Hirdetés
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddgi
aktív tag
Gyerekek én tegnap néztem bele elsőre, ma már játszottam vele egy kicsit. Meg lehet itt oldani, hogy ne Cd-ről menjen? Csak azért kérdezem mert annak idején a Diablo 1 Cd-m egy idő után ( 2 nyári szünetet játszottam át napi 8 óra Diablo-val..) teljesen leamortizálódott.
Ha nem nem, csak úgy jobb lenne. -
Do' urden
csendes tag
-
Slayer Valor
őstag
Sacred-hez ki ismer karakter szerkesztőt? 1.7es verzióhoz... vagy 1.66hoz
[Szerkesztve] -
dawn
csendes tag
válasz
Gergello
üzenetére
A cím jó.
Nem kell elé www.....
Írd be amit adott.
Csak Neked egy link:
Bővebben: link
Megy, bár kissé lassu.
/szerk: mégsem jó.... csak bejött az oldal címe....
de szerintem akkor is jó a link, csak perpillanat nem megy/
[Szerkesztve] -
Lupán
csendes tag
Hali!
Most néztem ide elöször, a témáról sok érdekességet találtok a
http://sacred.try.hu cimen!
Térkép a világról, és a sárkányokról is ( a 8 sárkány helyéről)
-
Slayer Valor
őstag
Hali
A topicnál valszeg nem leszek mindig -
Honnan
csendes tag
Hhmm érdekes.
-
Slayer Valor
őstag
Erre gyertek... : Bővebben: link
És ebben is Karex linkjét: Bővebben: link
Ez a ProjectEntropia

-
Slayer Valor
őstag
Lehet ebben multit játszani?

-
Jimre
csendes tag
Ja bocsesz az előbbiért. Már +találtam az előzőekben.
-
Jimre
csendes tag
Hi! Az lenne a problémám hogy a sivatagba kellene vizet vinnem egy csákónak de nem lehet. Láttam írják írjuk be a wassert a konzolba de nem tudom előhívni. Vagy csak 1.66os ban van. A segítséget előre is köszönöm
-
sonix
csendes tag
nah végigtoltam én is
... Vampiressel mentem... hihetetlen könnyű volt. főleg a vége. egész csalodott lettem hogy ''Ennyi volt??!'' 33as szintre jutott el ugy hogy megprobaltam a leheto legtobb mellékküldetést megcsinalni.(igy is a map 23%-a lett felderitve) de rengeteg van a jatekban amit nem lehet. és ez egyre jobban idegesitett a vége felé
.
a következő kuldetéseket nem lehet/tudtam megcsinalni:
Childbirth
The Woodworm
Magician
An Officer Gentleman
The Magic Cure
...es volt még egy par amit mar alapbol fel sem vettem mert tudtam hogy nem lehet (pl amikor kiirtom a varazslokat, es a 3 vagy 4 emberke nem akar velem jönni) esetleg ez is valami masolasvedelem? vagy csak hiba?
ja meg amin nagyon meglepődtem, hogy ha felvettem vmi olyan cuccot amitől lehetett a nyuszikákat
meg az egyéb állatkákat mészárolni, akkor a farkasok, meg a medvék se támadtak rám..csak vicsorogtak es siman le lehetett ütni őket. -
Flameus
aktív tag
Kész ez a játék?! Van az a rész, hogy f@szit valami keleti hídhoz kell kísérni (a testőri is jön), naszal' elmentünk ''jobbra'' ameddig csak tudtunk, de egy idő után már kevés a gyökér csatamágusom (level 6), osz' ottragadtunk
- mindenhol csak számomra ultaratápos arcok vannak, ötlet. A kék nyilat kéne követni azt'szem, de a térképen fogalmam sincs merre van - eddig mindig a sötét foltokban jelölte, hogy valahol ott lesz (de most nem!). Ja, hol van iránytű?
Egyébként jó a game....csak hát láma vagyok az ilyen játékokban.....fel lehet adni valahogy az adott küldtést? .....(hogy rázzam le most a f@szit, meg a testőrét???)
Köszönném a segg'ítséget!!!! -
Gergello
addikt
egy kérdés az elejéről:
dark elfel, a legelején, hogy lehet a wolf eyes-hez oda menni, mert bármerről próbálom nem enged be az erdőn, vagy menyek el feljebb, ahol van egy barlan és attól nem messze egy akasztófa?
abba a barlangba? -
Notes
senior tag
Akkor lehet, hogy bug. Nekem is volt hasonló. Megcsináltam egy küldetést, majd mikor visszamanetem a megbízóhoz nem tudtam vele beszélni, csak legyakni tudtam. Amikor ezt megtettem akkor már megjelent a feje fölöt egy ''!?'' jel. De ugye akkor már nem tudok vele kommunikálni....
Szerintem hagyd hogy leverjék az emberkét és kész, menj tovább. Legfeljebb lesz egy rontott küldetésed. -
béla12
tag
Nincs meg valakinek az összes mellék küldetés kilistázva? Ha kasztfüggő, akkor egyenlőre csak a sötét elf kéne. Valamint létezik magyarítás ehhez a játékhoz?
-
Honnan
csendes tag
Anya a diablo2-ben volt.

