Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
-
lorant80
tag
Nem sokan használnak ilyen monitort!!!

Vagy csak nem mernek nyilatkozni róla???
-
hodmabg
csendes tag
Hi!
Ilyen monitorom van. Tobb mint fel eve van meg.
Gondok: 5nap utan elojott rajta egy subpixel hiba , eleg zavaro helyen... se a ''jol bevalt'' masszirozas, sem pedig a beragadt pixelkezelo prog nem segitett. Ugyhogy maradt.
A hattervilagitas eleg eros, sot talan banto is neha. A monitor menujevel egyszeruen nem lehet normalis kepet csinalni neki, fel kell rakn a szoftverjet hogy szep legyen a kepe.
Amugy latoszoge eleg nagy, oldalrol is remekul lehet nezni, a rogzitese dontesi lehetosegei kivaloak.
Osszessegeben nem bantam , hogy ient vettem. Olcso es jo - es mostanaban dragabban aruljak mint tavaly oktober kornyeken
-
Vadafak
tag
Ige igen engem is nagyon érdekelne ez a monitor pls akinek van írjon róla vmi jót!

-
ocsesz
aktív tag
Szasztok!
Nekem is ilyen moncsim van mostmár,eddig igen meg vagyok vele elégedve!!!

-
leGend
csendes tag
Hello allll..........
Van már valakinek ilyenje? Milyenek a tapasztalatok? Lécci irjatok mert lassan megvenném aki még tud valami oldalrol ahol teszt van rüla irjon az is thx elöre is köcce válaszotokat
ui:csak az iagazt irjátok ha rossz vétel akkor is ha jo akkkor is

Aktív témák
- LG UltraGear 27GX704A-B - Kicsomagolt monitor (2025 dec)
- Dell Alienware AW3425DW OLED GAMING Monitor 240Hz
- Szállítás alatt - Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- ASUS Eye Care VA249HG 23,8 IPS LED Monitor eladó! Több darab!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hello allll..........