- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Apple MacBook
- iPad topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
LOL.
Viszont megmaradt az utókornak, akit érdekel...: itt van a hozzászólások linkje. Azóta nem zártam be
Jaja eléggé elit körbe kerültünk, mert ezt a cikket túl sokan nem olvasták el az fix(nem mintha bárki is vesztett volna bármit, bár egy burleszk volt, nevetni lehetett a tudatlanságon)
Kár hogy a cikk szövege nem lett kimásolva, jó lett volna elrettentő példának.tariattila:
Root Explorer Version. 2.12.2 For Android -
woodpaul
őstag
No igen, én sem merném kitenni csupán a fémnek, egykettőre összekarcolná.
Szerk:
Szilikon tokhoz mit szóltok? Engem zavar, hogy ilyen durva a felülete, de amúgy elfogadnám azt is.Tokokkal foglalkozó téma az xda-developers-en.
-
Gigabyga
aktív tag
Én is néztem ezt a szilikon tokot csak az ára meg a szállítás nem teccik...15euró a tok,és 13a szállítás ez vicces..
kb.500forintért és 400ft szállításért(ország függő) lehet ebayről rendelni jobbnál jobb szilikon tokot..Padam:Ha nincs lehetőséged E-bay es vásárlásra várj még 1 kicsit és jönnek az 1500-2000forintos szilikon tokok..
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Philips LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Motoros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bundle topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest