- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
S21 FE az egy nagyon éhes jószág volt. Ahhoz képest ez jobban bírja nem kérdés.
Üzemidő kb20% elmarad a snapi 8 gen 3 hoz.
Sebességgel semmit se veszel észre. Nekem mondjuk laggolt ameddig a ram plus -t nem kapcsolatm ki. (Nem is értem minek van bekapcsolva egyáltalán, 4G felett ez egy baromság úgy is, de lehet valami bug volt csak)GPS és az hálózat fogása az szerintem vacak nagyon. (Korábbi A szériás samu snapival agyon verte, és agyon veri a mai napig ezekben)
Sok nyűn van vele ilyen téren. Abszolutte nem megbízható.
Fotó / videóban online tesztek alapján kétséges de snapi felé billen a mérleg. Nekem ezzel nincs bajom. Bár nem vagyok hevi júzer.
Nekem többet nem lesz Exynos telefonom. Én megbántam nagyon hogy elhittem erről a xarról hogy jó. Maradj a snapinál. S23 vagy S24 ultra, vagy akármi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ránézésre talán ez a legunalmasabb Samsung csúcsmodell az elmúlt évekből, de a szoftveres trükkök élhető alternatívát kínálnak a Google Pixel után vágyóknak.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Óra topik
- Külpolitika
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest