Aktív témák

• user137

őstag

Egy kis visszajelzés JS8 => JVB migrációról.

Amit használok:
    - otthon Wifi, munkahelyen 3G (szar itt a lefedettség, úgyhogy általában 2G-re esik vissza)
    - kocsiban napi 2x30 percre BT kihangosító
    - Gmail, GContacts, Gcalendar, Picasa Sync folyamatos
    - Exchange push email + contacts + calendar 9-17h
    - Facebook sync - napi 1x
    - Programok: kocsiban napi 10-15p (átlag) GPS Sygic Aura, Angry birds valamelyil, Live Poker kliens napi 30-60 perc, dropbox sync
    - Launcher: Go Launcher EX (ha ez számít)
    - zene, rádió off, néha 1-2 fotó jártamban-keltemben
    - minimális telefon, napi 10-15percnél általában nem több.
    - minden este ~8 óra repülő mód

Doc 9.5.5(?) JS8 nowipe volt fenn, mielőtt elkezdtem bohóckodni. Volt középen egy Darky v9.5 2.2.1 verzióm is, az borzasztóan merítette az akksit (<1nap) úgyhogy mennie kellett.

A JVB-t ODIN-nal tettem fel Multi JV1 CSC-vel, reparttal (mivel ugyanaz a pit fájl, ezért nem partícionálta újra, így megmaradt a belső SD tartalma :C ).
    Egyetlen módosítás a CF-Root kernel volt, szintén ODIN-nal.

Tapasztalatok:
    - Akkuidő 3G-vel nagyon kevés, úgy reggeltől estig eltart, de este (20.00) tölteni kell már a telót. Lekapcsoltam a 3G-t és most EDGE/GSM módban van, így olyan szűk 2 napot kibír (2x8 óra alvással ;) ), ez nekem már elég. Még lehetne a SetCPU-val játszani, vagy a CF-root konzervatív kernelével, de így nem áldoztam fel semmit a sebességből egyelőre
    - nem dobálja el a BT kihangot, mint a korábbi JS8-ak, egyelőre betonstabil a kapcsolat (kopp-kopp)
    - Wifivel korábban sem volt gondom, most sincs
    - a GUI folyamatos, nem akad, de nagyjából ez az ami legkevésbé érdekel (volt nekem Nokiám is régen!:DDD ). A programjaim folderekben vannak, minden 3 kattintás, nem kell szuperszmúúúúsz görgetés, mert nincs mit görgetni.
    - Sygic Aura néha leakasztja az egész telót betöltés után. Reboot megoldja, de egy picit idegesítő. Ugyanitt néha (50-ből egyszer) be-befigyel egy két force close teljesképernyős programoknál induláskor, ezeket újraindítom és béke van. Nem jó, de túl lehet élni.
    - GPS szinte azonnali (szabad térben <10mp) lock és nem is nagyon dobálja el. Igaz az autóban a JS8-al sem voltak ilyen irányú gondjaim.

Végig aktív 3G-vel:

Végig aktív 2G-vel (GSM/EDGE)

Aktív témák