- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Elforgatva is csak epszilon a kulonbseg mondjuk egy S23 ultra-hoz kepest. Ha valaki foleg arra venne, szerintem az extra serulekenyseg, szivas a tokokkal, meg a magas ar miatt nem jo valasztas.
Konkretan kb barmi masra de, de ha valaki foleg videokar akar nezni, akkor szerintem vagy egy nagy telefon, vagy egy kisebb tablet, vagy akar a ketto egyutt jobb valasztas - olcsobban.Viszont tenyleg barmi masra annyival jobb a fold, hogy engem megvettek kilora. Ez utan visszaterni egy sima candybar telefonhoz, legyen az barmilyen jo is, nekem akkora visszalepes lenne, hogy el se tudom kepzelni, hogy valami eros kenyszer hijan igy tegyek.
Plane hogy en imadok olvasni, es rengeteget olvasok telorol (felhasznalas bo 70%-a biztos az, hogy olvasok rajta), es hat arra ennel jobb form factor nem letezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest