- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
Ste
addikt
hipp-hipp Upp
-
Ste
addikt
uppolda uppolda
-
Ste
addikt
válasz
Macilaccc #52 üzenetére
Tehát akkor kedves kollégák a várva várt válasz:
Tény és való, hogy sokan irreálisnak találjátok az árat, de mindez a különböző elvárások és értékrend miatt van.
Itt a ph-n mindenki a nyomott árakat akarja, akár reális, akár már a nevetségesen olcsó határát súrolja.
A monitor többet tud a ti általatok felhozott monitoroknál és kicsit kezd unalmassá válni, hogy mndenki a játékokkal jön.
Igaz, most egy ilyen időszak van.
Mindenki azt moondja, hogy ő persze nem játszik és nem az elsődleges amikor megveszi az x800xt/6800gt sorozatot, 4ms Tft monitort és agyonhúzza a prociját.
Ugyanakkor valahol tisztában vannak vele, hogy vannak monitor fajták és gyártók akiket nem érdekelnek a válaszidők és a megszállott játékosok, mégis tényleg horror áron értékesítik, és ami poén el is adják a monitoraikat.
Ezeket persze nem azok veszik meg, akik mennek a csorda után és vadásszák azokat a dolgokat amikről fogalmuk sincsen.
Hogy maradjak a témánál: tényleg 25ms-es a monitor és mutatkozik utánhúzás a játékokban (ennek mértéke változó), ám kevés monitor ad vissza ennyire szép telt színeket, tiszta feketét és hibátlan szürke átmenetet. Tudom ezek senkinek semmit nem jelentenek, mégis a tesztekben is ezeket figyelik meg a legjobban és ez a mérvadó.
A magasságállítás sem lehet annyira fontos mégis van, a portré módról nem is beszélve. Kíváncsi vagyok hogy pl egy kiadvánszerkesztő-tördelő mit kezd a ti ''komoly'' 60ezres monitoraitokkal, amiket nem lehet sem forgatni sem állítani.
A Dvi csatolóról nem is beszélve. Aki használt már ilyet, vagy folyamatosan ilyet használ tudja mekkora különbség van a két csatolófelület által kiadott kép minőségével.
Az előző összehasonlító táblázat is önmagáért beszél.
Aki akar vegyen magának 50-60ezres Tft-t és majd ha lát egy kicsit más árkategóriás moncsit (pl lehet 193p) akkor észreveszi a különbséget és eldönti, hogy megérte-e a vásárlás.
A gariztatásról pedig annyit, hogy találtam ismerősöket a Samsungnál, és ha megunnám akkor, be tudom cseréltetni majd valamire. Pl: tv tuneresre
Az ára ennyi, ha megmarad nekem akkor sem bánom. Ha meg elviszik, akkor az új tulaja is rájön mennyire jól járt vele.
A fentebb leírtakkal pedig senkit sem akarok bántani
szal ez most egy hosszú upp! -
Ste
addikt
Upp-upp - moncsi upp
-
-
Ste
addikt
Micsoda figyelmetlenség....
Természetesen a monitor Hiba mentes. Beépített tápja ellenére sem zajos, ami néha még mindig ritkaság számba megy. (Igaz tudom ez senkit sem izgat, csak amikor kifogást kell találni).
A garira visszatérve meg szinte Örök Garis
A legjobb, amikor átjött egy nagy Tft buzi ismerősöm - neki volt legrégebb óta ilyen-olyan minőségi Tft-je - és majdnem leélvezte a monitort annyira tetszett nekipersze nem adtam
A freki meg a másik. Tft-nél alig számít valamit (folyadéknál minek? itt nem elektronokat kell cseszegetni - szerencsére)
És baromi jó a kontrasztja....
Szal csak áradozni lehet róla. Ha nem játszanék néha biztosan 214T-re cserélném le
[Szerkesztve] -
-
Ste
addikt
-
Ste
addikt
új topicnév újabb up
-
Ste
addikt
Uppolda nyílik hamarosan a Topic helyén
-
Ste
addikt
Hát ez a nagy pangás nagyon azt jelenti, hogy senki sincs aki színhű monitort akar és elsődlegesen grafikai dolgokra vagy minimál játékra használja a gépét
Ezek szerint Hardcore gémerek mindenhol és válaszidő vadászok ezerrel -
Ste
addikt
Uppocsek-macsek
köszi az uppot -
Ste
addikt
uppocska
-
Ste
addikt
Na egy up
-
Ste
addikt
Na még egy up
-
Ste
addikt
16-os
És nagyon jó, persze a Dvi-n keresztül a legszebb -
Ste
addikt
-
Ste
addikt
Esetleg valaki egy nem Hardcore. de minőségi monitort gyönyörű szinekkel?
-
Ste
addikt
Sziasztok!
Ajánlatokat kérek erre a gyönyörűségre, amit ugyan megfognak a vad Fps-hardcore játékok, ám színhűségben mai napig ott van a toppon.
Aki nem ismerné:
19'', 25ms (inkább grafikai dolgokhoz vagy nem fps hajszoló játékokhoz - underground 2 pl) 1:800 kontraszt (vagy 1:1000?) és 250cd fényerő, Analóg, Dvi csati, Portré mód (90 fokos elforgatás lehetősége), állítható magasság és minimális dőlésszög állítás, beépített táp, ami szerencsére nem zajos.
Fél éves, de a garipapírjára nincs vásárlási dátum felírva, ezért ''szinte'' örök garis(pecsételve, érvényesítve természetesen van)
Dobozzal egyebekkel
Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest