Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Sógi
addikt
Pont nemrég beszéltünk a glas screen protectorrol, egyébként kösz a linket, mert itt pár dolcsival olcsóbb, de az antifinger fólia is jól hangzik (nem torzította el a kijelzőt, ha jól láttam), még nem tom melyiket rendeljem meg, gondolkodom a glas-on is, de enyhén szólva drága...
(#14657) ForRedGlory: persze, szólok, csak nem vágom mit akarok
(#14654) csabicska: Mehet, de miért nem a 4.2-es? Régebben így tettem fel a romokat, se wipe, se alap új rom, csak toltam fel ez újabb egyfájlosokat...
Most már csinálnék egy full 0-ra gyalulást és utána tenném fel, de nem lesz gond vele, a lite-ok szépen felmennek bármire
Aktív témák
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest