Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
-
Rob Rob
tag
válasz
waszabi07 #14986 üzenetére
Pár hete amikor megvettem a 16pm-t,egy este elmentünk kocsmatúrára a két lányommal, asszonnyal plusz a slepp. Vittem az ájfont is meg a 24u-t is. Sok kép készült mindkéttővel, józanul még úgyis, hogy ugyanaz a téma meg a szög is. A lényeg, hogy másnap az elemzés megdöbbentő volt a Samsung javára ami ha nincs ott akkor ez a buli csak fejben marad meg. Egyszerűen ilyen sötét kocsmakörnyezetben az ájfon szart se ért. Csináltam gyorsan vele pár fotót a reggeli tündöklésben, hátha szar a kamerája de nem, nappali fénynél rendben volt.
De amugy imádtam az alma swiftkeyt, fájlkezelőt a tárcsázót a böngészőt a galéria appot meg úgy az egészet ahogy van. Ja nem. -
milkabrams
őstag
-
válasz
waszabi07 #14705 üzenetére
Nem tudom, mit kellene ahhoz tenni, hogy karcolódjon?
Nagyon régóta nem használok a telefonjaimon fóliát, sem fix tokot és semmi karc, kopás vagy sérülés.
Ezt csak tavaly augusztus óta használom, de ez is kifogástalan állapotban van.
Utoljára a Nokia N80 telefonom kezdett el kopni anno a festés fél év után, de az olyan konstrukció volt.
Illetve voltak olyan telefonjaim, amik nálam nem karcolódtak akkoriban tok nélkül, de aki tett rá tokot és bement alá a por, annak karcos lett a keret. -
HaliGab23
senior tag
válasz
waszabi07 #14586 üzenetére
Én hiszek ebben, hogy a samsung szándékosan rontja le a korábbi csúcsmodelleket szoftveresen.
Valószínűleg, ahogy írtam is, nálam be lehetett valami ragadva pénteken, de attól függetlenül a Beta firmware-ek akksi romlást hoztak és egyébként nem is olyan smooth a teló, mint korábban (Beta2től). Pl. az hírportálok appjainál érezhető görgetés közben, hogy megröccen... (lehet optimalizálás kell 15 alá, nem tudom).Sőt, szerintem 1 órát romlott a SOT.
Szerk: nagyon sok samsung csúcsmodellem volt és többnél tapasztaltam ugyanezt a jelenséget, érzést.. mielőtt vagy amikor megjelent az új modell..
-
dnelb
veterán
válasz
waszabi07 #14586 üzenetére
lehurrogják kommentben pedig szerintem van benne valami... s24u-n az első 2 verzió tényleg nagyon jól bírta akksiban. s21 ultranal is éreztem hogy oneui5 volt a peak, utána nagyon látványosan elkezdett romlani az akku meg a kamera is. Az a baj ha friss sec updatet akarsz nem tudsz mit csinálni szóval ugyis frissited..
Van yt-n egy pali aki teszteli a havi frissítéseket benchmarkokban és néha -15% / + 15%-os ingadozások vannak. -
HaliGab23
senior tag
válasz
waszabi07 #14389 üzenetére
Én az akkunál nem érzek javulást a Beta4el..
Ma reggel levettem 100%al töltőről, majd Paks - Bp - Paks autózás, ment andorid auto és waze, néhány telefonhívás, meg minden bekapcsolva és délután 4kor már csak 18% volt.6.1el este 10ig bírta, és akkor ért 15% környékére hasonló felhasználás mellett, itthoni nyomkodással addig (22hig). (50szer megtéve ezt az utat, ugyanolyan szokásokkal.)
Tegnap ugyanezt produkálta (Beta4el... lemerült).
Lehet valamelyik app még nem fér meg a 7.0-val és azért merül így nálam, de a Beta1-el, ahogy írtam is, jobb lett az akkuidő 6.1hez képest, aztán Beta2 és a többi lerontotta.
Ez így nagyon nem jó most nekem.
-
fulton
addikt
válasz
waszabi07 #14209 üzenetére
Én néha beleolvasok a topikba. 1 hónapja van meg, a legjobb döntés volt note 9 ről váltani. Imádom ahogy van. Maximálisan. Annyira hogy én spec a rendszer frissítést sem engedem fel. (nyilvános wifin sose vagyok, korlátlan mobilnet) Jó az üzemidő, 1 nap 7 SOT al megvan... ha otthon van a teló wifin még több is. Ilyen jó még a note 9 sem volt új korában. Jó képeket lő.. minden flott tényleg. Semmi bug eddig. Villám gyors.
Ott is van térerő ahol a note9 el rosszalkodott..
néha nem old fel elsőre az ujjlenyomat - de nem igazán mozgat meg.
(kopkopkop) -
LosBlancosRM
őstag
válasz
waszabi07 #13974 üzenetére
Sajnos néha be tud lassulni. Nem akadozás, hanem mondjuk lassabban nyit meg valamit. Az aksi nekem is jó, bár a legutóbbi frissítés óta gyengébb lett egy kicsit. Biztos nincs köze a 25ös szériához.
Inkább azt remélem, hogy nem lesz sokkal rosszabb. Note9 nekem nagyob sokat vesztett az első verziószám lépésnél.
-
-
TODI1111
veterán
-
blu79
addikt
válasz
waszabi07 #13510 üzenetére
Csak azért is kérdeztem ezt mert én a yettelnél rakattam, azt hiszem 3 különböző vastagságú van, én a legvastagabbat rakattam fel, kipróbáltam vele az s pent, nekem nem okoz gondot, igaz nem minden nap használom az s pent, 11ezer volt. Nekem ez nagyon bevállt nagyon tetszik. Régebb mindig én tettem fóliát/üveget stb de ez sokkal jobban tetszik. Szinte észre sem veszem hogy rajta van.
-
válasz
waszabi07 #13502 üzenetére
És Vikooo: Persze, nyilván nem pont ugyanolyan, de gondoltam, h jó eséllyel nem lett rosszabb az új széria. Legalábbis remélem. Szóval ha itt azt az infót kapom, h jól bírja, akkor nem veszek rá tokot. Ennyi volt a sztori.
Köszi mindenkinek!
Rob Rob: Jaja, a Pitaka tényleg nem sokat véd. Legalábbis a legvékonyabb változata. De nekik is van masszívabb tokjuk. Az viszont már túl vastag nekem.
kali: Köszi neked is!
-
joey04
titán
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
waszabi07 #13099 üzenetére
13PM-ról tudok nyilatkozni, az szerintem kényelmetlen volt. Nekem is tetszik az iPhone designja, csak a fényes oldala bem jött be, de amúgy a Note7, 9 után a legszebb volt. Kár azért a fránya iOS-ért.
Kicsit már nekem is kényelmetlen, de az inkább a méretéből adódik, nem a szögletessége miatt.
Vékonyság:
Slimnek sok értelme nincs. Az új kamera tech lesz jó, mert nem áll ki annyira, gondolom egy mostani Ultrából alig lógna ki. -
LosBlancosRM
őstag
válasz
waszabi07 #13083 üzenetére
Iphoneból kiindulva kényelmetlenebb lesz, mint most. Oldalélek se lesznek lekerekítve, pont ott ahol a legtöbbet érintkezik a tenyérrel. Azt nem értem, hogy sokan miért ujjonganak, hogy lekerekített kijelzővel jobb lesz kézben tartani. Nekem nem is érintkezik a tenyeremmel a csücske.
Alul "vág" csak, és ilyen lesz az oldala is... Design váltással lehet, hogy észrevehetően más lesz, mint a 24U, de ezzel az következik, hogy úgy fog kinézni, mint bármi más.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
waszabi07 #13078 üzenetére
Ugyanúgy szemölcsös a kijelző, ami most kicsit hajlított is, ami visszalépés a szögletes után. Hátlap szinte koppra ugyanaz. S23U után azért a lehajló elhagyása + szögletes kijelző nagyobb újítás volt. Ezen kívül mi változik? Új proci? Mostani mire nem elég? S24Uról váltani S25U-ra, csakis a külvilágnak szól.
-
MadMancs
veterán
válasz
waszabi07 #9036 üzenetére
4-5 óra között s21 is hoz a mai napig simán, pedig lassan 4 éves (3 év 8 hónap) az akksi benne, pedig már szól is teló hogy cserélni kéne. Ez az idő elég is nekem egyébként. Majd kiderül. :)
-
tms+
aktív tag
válasz
waszabi07 #8988 üzenetére
Ilyenkor érdemes a Kuponkunyeráló topikba benézni, vicces, ami Samsung Unpacked után ott megy.
Meg persze előregisztrálni az előrendelésre és ott is kapsz kódot minden infóval, hogy meddig jár mellé Smarttag, Regalaxy, esetleg valami bundle kedvezmény stb.
Én előrendelésben sima S24-et vettem, 200 alatt szereztem meg mindenféle kuponnal (volt egyedi kuponom is), szóval nagyon durván le lehet vinni az árakat már bemutatókor is.
Közben akkor be is köszönök ide is, 3 hete van S24 Ultrám, S23Ultrát cseréltem.
-
-
F_Gergely
őstag
válasz
waszabi07 #8950 üzenetére
Nem először csinálja ezt a samsung, anno a watch active 2 órámat azért szerettem volna megvenni mert hogy tud EKG-t. Vagy 1 év telt el mire kijött rá a program, hogy tudja ezt a funkciót, mert nem volt meg az európai engedély. Olyan funkciókat adnak el, ami nincs is, majd egyszer valamikor talán lesz - vagy nem, de ez meg a vásároló félrevezetése, és látod megtehetik mindenféle következmény nélkül.
-
GeoJoe
senior tag
válasz
waszabi07 #8608 üzenetére
Hulladék. Alig használtam, a puszta létezése is lemeríti magát. Heti 1-2 alkalom van mikor kiménnék órával de sosem áll rendelkezésre, mindig pont le van merülve. Pedig már se net (esimes), se nfc se semmi nincs bekapcsolva csak a bt. Csak pakolgatom ide-oda, értelmetlen eszköz. Asszony watch4-e legalább felfektethető a samu 3as töltőpadjára, így mindig kész a bevetésre de ez a retek szétszedés nélkül nem kompatibilis vele
Biztosan lehet értelmesen is használni de nekem sikerült az életvitelemhez igazítani. Watch3-ról sokkal szebb emlékeket őrzök
szerintem valami garmin lesz az utód ha már nagyon felbosszant..
-
válasz
waszabi07 #8385 üzenetére
Jól látod a helyzetet, nem valami combos mobilneten a telefon. Ha még közben helyet is változtatsz akkor még rosszabb sajnos a helyzet, mivel váltogatja magát a cellák között.
Ha bent ülsz a hideg söröd mellett a nappaliban, persze wifi mellett, akkor kb le sem lehet meríteni.
Nálam így néz ki a fogyasztás rossz térerő mellett:
Mobilnet: 20%/ 1óra képernyőidő
Wifi : 8,8%/ 1 óra képernyőidőNálam így néz ki 90% mobilnet mellett:
Ez pedig wifi: (mondjuk ez elég extrém eset volt szerintem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az AI árnyékában a kamerák fejlődtek a legtöbbet, ám vannak hardveres kérdőjelek.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 49 mm Használt, karcmentes állapotban, 100% akku!
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest