- Autós kamerák
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- E-book olvasók
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Projektor topic
- Dell asztali gépek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joccmocc
csendes tag
Nekem is hasonló érzésem van, hogy kezd néha kicsit akadozni a rendszer. A feloldás körüli mikrolagok mellett nekem még az az érzésem hogy néhány app mintha lassabban töltene be, mint előtte. Az animációkkal sokmindent el lehet fedni, amitől fluidabbnak hat a rendszer, de nekem a gyári animáció már túl sok volt, ezért visszábbvettem az animációt, és hatarozottan mondom hogy nem tökéletesen fluid a rendszer.. Nem vészes, a Note10+ 2.5 év után már jóval lomhább volt, de azért észre lehet venni. Nekem mondjuk a 12 Gb verzió van, az aktív memória ritkán megy 9 főlé, szóval azt nem nagyon tisztítgatom. A cache-t meg havi 1x, amikor jön a biztonsági
Ezen kívül nálam habár a készenléti merülés sokat javult, az aktív használat jobban meríti az akksit oneui 7 alatt.
Összességében azért lassan kezd az s23u n is érezni szerintem h már nem erre optimalizálják az appokat meg a rendszert. Mindazonáltal én nem érzem azt, hogy az s25u- ra érdemes lenne cserélni, sőt terveim szerint az s26 ot is ki szeretném hagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós kamerák
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Proxmox VE
- Xbox Series X|S
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Airsoft
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged