Aktív témák
-
user137
őstag
Egy kis visszajelzés JS8 => JVB migrációról.
Amit használok:
- otthon Wifi, munkahelyen 3G (szar itt a lefedettség, úgyhogy általában 2G-re esik vissza)
- kocsiban napi 2x30 percre BT kihangosító
- Gmail, GContacts, Gcalendar, Picasa Sync folyamatos
- Exchange push email + contacts + calendar 9-17h
- Facebook sync - napi 1x
- Programok: kocsiban napi 10-15p (átlag) GPS Sygic Aura, Angry birds valamelyil, Live Poker kliens napi 30-60 perc, dropbox sync
- Launcher: Go Launcher EX (ha ez számít)
- zene, rádió off, néha 1-2 fotó jártamban-keltemben
- minimális telefon, napi 10-15percnél általában nem több.
- minden este ~8 óra repülő módDoc 9.5.5(?) JS8 nowipe volt fenn, mielőtt elkezdtem bohóckodni. Volt középen egy Darky v9.5 2.2.1 verzióm is, az borzasztóan merítette az akksit (<1nap) úgyhogy mennie kellett.
A JVB-t ODIN-nal tettem fel Multi JV1 CSC-vel, reparttal (mivel ugyanaz a pit fájl, ezért nem partícionálta újra, így megmaradt a belső SD tartalma
).
Egyetlen módosítás a CF-Root kernel volt, szintén ODIN-nal.Tapasztalatok:
- Akkuidő 3G-vel nagyon kevés, úgy reggeltől estig eltart, de este (20.00) tölteni kell már a telót. Lekapcsoltam a 3G-t és most EDGE/GSM módban van, így olyan szűk 2 napot kibír (2x8 óra alvással), ez nekem már elég. Még lehetne a SetCPU-val játszani, vagy a CF-root konzervatív kernelével, de így nem áldoztam fel semmit a sebességből egyelőre
- nem dobálja el a BT kihangot, mint a korábbi JS8-ak, egyelőre betonstabil a kapcsolat (kopp-kopp)
- Wifivel korábban sem volt gondom, most sincs
- a GUI folyamatos, nem akad, de nagyjából ez az ami legkevésbé érdekel (volt nekem Nokiám is régen!). A programjaim folderekben vannak, minden 3 kattintás, nem kell szuperszmúúúúsz görgetés, mert nincs mit görgetni.
- Sygic Aura néha leakasztja az egész telót betöltés után. Reboot megoldja, de egy picit idegesítő. Ugyanitt néha (50-ből egyszer) be-befigyel egy két force close teljesképernyős programoknál induláskor, ezeket újraindítom és béke van. Nem jó, de túl lehet élni.
- GPS szinte azonnali (szabad térben <10mp) lock és nem is nagyon dobálja el. Igaz az autóban a JS8-al sem voltak ilyen irányú gondjaim.Végig aktív 3G-vel:
Végig aktív 2G-vel (GSM/EDGE)
Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest