Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Aktív témák
-
maki12
senior tag
Salman rommal volt már valakinek problémája?
-
Richard!
addikt
válasz
lsebestyen #24994 üzenetére
isteni ez a kép
-
schulzz
tag
válasz
lsebestyen #24994 üzenetére
okés értem a célzást de van olyan rom ami orvosolja a problémát?
hányadik? sokadik de ez az első androidos. de most ne nézzetek már ennyire hü...nek. Idáig arról szólt a dolog, hogy erre is jók a romok vagy ti még nem hallottatok erről?Ez most komoly? Egyik rom sem tud ilyet?
-
schulzz
tag
válasz
lsebestyen #24987 üzenetére
De igen azt mondtam, hogy orange- os
Azt hittem, hogy ez minden ROM nak a közös tulajdonsága.
-
schulzz
tag
válasz
lsebestyen #24983 üzenetére
nah, végre elindult. de nem fogadja el a t-s karit? ez miért van?
esetleg vmi ROM javaslatotok van erre a problémára? -
znagy69
őstag
válasz
killmix #24977 üzenetére
Már nem tudom mi volt az eredeti hibád és lusta vagyok visszaolvasni.
Adatok általában nem vesznek el. De hívásnapló, sms az igen, ha wipe a rom, vagy wipe rakod fel.
Programokat playről letudod újra szedni természetesen. KIES-t nem ismerem.
Nálam is előfordult már, hogy macera volt a wifi bekapcsolás, de ritkán. Modem vagy kernel csere megoldja, ha tartós.
Root nem kavarhat be semmibe, ha normálisan lefutott. Lehet cf kernel helyett, siyah-ot kell kipróbálnod, cf-el már nálam is volt, hogy nem futott le rendesen.
Nem kell parázni, ah történik valami gubanc, a sorrendekre és megfelelő kernel, rom használatra kell figyelni. -
lsebestyen
addikt
válasz
schulzz #24978 üzenetére
De, ha van cwm-ed akkor felrakhatsz másikat, csak a wipokat ne felejtsd el. Még megpróbálhatod az akku ki-be, cwm, wipok, reboot, hátha elindul.
(#24982) Goldmen75: az első hozzászólás nem azoknak készült, akik androidból tuti kezdők, ahhoz kell egy pár dolgot tudni, alapismeretek stb. azokat pedig a neten megtalálod.
-
schulzz
tag
válasz
lsebestyen #24976 üzenetére
nem tudok feltenni egy másik romot közvetlenül?
okés, bocsi. akkor nem tudok feltenni egy másik romot, a gyárit kell visszatennem? -
killmix
tag
válasz
znagy69 #24782 üzenetére
Tehát azok az adatok amik az belső és külső SD-n vannak azok nem vesznek el, igaz?
A programok viszont igen, az adataikkal együtt, igaz? ( vagy nem? )
Ha a programok elvesznek akkor a Playből, akkor hogy lehet egyszerűen őket visszatenni?
Hogyha van KIESes mentésem, akkor azt ugye vissza tudom tenni rá, és az akkori alkalmazás adatok meg lesznek?Más:
Amúgy nem tudjátok miért történhetett ez a hiba?
Nektek nem volt olyan probléma gyári ICS alatt, hogy a Wifit nem mindig lehetett normálisan bekapcsolni? ( előbbi kommentem ) -
schulzz
tag
mit tudok tenni most?
-
schulzz
tag
kérlek segítsetek mert kicsit be..rtam, hogy elrontom. elrontottam?
-
schulzz
tag
a teló vadonat uj ezért nem kellett rola semmi adatmentés meg hasonló. a telefon rootolva van.
romániai orange függő -
HUTCHDB
nagyúr
nem tudom, de a pda-n is jeleztek az ujraindulasi jelenseget.
amugy tobb alkalommal tettem fel, elszor wipe nelkul, majd cache es dalvik uritessel es vegezetul full wipe-al, de egyik sem volt orvossag sem a halozat dobalasra sem a random ujraindulasra.
igaz emmc-t nem formaztam, ez az egy dolog maradt meg ki, lehetseges az megoldana, de most kellenek a dolgok.... -
HUTCHDB
nagyúr
tudom, hogy tobben vagytok az ujdonsagra, de nalam sajnos spitya par nap hasznalat utan (elozo heti) nem valt be.
tobb alkalommal indult ujra es kb. 5-6 alkalommal telefonalas kozben eldobta a halozatot..., ami ku...ra idegesito volt.
tegap visszatettem wajk 8-i romjat es azota problema nelkul mukodik a telefon.
igaz ebben sem mukodik jol a 2-3g valto, de ezzel egyutt tudok elni. -
bostone
addikt
Nincs valahol egy blog vagy valami, ahol eccerűen össze vannak gyűjtve a CF root kernelek???
Mióta keresem és nem találom az LPF-hez valót... -
Caaabi
senior tag
aki használ voltage control-t milyen beállításokkal használja?
-
Arcanis
aktív tag
Max Payne Mobile-t próbáltátok már?
-
tucsok.
senior tag
Aki szereti: MIUI.hu - V4.0.3 - SpityaMod - 2.6.23 tölthető
[link]
-
mizu
aktív tag
válasz
Something_ #24940 üzenetére
Sensationnél hol volt ilyen?
Emlékszem, talán 4 és fél óra kijelzőhasználat után fél nap alatt megadta magát. Örülök, hogy végül ezt választottam.
(#24942) Szelley NeatRomLite XWLPG
-
Gizmo94
veterán
válasz
Caaabi #24936 üzenetére
Esetleg itt próbáld meg.: http://www.gokhanmoral.com/
Garantáltan lesz CWM-hez való verzió is. a download zip for cwm recovery link alatt
P.S.: Igyekezz ne SIII-hoz valót tölteni.. Nem bizalmatlanság, csak jóindulat..
Na, de hogy legyek a jóságos Holle Anyó, csak ma, csak neked:
EZ AZ ---------------> SiyahKernel SGS2 v3.3.2
-
mizu
aktív tag
válasz
znagy69 #24934 üzenetére
Ahogy páran írták, én is átmentem read only-ba és inkább olvasom a dolgokat. Ezalatt nem aludtam, próbálgatom a romokat és mondom mire jutottam.
Gyári 1650-es akku: 3 nap 13 óra készenlét, ebből 4 óra 18 perc kijelző, ~10 perc telefonálás, relatíve sok wifi böngészéssel (de mindig kilőttem, ha nem kell), kis fotózás, fotónézegetés.
Csak GSM mód, adatkapcsolat és auto frissítés kilőve.
Szerintetek milyen? -
Caaabi
senior tag
válasz
Gizmo94 #24932 üzenetére
esküszöm kerestem, de nem találom a legújabb siyah kernelt, amiröl ha jól követtem a hsz.-okat akkor meg voltak elégedve.. cwm ből telepíthető verziót tudna nekem valaki ? vagy már lehet ha ugy lesz időm holnap rakok fel valami új romot és leváltom a wanamlite 11.9-et, bár ezt m,ár máskor is mondtam de nem vitt rá a lélek
salmon v3 az ajánlot még mindig ? jkay megy vele ? és témát láttam hogy a mutlkor linkelt valaki jkayhez vagy 5-öt , most meg nem találom visszamenőleg több oldallal sem, vagy csak átsuhantam rajta az is lehet..
(#24935) Szelley : köszönöm neked is a segítséged, ismét tanultam valami újat
-
Szelley
senior tag
válasz
Caaabi #24930 üzenetére
Mint mondták is már, nem a 'Process'-t kell nézni, hanem a 'Partial Wakelocks' menüpontot. Kworker(0:0;0:1;0:2;0:3) soha nem fog eltűnni, ugyanis ezek a rendszer működéséért felelős folyamatok.
Ellenben nekem is van hogy meghülyül a készülék, ha visszaolvasol jópár rinyálásom volt már ezzel kapcsolatosanSe CpuSpy, se betterbatterystats nem ír butaságot, egyszerűen merül a telefon mint a zászlóshajó. Van hogy restart megoldja (kevesebb esetben nálam), Van amikor csak elég 100%-ra feltölteni és a következő ciklus már normális, viszont van amikor muszáj újrakalibrálni! cwm-es wipe battery stats ugyanazt csinálja mint a BatteryCalibration!
-
yimm
aktív tag
Lejjebb ment a SGS2 ára , így már boldog boldogtalan ilyen telót vesz, de arra nincs esze hogy olvasson ?? Szerintem lesz itt 1-2 féltégla
-
Gizmo94
veterán
válasz
schulzz #24931 üzenetére
Khm... Monjuk használd ezt, ebből nem lehet baj: Odin3 v1.85
Caaabi Tökmindegy,hogy naponta vagy évente törlöd a battery stats-t mert az csak egy log, nem csinál semmit.
Amit írtál az egy linux kernelfolyamat, a kerneled része, az wakeolja a telódat. Vagy beáll a kernellel-appokkal, vagy ha nem, cserélj kernelt és problem solved.
yimm írtak itt már hasonlókat..
-
Caaabi
senior tag
köszönöm a segítségeket ! kalibráltam az aksit 100%nál, ma pedig figyelem majd hogy mennyire merül, meg hogy eltünik e az a kwork... sajnos angolbol annyira nem vagyok profi, igy ahol erröl a kworkröl beszélnek nem sokmindent értek úgyhogy remélem megoldódik a hiba calibration után , esetleg egy wipe battery statsra gondoltam még cwm-ben, azt milyen időközönként érdemes megcsinálni? ( 1650 gyaárit és 2000 es gyárit használok felváltva, mikor az egyik lemerül rakom bele am ásikat addig a lemerültet pedig falitöltőre szoktam tenni...
-
Szelley
senior tag
Elmúlt napokban megy az urban legend...kernelcserével majdnem téglásítás meg stb. Azért nem olyan könnyű téglát csinálni ebből a készülékből. Meg kell szenvedni vele hogy ne legyen DL mód, de még utána is ott van a jtagelés.
-
Gizmo94
veterán
Helyre. Vagy amit znagy69 írt, vagy JIG és lesz DL újra.. Vagy megnyomsz 3 gombot a 2 helyett, akkor is..Én is..
72mviktor Ez kétségtelen, sosem tagadtam, de legalább nem idegelem magam..
A legfontosabb, ami az első hsz-ből kimaradt: Miuinak egy kis ion tej helyett, análisan egy JIG, aztán jóvan.. gyógyír minden bajra..
-
-
znagy69
őstag
Aksit ki-be és próbáld újra a dwn-t. Gondolom ilyenkor már nincs CWM sem.
Még egy dolog új sgs2 használóknak. Van egy másik fórum is pdafanclub ott is nagyon jó laírás van, ha itt nem működnek a linkek. Én mindkettőt olvastam annak idején. Nyugodtan kérdezzetek, lesz aki segít. De ha egy oldalon már le van írva annyi fáradtságot vegyeteke, hogy vissza olvastok ennyit, mert érthető a kiborulás. -
MuKi^
csendes tag
Sziasztok!
Azt hiszem nagy a gebasz.
SOS help please...
VK ROM és Siyah kernel volt a telefonon, de sok érdekességet produkált, ezért gondoltam ez a leírás alapján visszaállok az eredeti gyári beállításokra.
A *2767*3855# kód beütését követően újraindult atelefon, de azóta egyszerűen képtelen vagyok elindítani download módban. Hiába nyomom a hangerő le+bekapcs gombot. Bejön a samsung felirat a sárga háromszöggel, aztán csak fekete képernyő. Néha mintha villanna egy kicsit de se több se kevesebb reakció.
Helyre tudom hozni valahogy a dolgokat?
-
72mviktor
senior tag
válasz
schulzz #24916 üzenetére
Elmész ide: http://www.gokhanmoral.com/gm/ lap közepén megkeresed a sgs2 v3.3.2-őt.A tar kiterjesztésűt letöltöd,odinba pda-hoz betallózod,download módba bekapcsolod a telót,usb rádug,start,örül
Ezt ma már másodjára írom le
Nincs azzal semmi baj ha valaki nem tudja,de könyörgöm legalább olvassatok! Ha az első hsz-tlegalább egyszer el lenne olvasva,fele ennyi hülye kérdés nem lenne
Gizmo
Tiszta hülye vagy -
schulzz
tag
elnézést, ha valakit fárasztok a lámaságommal de nekem ez még új ez az android.
szimbijánoson ment egyszerüen a romcsere de valahogy ennek a lényegét nem fogom meg ennek a rootolásnak, hogy mivel mit kell tennem.
köszönöm a türlemeteket meg a segítséget is -
-
schulzz
tag
válasz
Szelley #24911 üzenetére
hát nem tudom, hogy ez béta ics kernele lenne. tegnap kaptam kézhez a telót vadonat ujjonnan és a kiess el frissítettem ma reggel.
ha jól sejtem ez a kernele. le is szedtem.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1618536de ezek után mit is tegyek?
ez a kernel csak biztonsági mentésként kellett letöltenem vagy ezezl kell csinálnom vlaamit? és hogy találom meg a nekem való kernelt, root oltat? -
schulzz
tag
Sziasztok.
Segítségeteket kérem.
Romániából az orange-től hoztam magamnak egy s2 est. Szeretném root olni de nem teljesen tiszta , hogy most a gyári kernellel mit és hogyan kell csinálni? És az első hozzászólásba lévő linkek sem aktívak már, kérlek segítsetek. Köszönöm szépen. -
Elekem
tag
Sziasztok! Lett egy érdekes problémám az S2-vel. Töröltem egy programot amit sd-ről telepítettem még régebben, és másnap már nem tudtam ugyan onnan ugyan azt feltelepíteni mert egy hiba üzenet szerint nincs elég szabad hely a telefonon. Szerintem 1 giga hely elég kellene legyen egy 5 megás programhoz. A telefon 4.0.3. szoftveres rootolva. Ha van valakinek ötlete, szivesen veszem.
-
Arcanis
aktív tag
válasz
Goldmen75 #24900 üzenetére
De a cf root xda oldalán is ott van:
Help! Which file do I use ?
Listen closely, for I will say zis only once!
Go to Settings -> About phone -> Kernel Version. Note the string present there:
2.6.35.7-I9100XXKG1-CL349526
What matters most (KG1) in this case, is in bold. Try to find the matching file under downloads:
CF-Root-SGS2_XX_OXA_KG1-v4.1-CWM4.zip -
mizu
aktív tag
válasz
Goldmen75 #24900 üzenetére
Valóban nincs ott, hogy PDA-t kell nézni, de ha meglesed a képet, ami szintén ott van, már egyértelmű.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest