Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- HTPC (házimozi PC) topik
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
bordi10 #37740 üzenetére
AZ NFS az ha jól tudom nekünk ingyenes
, a Paper Camera volt már az első nap, háttérképért nem fizetnék még ennyit sem, nekem a SoundHound jobban bejött mint a Shazam, a többit nem ismerem
Az ADW-n gondolkodom ennyiért, de nekem a GO! Launcher jobban tetszik,és az ráadásul ingyenes. -
Soound
tag
válasz
bordi10 #37624 üzenetére
Én úgy értettem, hogy maga a telefon elindul, csak launchered nincs, de pl. notification bar és társai igen.
Ha recoveryből nem sikerül meg csinálni, akkor azt tanácsolom hogy csinálj egy backupot a félig halott romodból. Húzd újra az egészet, és App Extractorral/Titanium Backuppal vissza tudod állítani a lényeges appjaidat Nandroid backupból.
-
Soound
tag
válasz
bordi10 #37403 üzenetére
ezek olyan mocskok ezzel a 22ft-t cuccal.
Amúgy /r/android-ot olvasgattam tegnap ebben a témában, és ott említette valaki a részben egyértelműt. Ez pszihológia + kicsit pörgetik google wallet-et is. Nagyon sok ember eddig nem nagyon vett semmit marketről, mert -Jajj nincs beállítva a kártyám... blabla, de ilyen árak mellett akit kicsit is érdekel a téma, nem fog elmenni. Szóval ezzel a 22fts app árakkal, a kezdeti "húzóckodó" magatartáson lendítenek át, és az akció végén már 200ft-s proginál se fogsz sokat bíbelődni. Ami persze nem igaz, de akkoris.
Mellékesen Read it later-t mindenkinek nagyon ajánlom. Baromi jó cucc. Bookmarkolni én már rég nem bookmarkolok semmit, de itt jön a képbe RIL. Pl. firefox addonnal egy klikkel el tudsz menteni egy oldalt hivatkozásnak, és bármilyen gépről/telefonról (ha be vagy logolva) eléred a linkjeidet. Alapból is arra használom, hogyha melóba találok valami linket ami érdekes de nem akarom ott helyben elolvasni, klasszul elmentheted. Azonnal syncelődik, szóval ha egy linket elmentesz desktopon, azt olvashatod telón is, ami jó, hogy fordítva is.
Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest