- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
barcaforca #1194 üzenetére
Szerintem szimpla baromság. Gyakorlatilag az óra önálló "telefonként" működik.
Viszont az egészségkövetés, vérnyomásérés pl. azt hiszem nem megy normálisan más droidos telóval. -
nagyj74
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Létezhet, hogy a watch 6 Bt órám bezavar a Galaxy buds live-be?
Ugyanis amikor a telefont a bal oldali zsebben hordom, a bal karomon hordott w6-al egyetemben, a buds live szakadozik elég durván. Főleg, ha az órán valamilyen interakció van.
Ha átrakom a telefont jobb oldalra, akkor megszűnik a hiba. -
barcaforca
tag
Parallaxis
gretzky77
Ja és még azt is mondták,hogy a watch 3 még működik,felfelé(4,5,6) már nem. Csak samsung telefonnal.Ezt nem akarom elhinni.Valaki megtudja ezt cáfolni? -
gretzky77
veterán
válasz
LTE esetén az órán van tárolva esim, semmi köze sztem hogy milyen telefonod van!
-
Parallaxis
addikt
válasz
Ez szerintem butaság, hisz az LTE hívást az óra maga intézi, semmi köze nincs hozzá a telefonnak.
-
barcaforca
tag
Az létezik hogy egy galaxy watch 6 Lte óra nem használható hívásra nem samsung telefonnal?A Telekomnál azt mondták hogy azért nem megy az LTE hívás fogadás,mert Oneplus telefonnal nem működik,csak Samsunggal.Csak bluetooth kapcsolttal.Akkor feleslegesen vettünk LTE képes órát?
-
Edit!
csendes tag
Sziasztok! Egy 40 mm Galaxy watch 6 lte-t tervezek venni és xiaomi 12x telóval használnám. Segítsetek hogy tudom megoldani hogy minden funkcióját tudjam használni az órának.
-
gringoka
aktív tag
válasz
Markizmark #1189 üzenetére
-
barcaforca
tag
Sziasztok! Feleségem most kapott tőlem egy órát. Minden működik,de a viber nem mindig jelenik meg az órán. Legalábbis nem jövök rá milyen metódus szerint működik. Küzd még ezzel valaki?
-
Markizmark
addikt
Sziasztok!
Hogy lehet kikapcsolni, hogy ne jelenjen meg a lejátszó vezérlés az órán, amikor telón nézek videót, vagy zenét hallgatok?
Egyszerűen nem találom. -
artid
aktív tag
Sziasztok.
Pár hete használom már az órát, be is van állítva rajta a bizt. mentés, de ha megnézem, azt írja nincs bizt. mentés.
S23+ al használom, van rajta Smart Switch.
Mikor ment? Lehet manuálisan mentést csinálni? -
ρσгτσ
addikt
válasz
gyuri2008 #1184 üzenetére
Jók ezek. Aliról lehet rendelni ebből még pár fajta színt kedvezőbb áron, de a fenti 890 forinthoz képest nem sokkal olcsóbb az sem. Mondjuk ha valakinek ráér, akkor ingyenes és 15 napos szállítással még így is sokkal jobb Kínából.
Én alapvetően ezeket a szíjakat szeretem, van is belőle pár szín:
Persze kíváncsiságból rendeltem még múltkor egy ilyet is:
Könnyen lehet állítani a méretet és kényelmes is. Szóval ez sem rossz, de nekem a fenti továbbra is jobban bejön.
-
Pedy1225
tag
Sziasztok! Ha esimes órát veszek, és még nem aktiválom az esimet, akkor sima bluetooth kapcsolattal is tudom használni az órát? Bocsi kezdő vagyok
ha "elhagyom" a telefon vonzáskörzetét, megszakad a bluetooth, és visszatalálok, akkor csatlakozik szépen magától vissza, gond nélkül? Hasonló a kérdésem esimesekhez, ha pl. wifin van az óra pl. az irodában, de kimegyek, és a folyosó végén már nincs wifi, gördülékenyen kezeli az átállásokat wifi és 4G között? Mik a tapasztalatok? Köszönöm szépen a válaszokat!
-
embe
nagyúr
A választható sportok, tevékenységkövetés között nincs a SUP, vagy csak én vagyok béna és nem találom?
-
ρσгτσ
addikt
Alza -nál van most BF akcióban 20 mm szíj. Sok szín van belőle, néhány 890 forintért.
-
EAndrew
aktív tag
Sziasztok!
Van-e már tapasztalat, hogy hogyan működik együtt az android 14 és a gw6-os?
Még nem mertem feltenni a telefonra, mert eddig nagyon jól működik az S23+ és a gw6 páros, de Samsungnál sosem tudni, melyik frissítés mit hoz magával -
Capella
senior tag
Első pillanattól kezdve alszom az órával, és az előzetes félelmeimhez képest meglepően semmi gond vele.
Pedig 47 mm-es Classic fémszíjjal. Az eredeti szilikon szíjjal nem tudom milyen lenne, valószínűleg jobban izzadna alatta a kezem.
Kétségtelen, hogy a szövetszíjjal könnyebb és valamivel kellemesebb érzés, de a OneClick csatlakozás ellenére nem csereberélem éjszakára. Talán egyszer-kétszer aludtam szövetszíjjal.
Pedig vettem a fémszíjhoz OneClick csatlakozó láncszemet is, mert az még nem olyan volt, hogy így majd csereberélem alváshoz a szövetre. De nem éri meg nekem még ennyi macera sem. -
harry3
őstag
Üdv.
Mennyire kényelmes az órával aludni? Minden órám rajtam volt egész nap és alvás közben is. Félek, hogy kicsit túl nagy lesz ehhez, és jobb választás lenne a sima. -
embe
nagyúr
Segítsetek már légy szíves!
Beállított alkalmazások értesítései megjelennek az órán egy kis pici ikon formájában, 9 óránál. Viszont hiába van beállítva rezgés nem rezeg, a számlap nem villan fel. Így csak akkor veszem észre, ha "megnyitom" az órát. Jó lenne ha jelezné rezgéssel, hogy történt valami.Illetve az megoldható, hogy az ébresztés csak az órán jelezzen, és a telefonon ne?
-
krisz12071
aktív tag
Sziasztok!
Ha valaki még csak most tervezi a Watch 6 vásárlását és szeretné,akkor van egy 15% kedvezményes kódom a a samsung webáruházba november 15-ig.
Nem tervezem felhasználni,így szívesen átküldöm valakinek. -
-FreaK-
veterán
NEW Uber Duriel Farming Methods & Tips UPDATED! | Diablo 4
Na így lesz valakinek több száz duriel matija... lehet tradelni, 100-as csomagokban venni. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Elvileg ma érkezik hozzám egy Watch 6 classic LTE 47mm.
Volt Watch 4-em tavalyelőtt rövid ideig. Már nem nagyon emlékszem az okosságokra, biztosan fogok párszor kérdezni.
Kezdem:
Elvileg zafír az üveg rajta, mennyire karcolódik? Kell rá védelem?
Jelenleg Garmint használok. Van lehetőség az adatok költöztetésére? Volt anno valami köztes app, amivel megoldható volt - de lehet rosszul emlékszem. -
nightzone
aktív tag
válasz
nightzone #1133 üzenetére
Nah, 145-re tudtam levinni a készüléket (készülékbeszámítás móka nélkül, ami most nem játszik) hála PedroPascal-nak. Ez jó ár szerintetek?
-
https://telefonpont.hu/shop/okosora-aktivitasmero/samsung-okosora-aktivitasmero/samsung-sm-r930-galaxy-watch-6-40mm-szurke/
Vajon a fóliát felteszik rá ott?
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szeret, nem szeret mintára tűnik fel a lünetta a Galaxy Watchon – idén megvan.
- Apple watch SE GPS 2.Generáció 97% akku kapacitás!!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Samsung Galaxy Watch4
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest