- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Hobby elektronika
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
voltam a médiába megvettem a 44mm-es modellt. fel lett próbálva mindkettő méret . a 40mm pont olyan furcsán áll egy vékony csuklón mint esetleg a 44mm . Mondta is az eladó hogy a kisebbik nőknek való. A nagyobbik ki sem volt téve fel sem lehetett próbálni az eladó vette le a kezéről a sajátját . Neki még vékonyabb volt a csuklója. Nem véletlen nemgyártanak most már férfi kicsi modelleket megy ki a divatból . A samsung is már egy fehér holló. se a xiaomi se a huawei nem gyárt már kicsi férfi modelleket . csak nőibe. Viszont az hogy a gumipánt eláll az valós ha nem is annyira mint Alicewake kezén. az eladó azt mondta be fog majd idomulni . Ebben nem vagyok biztos és venni fogok hozzá normális fém szíjat feketét .Az eladó is azzal viselte. 170-175 mm a csukló méretem vagy a kettő között valahol.. A tissot órám 42mm de az polirozott acél. Lehet az sem mindegy a szemnek hogy milyen színű az óra és a szíj
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch 9 45mm Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4263
- Apple Watch SE 2022 44mm 2Gen./Karcmentes/2026.04.21.Apple Gar./Akku 100%/p4267
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- ÚJ ÁLLAPOT, GARANCIÁLIS Apple Watch Ultra 2 Fekete Titán
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest