Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
Lajmund #3614 üzenetére
Whitestone fólia otthoni felrakáshoz: ha a bemutató videóban jelezné a cuki Whitestone, hogy azon a ponton a felrakásnál, ahol "tedd a követ a fólián a kijelző alsó felére" rész van, amikor a fél perc elteltével leveszed a követ, akkor nézz rá a kamera lyukra, mert a fólia a kő levételekor elcsúszhat, akkor az elsőt nem kellett volna kidobjam a 2 darabos készletből. (leszedni és visszatenni esélytelen volt.) A másodiknál nem tudtam figyelni, így nem teljesen követtem a felrakós videót és lett pár foltom a felső harmadnál ami szerintem meg is marad. Ha így alakul, veszek újat és azt csak jól felteszem majd.
A legelsőt azért sajnáltam különösen, mert tényleg szépen fent volt, de bekapcsolt kijelzőnél a lecsúszás miatt csillogott a fólia felső széle, úgy használhatatlan volt sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pici telefon, óriás akksival?
- Yettel topik
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest