Hirdetés
Aktív témák
-
Ste
addikt
válasz
Macilaccc #52 üzenetére
Tehát akkor kedves kollégák a várva várt válasz:
Tény és való, hogy sokan irreálisnak találjátok az árat, de mindez a különböző elvárások és értékrend miatt van.
Itt a ph-n mindenki a nyomott árakat akarja, akár reális, akár már a nevetségesen olcsó határát súrolja.
A monitor többet tud a ti általatok felhozott monitoroknál és kicsit kezd unalmassá válni, hogy mndenki a játékokkal jön.
Igaz, most egy ilyen időszak van.
Mindenki azt moondja, hogy ő persze nem játszik és nem az elsődleges amikor megveszi az x800xt/6800gt sorozatot, 4ms Tft monitort és agyonhúzza a prociját.
Ugyanakkor valahol tisztában vannak vele, hogy vannak monitor fajták és gyártók akiket nem érdekelnek a válaszidők és a megszállott játékosok, mégis tényleg horror áron értékesítik, és ami poén el is adják a monitoraikat.
Ezeket persze nem azok veszik meg, akik mennek a csorda után és vadásszák azokat a dolgokat amikről fogalmuk sincsen.
Hogy maradjak a témánál: tényleg 25ms-es a monitor és mutatkozik utánhúzás a játékokban (ennek mértéke változó), ám kevés monitor ad vissza ennyire szép telt színeket, tiszta feketét és hibátlan szürke átmenetet. Tudom ezek senkinek semmit nem jelentenek, mégis a tesztekben is ezeket figyelik meg a legjobban és ez a mérvadó.
A magasságállítás sem lehet annyira fontos mégis van, a portré módról nem is beszélve. Kíváncsi vagyok hogy pl egy kiadvánszerkesztő-tördelő mit kezd a ti ''komoly'' 60ezres monitoraitokkal, amiket nem lehet sem forgatni sem állítani.
A Dvi csatolóról nem is beszélve. Aki használt már ilyet, vagy folyamatosan ilyet használ tudja mekkora különbség van a két csatolófelület által kiadott kép minőségével.
Az előző összehasonlító táblázat is önmagáért beszél.
Aki akar vegyen magának 50-60ezres Tft-t és majd ha lát egy kicsit más árkategóriás moncsit (pl lehet 193p) akkor észreveszi a különbséget és eldönti, hogy megérte-e a vásárlás.
A gariztatásról pedig annyit, hogy találtam ismerősöket a Samsungnál, és ha megunnám akkor, be tudom cseréltetni majd valamire. Pl: tv tuneresre
Az ára ennyi, ha megmarad nekem akkor sem bánom. Ha meg elviszik, akkor az új tulaja is rájön mennyire jól járt vele.
A fentebb leírtakkal pedig senkit sem akarok bántani
szal ez most egy hosszú upp!
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Asztali PC , i7 6700K , RX 5700 XT , 16GB RAM , 480GB SSD
- i5 GAMER PC ÁRON ALUL ELADÓ!
- Új, Gamer félgép - ASRock B760M-HDV/M.2 + Intel I5 13400F + TeamGroup Vulcan 2x16GB DDR5 6000MHz
- Apple Watch SE (2 Gen) 40mm, Normál, Tötlővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest