Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Decske
senior tag
válasz
Maxximus #392 üzenetére
A Fold 3-amat éjszakára nyitva teszem le, illetve nyitott állapotban szoktam tölteni is.
Nyáron leadtam szervizbe és biztosításban cserélték szinte mindent rajta. (1 év után feljött a belső fólia és utána picivel elkezdett a hajtásnál berepedezni az utg.) Az első két évben nem figyeltem oda, most odafigyelek rá, így talán sikerül majd konklúziót levonni van-e értelme ezzel foglalkozni. -
gilfoyle
őstag
válasz
Maxximus #392 üzenetére
Most hogy kérdezted, elgondolkodtam én is... Én ugyan összecsukva tartom, de gondolom nem véletlen, hogy a Samsung szétnyitva dobozolja, tárolja, szállítja...
Szétnyitva talán a fólia jobban kifeszül, hozzásimul a kijelzőhöz és nem a ragasztónak kell erősen tartani...
Engem is érdekelne mi a tuti...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új zsanér a legfontosabb újítása az idei Foldnak, amely egyébként formára és használhatóságra nem sokat változott.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest