- Dell notebook topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
donmackó
üzenetére
Köszi, de ezen túljutottam tegnap, és azzal kezdtem, hogy sorry for my poor english

Sajna csak egy sablon válasz jött, amiben újfent elmagyarázzák a működését:
Thank you for contacting SamKnows only collecting data at certain intervals.The SamKnows Whitebox works as a transparent bridge on your network, it just sits in your set-up and does nothing apart from when it is testing your broadband performance and this occurs for only a few minutes every hour.
Before the Whitebox runs a test it checks the bandwidth threshold and only runs tests if you are below our threshold level. Having checked you are breaching the threshold a lot. This would explain why you are not receiving data for every interval.
Lehet itt is rosszul írtam le a probémám. Nem a whiteboxnak nem oszt ip-t a router dhcp szervize, hanem a whitebox-ra dugott eszközök nem kapnak ip címet, a whitebox WAN portjára dugott routertől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest