Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
TSF-nél akkor müxik a folderből kihúzás, ha min. 8 db ikon van már benne.
A folder nevét is át lehet írni. -
tesopapa
aktív tag
válasz
edgelaszlo #4196 üzenetére
Persze, ami a mentés után került fel az olyan mintha nem is lenne.
-
zack
nagyúr
válasz
HardRic #4192 üzenetére
Sajnálom hogy nem voltam itt, mert láttatlanban is ezt tanácsoltam volna.
Ha meg esetleg felraktam volna, és megszünik a FLAC lejátszás, biztos tökön is szúrom magam. Ilyen gány vackokat.Ez a Beats szoftver a HTC Sensation XE-n is kaki, pedig ott gyárilag benne van.
Igazából a FLAT hangkép az, ahol nincs levágva egyik tartományból se. Bármelyik EQ-t használjátok itt-ott le fog vágni a frekiből, tehát az eredetihez képest rosszabb lesz a hallgatott zene. A Beats is pont ezt csinálja mint egy EQ.. -
HardRic
addikt
Ne telepítsétek a Beats faszságot, Supercurio bebizonyította, hogy csak egy összegányolt vacak, az output nem változik. Semmit nem csinál azon kívül, hogy nem fog menni a flac lejátszás.
-
conanabarbár
aktív tag
igy probáljátok meg! equilizer - classic
sound effects - wide
tényleg jól szól,de lehet,csak bebeszélem magamnak(#4192) HardRic szóval csak bemeséltem
-
conanabarbár
aktív tag
válasz
edgelaszlo #4186 üzenetére
hmmm feltettem,de én sem találtam semmi arra utaló jelet,hogy ez fent is van!
-
tesopapa
aktív tag
Emlékszem rá valami napfelkelte szerű képek voltak.
Megvan [napsütés] volt a téma.
-
F-ECT$
titán
válasz
edgelaszlo #4186 üzenetére
Dettó. HD555-tel próbáltam. Bár lehet hogy csak az mp3-aim szar minőségűek.
-
edgelaszlo
senior tag
telepítettem Beats tesvééért, de sz@rt sem vettem észre....nem is látom hová települt...vagy ez egy MOD csak? vagy mivaaaaaaan?!
-
Rotate
veterán
válasz
conanabarbár #4182 üzenetére
ez egy mod GB-re, CWM-ből telepíted, és annyi...
szerk:
a PowerAmp-ra amit írtam, az a dél amerikai idő szerint értendő, most vettem csak észreaz a mi időnk szerint délután 6, szóval akkor figyeljétek
bocsi
-
Piwi
veterán
válasz
conanabarbár #4178 üzenetére
Ez most komoly kérdés?
-
R2D20208
addikt
Ha esetleg valaki tud eladó karcmentes, gyári garis, gyári független SGS-2 - t, vagy megunta, PÜ nekem... Kommentek nélkül
-
Piwi
veterán
válasz
conanabarbár #4176 üzenetére
-
HardRic
addikt
Supercurio méregeti, de azt mondja csak placebo az xda-s Beats.
Mind1, nekem jó ¯\_(ツ)_/¯
-
-
Rotate
veterán
bocs a dupláért, meglett az 50 retweet, azt nem sikerült megtudnom, hogy mennyire lesz akciós a PowerAmp, viszont kb déltől lesz olcsóbb, szóval aki megvenné kevesebbért mint most van, az majd figyelgesse déltől
-
Rotate
veterán
kipróbáltam az 1.2-t... próbáltam magam rászoktatni, de egyelőre fura... mindig lapozni akarok a képernyők között... sok minden hiányzik belőle ami kéne... az is zavar, hogy a widgeteket nem lehet griden kívülre rakni, ahogy az ikonokat, meg nem lehet őket elfordítani sem... egyelőre jegelem a projectet, időnként megnézek egy verziót, de egyelőre még mindig nem az igazi...
-
Gergőkee
aktív tag
A fentebb leírt 10 hibán kívül találtam még: a widgetek (azon túl, hogy a scrollable widgetek meg sem jelennek) nem frissülnek időben! Órán 2103 van, widget óráján meg 20:50 körül (fancy, beautiful is ilyen). Ez a késés az összes widgetre áll.
Ilyen az 1.0, 1.1 és 1.2 is. Érdemi változás nem történt (nincs fc egyes típusokon).
Azt kell mondanom, hogy ez mindennapi használatra alkalmatlan...
Ja, shortcutok sincsenek...
-
ERPY
őstag
Sorry, nemrég tett ki valaki HDR képeket, amiket 3 képből rakott össze. Nemtudjátok ki volt az? Lenne 1-2 kérdésem, de nem találom a hsz-t.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #4162 üzenetére
a videon lathatod, hogy ha felhot, vagy tokfejet, teszel ki, akkor azok szepen a hatterben futnak.
na nalam semmi ilyen nincs. -
-
Elekem
tag
A fiúk a bányában dolgoznak! Találtam egy új változatot (TFS Shell v1.2.0). Lassan kialakul ez szerintem.
-
leslien
nagyúr
én már tudom h miért késik a ics!már az Állami ünnepre készülnek Május 4: Ifjúság Napja
-
bajusz66
aktív tag
Valami van
ICS -
HardRic
addikt
Mégis ér valamit a Beats. Tisztábbak a hangok. Ennek örömére töltöttem le dubstepet (alapból semmi ilyet nem hallgatok) és a ProjectM visualizerrel nyomatom együtt. Ezek után nem bírom elhinni, hogy van aki költ drogokra. VÁÁÁÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
Na itt kijön az AMOLED előnye. -
exelsior1
senior tag
Március 1 van, nagyon kíváncsi vagyok mikor ér el ide az ICS frissítés
-
kriszpowa
tag
Srácok, ha egy letöltött firmware-ben 4 fájl közül az egyik sem pit fájl, hanem a 4. az egy bootfájl, akkor ugyanugy kell odinnal flashelni csak a pithez semmit se kell tennem, és a bootloaderhez betenni a boot fájlt?
-
R2D20208
addikt
válasz
C.Brigante #4141 üzenetére
Beraktam PDA ra is. Na sztem ott Artut szidják
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #4145 üzenetére
Elekem!
en is koszonom, jol jott a tanacsod!a felhos futo animacio nalatok mukodik?
-
Bilux
veterán
Mivan, mindenki egypercésnyerszet néz?
-
-
Bilux
veterán
válasz
Egyébként nagy @eciség ilyenkor ezzel szopatni a népet
Nem lesz ma ICS se holnap a március meg 31 napos ha nem csúszik... -
kungzi
veterán
válasz
na hogy a...
-
kungzi
veterán
válasz
C.Brigante #4128 üzenetére
és honnan veszed, hogy ez már a végleges ics?
-
conanabarbár
aktív tag
válasz
és ezt hol találom??
hahaha
-
HardRic
addikt
Na ez a Beats izé:
gyári zenelejátszónál jobban hallani a mélyeket flat EQ-val, Rockra váltva aztán zsír ugyanaz, mint volt előtte. Flac nekem is beszart, kár mert minden Rammstein számom flacMindegy, ICS-hez nem rakom majd fel, nálam nem oszt, nem szoroz.
-
trobi28
addikt
válasz
C.Brigante #4134 üzenetére
Gonosz vagy
-
kungzi
veterán
válasz
Ez nem tűnik gyárinak.
-
törölt tag
válasz
Én ilyet nem látok a sammobile-on. Nálam ez az utolsó: I9100XILA3
-
HardRic
addikt
válasz
Neba'!
Fülhallgatós tesztet, meg írásokat köszi, most rakom fel egy titanium mentés után.
-
Rotate
veterán
az ICS már a küszöbön van, a Google-re várunk csak
megint Eldar
ICS update on the way for SGS2 (at least in Russia) - Samsung ready to deliver it and waiting for Google approval only (from Feb, 21)
-
kungzi
veterán
válasz
Végre
Sammobileon nincs fent
-
C.Brigante
veterán
-
Rotate
veterán
oké, eddig bírtam a 12-es Operával, olyan a pinch zoom mint a diavetítés... ment vissza a 11.5.3, egyből gyorsabb lett minden
-
Psytech
őstag
válasz
HardRic #4057 üzenetére
Újabb információkkkal tudok szolgálni ezt illetően:
most egy huzamosabb ideje tesztelem hazafele, és tényleg nem csak parasztvakítás, azt kell hogy mondjam.. Magas hangerőn is tisztábban szól, de ami nálam kiváltotta a wow-t az az, hogy végre hallom azokat a hangokat is egy számban amit eddig tudtam, hogy ott kéne lennie, de nem jött ki.. Egy normális fülessel biztos ennél is többre képes.. Nem lesz tőle party hangzás, de javít rajta
köszi a tippet hozzá
-
Soound
tag
válasz
HardRic #4057 üzenetére
ahahah, hát remekül sikerült a beatsaudio tesztem.
Elővettem a mángós Senn fülhallgatomat, raktam fel .flac-ot telefonra, áthallgattam jó néhány számot, beflasheltem a cuccot, majd ...
.. megszünt a flac support a telefonon. Nem játsza le semmi
Persze ez nem nagy tragédia. Amúgy talán jobban szól.
amúgy:
"I'm an htc developer and i want to say some things...the first is that these files are in wrong directory the headphones bin are located in system/etc and mounted in /etc/ and the lib's right location are in system/lib/soundfx/
Then i want to say that this is only a software equalization the real beats audio is an audio driver located in kernel and radicated in the system and hardware"
Not sure... if this is a troll or just telling the truth
-
keIdor
titán
Egyelőre úgy döntöttem marad ez a rom, viszonylag már be van lakva, nincs kedvem újrakezdeni.
Majd valami hivatalos 4.0.3-at felteszek ha kijött. Addig is újratanulok mindent...
Összehasonlítva a Sensation-al ezt, ez jobb telefon. Kicsivel gyorsabb, igaz nem kell annyi pixelt mozgatni, de szebb a kijelző, sokkal. Sense egyelőre nem hiányzik.
Azzal amúgy az volt a baj, hogy akkora felbontáshoz kevés volt az a hardver, főleg az Adreno 220-as GPU. Szinte minden komolyabb játék akadt rajta (Modern Combat 3, GTA3)
Ez szépen visz mindent, olyan, mint a 4S.HUTCHDB: Lehet hétvégén ránézek, most egyelőre lusta vagyok újrakezdeni a belakást.
Még egy 2000-es aksit rendelek majd.
-
zseko
veterán
Hülye ötlet, de ha kiveszed a T-s kártyát?
Bár nem hinném hogy ez a baja. Nekem független a telefon, Telenor kártyával. Viszont a marketen a készüléklistámban már nem jelöli hogy Telenoros.
(#4113) HUTCHDB én nem olvastam sehol, hogy hivatalosan a mai napot jelölte volna meg.
-
Elekem
tag
Tfs ben a zene lejátszón lefelé kell húzni az ujjunkat és akkor átvált borító nézetre. Ha ikonokat jobbra karikázva jelöljük ki és úgy tesszük könyvtárba akkor működik az ikonok ujjal való kihúzása a dobozból. Talán van akinek tudtam ezzel segíteni.
-
kungzi
veterán
ez elég durva
ha tényleg ilyen
-
znagy69
őstag
Elhiszem mit láttok, de gyerekek, most is a neten (PC) nem kompatibiliset ír ki a nélkül, hogy bejelentkeznék bármivel.
Bocsánat, számít mivel lépsz be. Ezek szerint megjegyzi milyen rom verziód van. A lányom account-al léptem be Neki P1000 van és azt hozza fel.
-
keIdor
titán
Olyan június fele jártam erre utoljára, mint tulaj. Akkor is nagyon tetszett a készülék, de melegedés miatt sajnos el kellett adjam. Most visszatértem, iPhone 4S mellett lesz használva, csak ez céges kártyával. Szóval üdv újra mindenki.
Aszondja... KJ1-es rom van rajta, nem a legújabb, 2.3.5. Van értelme frissítenem? Vagy inkább várjam meg a hivatalos ICS-t? Azt kéne, de meghallgatlak titeket mint mondtok.
Sensation-on elég durva volt a 4.0.3 robot, gondolom itt is hasonló. Ezt viszont szvsz felesleges főzni, mert rohadt gyors a gyári is... -
zseko
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Automata kávégépek
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hálózati / IP kamera
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest