- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- NVIDIA® driverek topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
donmackó
üzenetére
Köszi, de ezen túljutottam tegnap, és azzal kezdtem, hogy sorry for my poor english

Sajna csak egy sablon válasz jött, amiben újfent elmagyarázzák a működését:
Thank you for contacting SamKnows only collecting data at certain intervals.The SamKnows Whitebox works as a transparent bridge on your network, it just sits in your set-up and does nothing apart from when it is testing your broadband performance and this occurs for only a few minutes every hour.
Before the Whitebox runs a test it checks the bandwidth threshold and only runs tests if you are below our threshold level. Having checked you are breaching the threshold a lot. This would explain why you are not receiving data for every interval.
Lehet itt is rosszul írtam le a probémám. Nem a whiteboxnak nem oszt ip-t a router dhcp szervize, hanem a whitebox-ra dugott eszközök nem kapnak ip címet, a whitebox WAN portjára dugott routertől.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- Samsung Galaxy S25 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest