- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Gardaai #4719 üzenetére
Amúgy ez a "tanulás" meg meg kell várni, hogy beálljon szerintem is inkább az, hogy sokat nyomkodja az emeber elején. Viszont én 2 napot rászántam és volt folyamatos böngészőteszt 100-0 automatán frissítve a weblapokat 10 másodpercenként, meg volt 20 perces szakaszokra bontott teszt, ahol 20p yt, 20 benchmark, 20p fotó, 20p videó, stb teszteket végeztem, és ott sajnos minden esetben alulmaradt. A szintén nálam lévő op12-nél ez a tesztelősdi eszembe sem jutott, mert a második (belakás utáni) napon már látni lehetett, hogy ez koppra hozza azt, amit az iPhone. Vagy picit jobb is.
-
waszabi07
aktív tag
válasz
Gardaai #4719 üzenetére
Na azért ez bíztató akkor.
Ma már nem írja nekem sem az akkunál hogy tanulja, de akkor türelmes leszek még és meglátom mennyit javul.
Ha hozza azt a szintet mint a 13pm 81%os kapacítással akkor már elégedett leszek majd. Azzal így is mindig volt tartalék nap végére.
Amúgy aod is tetszik nagyon de kikapcsoltam azt is hátha sokat dob rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest