Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• joccmocc

csendes tag

válasz turho #22158 üzenetére

Nekem is hasonló érzésem van, hogy kezd néha kicsit akadozni a rendszer. A feloldás körüli mikrolagok mellett nekem még az az érzésem hogy néhány app mintha lassabban töltene be, mint előtte. Az animációkkal sokmindent el lehet fedni, amitől fluidabbnak hat a rendszer, de nekem a gyári animáció már túl sok volt, ezért visszábbvettem az animációt, és hatarozottan mondom hogy nem tökéletesen fluid a rendszer.. Nem vészes, a Note10+ 2.5 év után már jóval lomhább volt, de azért észre lehet venni. Nekem mondjuk a 12 Gb verzió van, az aktív memória ritkán megy 9 főlé, szóval azt nem nagyon tisztítgatom. A cache-t meg havi 1x, amikor jön a biztonsági

Ezen kívül nálam habár a készenléti merülés sokat javult, az aktív használat jobban meríti az akksit oneui 7 alatt.

Összességében azért lassan kezd az s23u n is érezni szerintem h már nem erre optimalizálják az appokat meg a rendszert. Mindazonáltal én nem érzem azt, hogy az s25u- ra érdemes lenne cserélni, sőt terveim szerint az s26 ot is ki szeretném hagyni.

Új hozzászólás Aktív témák