-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LimaBravo69
tag
Olvastam anno az emailt, sajnos én vagyok a hibás abban, hogy miután átköltöztem az S20+-ról, legyalultam azt is.
Az S25+ szűz telepítés után persze már nem voltak előzmények egyik telefonon sem, szóval tulajdonképpen én magam töröltem.
Amíg volt PC-n is előzmény, ez nem lett volna probléma - hát így jártam :/A problémát magát több fórumon is a Smart Switch-hez kötötték. Amúgy ezt leszámítva nem volt semmi gondom a költözéssel, de az nagyon zavart, hogy egyetlen napon sem mentette hogy merre jártam.
-
-
Skynet258
veterán
Speedshopban dolgoztam vagy 3 évet, Telenorban 4-et, annyi fóliát felraktam és annyi port kiszedtem alóluk, hogy meg sem lehetne számolni.
Simán ki tudod szedni, főleg ha ennyire a szélén van. Fel kell emelned a fóliát (célszerű egy erősebb cellux-szal felhúzni, semmiképp sem körömmel mert ott már nem fog úgy tapadni ha sérül), mkiközben fel van emelve, egy másik celluxot a fólia alá teszel ahol van a porszem, leengeded, a porszem áttapad a fóliáról a cellux-ra, felemeled a fóliát, cellux kihúz, fólia visszaenged, és ennyi volt. Gyorsan is kell persze, hogy ne menjen alá újabb adag... Volt amikor tabletnél vagy 10 porszem aláment, de sosem távozott senki elégedetlenül, néha el sem hitték, milyen lett a végeredmény.
Ok ha ritkán fóliázol akkor ez nincs benne a kezedben, de mindenképp el akartam mondani, hogy megoldható a dolog, az emberen fog múlni nem a fólián. -
nekem sose sikerült szépen kiszedni alóla ha bent ragadt 1-2 apró porszem.. pont ezért vettem 4 doboz fóliát, elég profi vagyok felrakásba..
most is elsőt leszedtem, aztán másodjára már sikerült szépen feltenni.
feleségem telojára meg elsőre, szóval most idén eddig jó vagyok. 4/3 -
-
wong kok wah
senior tag
A google supporton találtam
I had the same problem and I finally found the issue. It was that none of the lables were checked. Go into your Gmail settings and select your account. Next click on Manage Lables and then verify that each lable notifications are checked. If not check the label notifications and you should then start seeing your Gmail notifications coming through. Hope this helps.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Milyen routert?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Wise (ex-TransferWise)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest