Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házimozi belépő szinten
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- iPad topik
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
-
lorant80
tag
Nem sokan használnak ilyen monitort!!!

Vagy csak nem mernek nyilatkozni róla???
-
hodmabg
csendes tag
Hi!
Ilyen monitorom van. Tobb mint fel eve van meg.
Gondok: 5nap utan elojott rajta egy subpixel hiba , eleg zavaro helyen... se a ''jol bevalt'' masszirozas, sem pedig a beragadt pixelkezelo prog nem segitett. Ugyhogy maradt.
A hattervilagitas eleg eros, sot talan banto is neha. A monitor menujevel egyszeruen nem lehet normalis kepet csinalni neki, fel kell rakn a szoftverjet hogy szep legyen a kepe.
Amugy latoszoge eleg nagy, oldalrol is remekul lehet nezni, a rogzitese dontesi lehetosegei kivaloak.
Osszessegeben nem bantam , hogy ient vettem. Olcso es jo - es mostanaban dragabban aruljak mint tavaly oktober kornyeken
-
Vadafak
tag
Ige igen engem is nagyon érdekelne ez a monitor pls akinek van írjon róla vmi jót!

-
ocsesz
aktív tag
Szasztok!
Nekem is ilyen moncsim van mostmár,eddig igen meg vagyok vele elégedve!!!

-
leGend
csendes tag
Hello allll..........
Van már valakinek ilyenje? Milyenek a tapasztalatok? Lécci irjatok mert lassan megvenném aki még tud valami oldalrol ahol teszt van rüla irjon az is thx elöre is köcce válaszotokat
ui:csak az iagazt irjátok ha rossz vétel akkor is ha jo akkkor is

Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraGear 27GP850P-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ASUS ROG Swift PG279QM 2560x1440 - G-SYNC - Alza garancia 2026.03.03-ig
- LG 24MR400-B IPS Monitor! 1920X1080 / 5MS / 100hz / FreeSync
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Hello allll..........