Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi, a lépésszám adatot megtaláltam.
A szolgáltatásoknál be van állítva a Strava, de nem szinkronizál olyan tevékenységet, ahol nincs GPS adat. Magyarul semmit, ami beltéri tevékenység. Ehhez ugyan lehet némi köze a Stravának is, de ez így sz*r.
Az viszont 100%-ban Samsung probléma, hogy a GPS adat nélküli edzéseket nem lehet mondjuk .fit-ben exportálni.
-
Hali,
Én most vettem egy ilyet. Ezt a beállítást nem találom a Health-ben, hol van?
De a legnagyobb bajom, hogy nem szinkronizálja az edzéseket Stravára. Máshogy meg nem lehet kimenteni, pl. file-ként. Csatlakoztattam a Szolgáltatásoknál, de nem csinál semmit. Manuális megosztásnál meg csak posztol egy képet.
Mi a megoldás? Vagy ez még mindig igaz:
"At this moment in time, indoor workouts or activities that do not contain GPS information will not push to Strava from Samsung Health"
Mert akkor nyugodtan mindjárt leírom hova húzzák fel az órájukat...Magában az eszközben nincs GPS, mi? Focinál mérném a terhelést, de a telefont nem aggatom magamra olyankor ugyebár.
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Nem mindenki használja az egészségügyi méréseket. Ameddig megvolt a Fit 3 én sem használtam. Hívások és üzenetek jelzésére kellett, meg reggel ébreszteni. Ezt tudta hiba nélkül, többi nem érdekelt. Itt Hardveraprón adtam el, nem panaszkodott a vevő, hogy bármi baj lenne. Igaz teljesen karcmentesen, újszerű állapotban adtam el, 10e Ft-ért + 10 hónap gari + kijelző védő fólia + gyári narancs szíj. Annyiért bestbuy volt.
Jelenleg Watch FE-m van, itt sem nézegetem túlzottan az értékeket, igaz ez pontosabb jóval. A test összetétel az jópofa. EKG, meg vérnyomást még nem néztem (kell az ADB-s hack, mert nem Samsung telefonom van).
-
-
Ricardo
titán
"Az meg hogy a lépéseket hogy szinkronizálja... Nem érdekel. Azt sem értem, hogy akinek vissza szinkronizálja pl. 6950-ről 6300-ra, az mitől aggódik? Vagy fel borul a napja, hogy Úristen! Még 300 lépést tennem kell mert különben végem!??"
VS
"Én nem nagyon tudok hibákról, "
Téged nem érdekel, de attól még hiba. Nem omlik össze a napom ha nem pontos, de ha méri, mérje pontosan, Ha nem pontos, akkor feleslegesen méri. Random számgenerátorra szerintem senkinek sincs szüksége.
[ Szerkesztve ]
-
és pont ugyanez lenne a bajod vele, ha mondjuk az értesítéseket nem kapnád meg, esetleg nem ébresztene.
mindegyik olyan funkció, amit évek óta minden konkurencia, sőt, még a nagybetűs Samsung is meg tudott oldani házon belül, erre kiadnak egy olyan minőségű terméket, ahol a legalapabb funkciókkal is gondok vannak, minimum hektikusan működik. volt már üzenetkezelési probléma, indokolatlan merülés is felhozva.
nyilván a vásárlók nagy többsége nem sportolni használja (én sem, munkahelyen az értesítések diszkrét jelzése miatt van), arra vannak céleszközök. de ha már megvettem, kifizettem az árát, akkor szerintem jogosan elvárható lenne, hogy rendben tudja, ami termékoldalon szerepel.
konzumer =/= silány. az óráiknál megy rendben, több is van különböző generációkból, alap, hogy ennél is ez a minimum.
ez meg az enyém.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megmaradt az előd minden pozitív tulajdonsága, de nagyobb lett a kijelző és érkeztek új funkciók is.
- Építő/felújító topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- NBA és kosárlabda topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- NOMAD ÉS EPICO iPhone 16 Pro Max Bőrtok
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Smart Keyboard Folio 12,9" -Magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest