use "GalaxyS MIUI ALSA"
5. Tune in a local station and Enjoy FM Radio.Warning: Do not use external output source "USE HEADPHONES ONLY", and you INSTALL at your own risk, some feedback reports that Volume on Phone doesn't work on some occasions, and damage to speakers! YOU HAVE BEEN WARNED..!
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz CHIPman #21846 üzenetére
csipmen: ez stock jvs
kuc: csak a fejlődésre voltam kíváncsi. és végülis tényleg jobb, semmi fc minden klappol. megszoktam az almás kinézetet is, most az se zavart. a videót még elviselném, de a gps-el már sok nekem. azért elmentettem a beállításaimat jól jöhet még egyszer
Ha fent hagyom holnapra vagy jövő hétre magától megjavul benne a videó vagy a gps? nem hiszem...
azért mert te szerelmes vagy ebbe én még használhatom a gyárit. inkább laggoljon a beállítások mint...
a cmet meg a titánium fc-k miatt is hagytam abba, most nincs időm 50 appot újrarakni... wifi, gps abban is ratyi volt.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
kutkut
addikt
Nálam nem. Én kikapcsoltam az akkumonitorozást.
Amúgy, nggabi: Pont ezt csináltad a múltkor is... Felraktad, elkezdted, hogy ez nem jó, az nem jó, és máris lecserélted... Hogy röhögtünk ártun, hogy naponta 2x romolt...
De nem baj, ha neked ez jó... AOSP lock-ot akarsz... szétnéztél a témák között?? Megsúgom, hogy van olyan... Hogy csak egyet említsek...
Igen, mivel a MIUI alapjaiban más, így itt máshogy mennek a dolgok. Kipróbáltad a JPY-t, a JVP-t, a JVR-t? Gyári romon is van, hogy valakinek az egyik jó, valakinek a másik... Egy kicsit foglalkozni kell vele, mint ahogy a gyári romokkal is. Szerintem mondhatom, hogy tapasztalat.
Igen, a videófelvétel ilyen, ez eddig is nyílt titok volt. Nem megy még a rádió, azt' ennyi. Legalábbis nálam. De lehet, hogy csak azért, mert én nem kezdtem el sírni egyből, ha valami nem stimmelt. Nekem megérte a ráfordított időt, mint ahogy régen a gyári romokkal is foglalkoztam.Sorry, de ha a MIUI-ról van szó, én is harapok, mint HUTCHDB. De egy gyári romot se lehet letesztelni fél nap alatt szvsz...
Meizu MX3 32GB
-
Echoo
senior tag
Működik már a MIUI-ban az FM rádió? Vezetés közben kell a rádió, mikor próbálkoztam vele, még nem volt a romban. Visszaolvastam, láttam valami cifra indítási módszert, de nekem az kéne, hogy ha rányomok az fm rádió ikonjára, az induljon hiba nélkül.
-
sagit
veterán
reggel 9 óta megy a miuim, 79%-on vagyok 1 óra netezéssel.. wifi végig be volt kapcsolva...
így hozza kb a stock rom üzemidejét szerintem bár az akksifigyelés szerint végig ébren votl a telefon... de mégis csak eddig merültLG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
-FreaK-
veterán
válasz b_daniel #21844 üzenetére
Tegnap linkeltem az FTP elérését, olvass vissza 1-2 oldalt.
Ezzel az új Neo XX kernellel valami baj van..
A samba fileshare install után indításkor hibaüzenetet dob és nem használható.
Az USB kábel bedugása után a belső SD nem elérhető PC-ről, a külső igen.
Ez után a teló lefagy hiába csinálok akármit, a kábel kihúzása sem segít, rövidesen újra is indul magától de ezután is fagyott lesz, hiába van kihúzva a kábel. Csak a hard restart segít.[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Recoveryből próbáltad a HR-t? Ha igen, és úgy sem sikerült, akkor nehogy szervizbe vidd, inkább ODIN-nal mókolj egy kicsit, és tegyél fel egy JVS-t.
nggabi: Ez most cm7?[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
Van új Galnet MIUI tesztverzió, ez a következő stabil változat tesztverziója.
Az FTP szerverükről letölthető. -
ByB
addikt
HELP!!! Pár napja kifagyott a Gmail és újraindítottam a telefont, de csak a Samsung logóig jutottam, utána kifagyott, rezgett és nem állt fel az oprendszer. Próbáltam hard resetelni, de nem sikerült. Ötlet, tipp, mielőtt szervizbe viszem?
-
sublimo
csendes tag
válasz HUTCHDB #21822 üzenetére
az 'újratelepítettem' az alkalmazás(ok)ra vonatkozik: amelyik nem működik, azt letörlöm és újra letöltöm a marketről. az újratelepítés után gond nélkül működik. a fő problémám azonban nem ez, hanem a jegyzetek meg a naptár bejegyzések: sehol nem találom őket az sgs-emen...
-
B.Ricsike
őstag
Most feltettem a legfrissebb Nightly Build et a Ciánból, és azon sem lehet fiókot beállítani. Ezek szerintem a Cyanogen-eken ezt alapból nem lehet? Nem hiszem hogy így lenne. Valami megoldás biztos van, máskülönben így használhatatlan lenne az egész ROM.
-
Echoo
senior tag
-use Odin and choose Galaxian....tar in PDA section (without pit file, repartition or bootloader update!)
Kernel flashelés. Simán betallózom a PDA mezőbe? Pipálható opciók alapon (Odin 1.3)?
-
nggabi
félisten
válasz B.Ricsike #21829 üzenetére
odáig nem is jutottam el megmondom őszintén
gpst testet még le tudtam nyomni, gyászos volt az is... wifit már a teraszon is eldobálta, a buditeszt ezáltal el is maradt...
most repatolok épp egy jvst, utána nandroid restore oszt csók
csip: de mint látod már feladtam...
visszatérve a miuájra ha sikerül egy rendes kamerát beleapplikálni és jó lesz a gps szóljatok és rakom fel
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
CHIPman
nagyúr
válasz nggabi #21826 üzenetére
Az appok azért hiányoztak, mert a Google Cyanogen fejére koppintott, hogy túl sokan használják a romot, és nem használhatja a google appokat. Így egy külső zipből kell feltenni őket.
-
nggabi
félisten
-
HUTCHDB
nagyúr
-
CHIPman
nagyúr
válasz HUTCHDB #21819 üzenetére
Pontosan így. Reggel fél9kor 0.facebookoztam fél órát, utána 13:00ig kb fél órát használtam, és 13:00tól egy óra ebuddy+fb+zene. Így lett 15% körül, és amikor csak lehetett, minimum fényerőn volt.
-
B.Ricsike
őstag
Az normális, hog az új CM7-nél nem adja fel opciónak a google fiók szinkronizálást? Elég nehéz így használni. Amugy veszett gyors lenne.
-
sublimo
csendes tag
Nem a témához kapcsolódó kérdésem lenne: pár napja bekrepált az sgs-em: nem sim-kártyás kontaktok, gyári jegyzet alkalmazás jegyzetei, naptárbejegyzések, híváslista, astridos feladatok, stb. mind elszállt+az alkalmazások 90%-át nem tudom használni, állandóan kilép újratelepítés után rendben mennek az alkalmazások.
A kérdésem a következő lenne: hol tárolja az sgs a gyári jegyzet ill. naptár alkalmazások feljegyzéseit, hogy lehet hozzáférni/visszaszerezni őket? A gyári adatok visszaállítása előtt szeretném megmenteni ezeket a számomra fontos adatokat, ha lehet.
Előre is kösz a segítséget! (Ha pedig nem ide kellett volna írnom, akkor bocs, s szívesen fogadom az ötleteket, hogy melyik fórumon tudnak ebben segíteni!) -
-
CHIPman
nagyúr
modem viszonylag jó ha csak WiFi-t használsz. Mobilnetre kicsit gyenge, de ha nem jársz gyenge lefedettségű területen, akkor nem lesz gond. Kernelre én a Galaxiant mondanám, nekem eddig az vált be legjobban.
nggabi: Jó az úgy.[ Szerkesztve ]
-
Echoo
senior tag
Sziasztok!
A Samfirmware JVS 2.3.5 mellé mit érdemes feltolni? (modem, kernel)
-
nggabi
félisten
válasz HUTCHDB #21813 üzenetére
nem tűnik vészesnek a miui... kb 2 órája telepítésekkel együtt megevett 25%ot az akksiból. ha nem piszkáltam volna lehet h jó lenne, de ezt ma nem fogjuk megtudni
jvs ha nem bántod alig merül, este még 85%on van... 12 óra alatt... na emlegetett
ciánra írta csibi h merül... minjá tesztelem
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz nggabi #21812 üzenetére
azt írtad az előbb, hogy a miui nálad titanic szerűen merül....
én ezt nem értem.
nálam most 73%-on áll és reggel 8-kor vettem le a töltőről 1 ó 04 p a kijelzőhasználatom......." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
memóriakezelésben viszont adja ez a miui a gyári kernellel.
megnyitottam már mindent amit tudtam (navi, opera, swiftp, galéria stb) de nem zár be semmit...
de ez a gps meg videó kikészít
a legidegesítőbb a beállításokban ezek a húzgálhatatlan kicsi almás pöckök... ezt nem lehet átállítani? mert már felvenni megtanultam a hívásokat
asszem most mentek egyet és felrakom a cm-et... meglátjuk...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
-FreaK-
veterán
válasz nggabi #21802 üzenetére
Hát wazze nemtudom mi van nálad de hogy valamit nem jól csináltál az biztos
Megtennéd nekem hogy megpróbálod mégegyszer felrakni rendesen?
3+1 fájlos JVR mondjuk - rendszer elindít, belső sd-ről mentés le minden fontos adat majd format sd windowsból majd fontos adatok vissza - CWM: format: /system /data /datadata /cache , advanced/ wipe davlik cache ezek után mehet fel a weekly 1.9.30-as MIUI (vagy a 2.9.23-as stabil verzió ) -
CHIPman
nagyúr
Hogy a rosseb essen a CWM restore-ba. Másodszor nem képes visszaállítani a mentésemet, csak bootloopol...
-
nggabi
félisten
-
B.Ricsike
őstag
Na úgy határoztam, hogy kipróbálom ezt az új Cyanogen 2.3.7-et, aztán meg feltolom a Weekly MIUI-t.
-
nggabi
félisten
válasz -FreaK- #21798 üzenetére
most még gyári
am kövezni lehet mert 1 nem tudom felvenni a bejövő hívást 2 AOSPt akarok 3 és 4et már leírtam... a marketben nem lát semmi appot amit felraktam.
akksim megy lefelé mint a titanic
még kipróbálom a gps-t másik modemmel is utána gyalu...
hutcs:
na most jöhet a kő
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?