Amúgy kövesd a kék nyilat és meglesz hova kell vinni. Ha mégsem akkor bug. -
OZSA
csendes tag
ird be a console-ba hogy: ''wasser'' .. az esc alatt a ~ a console gombja.. sok sikert..van meg mit menjel onnan... en egyebkent viszem lv40en vagyok, de elegge szivom a dameget de durvan... azt szeretnem kerdezni, ha van egy targyam ami level 50 de lehet hasznalni level 30-nal is, akkor gyengebb lessz mint mikor level 50es karakterrel hasznalom? mert ugy vettem eszre mikor felraktam a lv75os amulettet akkor mintha jobban kaptam volna a számra
aki vampirral silver modot jatszik uzenjen -
tiboo
csendes tag
Hi. skacok.Marhára nem tom hogy mit kéne most csinálnom, van ez mellék kuldetés hogy valami fiunak vmi vizet kéne vinni ha jó a fordításom,de hogy mibe , honnan , merre ,medig azt nem tudom.ha alaki tud akkor lécci segítsen ,mert mar szétvág az ideg. elöre is köszi
-
OZSA
csendes tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
hat az 1.6ost sok helyen megtalalod csak hasznald a google-t... en vegigvittem a vampirral a normal 1.0-as patchel, most felrakom az 1.5-ost mer nem talalok cracket a tobbihez, vagy ami van az is ilyen nemet, orosz cucc az meg nekem nemkell.. ja es lehet valahogy multiplayerben jatszani ha nincs meg az eredeti megvasarolt jatek? nem LAN-on, hanem valahogy interneten, mint ahogy volt a diablo 2-ben a tcp/ip ... ? ja meg egy fontos kerdes, a dark elfnel a battle fog, vagy a vampirnal a mind control mukodik nagyon nagy szinteken ugyanugy mint az elejenel ? mert ha igen akkor nincs olyan sarkany ami ezt a 2 karaktert megtudna ölni...sőt, dark elfnél 1 sec alatt feltöltödik a skill szóval szinte nemtudják megütni ha battle fog-al játszik...kicsit csodálkoztam rajta, túl egyszerrü...remélem az új patchek csinálnak vmit, mer ez már olyan GOD mode stilus.. a nagy levelt peddig olyan 50 felett értem... bye
-
OZSA
csendes tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
lattam a linket de hogy a patchet hol lehet ledownloadolni azt nem latom..de olyan mind1, mert nincs meg az eredetim, csak a normal crackes verzio.. szerinted erdemes single playerben vegigvinni a silver es gold modot, vagy nem, mert azt olvastam hogy nem nagyon kapsz szetteket vagy olyan istentudja milyen jo targyakat... egyebkent az 1.7 -es vagy 1.66 -os patchnek van crackje ? mer en csak az 1.6-ost talalom mindenhol..ja es oszinten kulonbsegeket lehet eszrevenni ? ( papirforma szerint tudom mi kulonbseg,de ha vki probalta-e ... ) noh ennyi...bye
-
Horny256
senior tag
Üdv mindenkinek
Egy kis segitségre lene szükségem.
Nem tudja valaki,hogy hova kel vinni ''ANYA''-T -
Slayer Valor
őstag
Itt egy link amin rajta vannak a sárkányok: Bővebben: link
Ezt annak idején csoki rakta rá... Itt megnézheted a sárkányok nevét, tartózkodási helyüket.... és persze a teleport helyeket. Sőt itt van az 1.7-es patch is. Aki eredetivel játszik az szerencsés... És még sok minden van itt....
-
OZSA
csendes tag
Ja és hol a halálba láttál te 8 sárkányt ??? mer én max 4-et láttam..de azok borultak mint 1 darab szar... szóval, mind control megáll egy helyben és elverem csalánnal
) -
OZSA
csendes tag
szoval mi a baj a topikkal? mit olvassak rajta?
én azt kérdem hogy ha minden cucc vampir rajtam, nem szet itemek, mer azokat sosem fogom megtalálni, hanem a normal piros vampiress cuccok vannak rajtam akkor is kapok valami bonuszt vagy csak szép lessz a csajszi ? mert én elkezdtem gyüjteni a vampiress cuccokat, de beltet és leather gloves-t nem találtam sehol, de egyébként semmit plusszt nem kaptam..szal ? ilyenkor mivan ?... bye -
Slayer Valor
őstag
-
OZSA
csendes tag
Udv. En vegigvittem csak azt szeretnem kerdezni ha esetleg vki jatszik Vampiress-el, hogy ha minden cucc ami rajtam van az a sajat fajtambol valo (pl: armor, shield, weapon, minden minden egeszen a cipoig Vampire) akkor kapok valami bonuszt, attack resistence defence barmi..mint ahogy a diablonal volt set itemeknel... ?? mert ha nem akkor loszart nem er az egesz, egyebkent lattam par szetet es azok alig adnak par skillt, attack %-ot plusszba... ami elegge gyenge, ha azt vesszuk hogy single playerben szinte lehetetlen megtalalni egy teljes szettet... szoval ? ja es 1.5 es 1.66 kozott nagy kulonbseg van ? mer nem nagyon latok... aki vampire -al jatszik irjon vissza plz... lv 38 vagyok, damage kb 1000-1200 de töltödik egészen 2000ig mikor ütök... ja és a sárkányokbol van kb 3-4, de mind control és borulnak mind, dark elf battle fog és kész..battle mage-el még nem játszottam, azt mondták elég nehéz vele, de majd kiprobálom,mer ez a vampire elég könnyen megy.. megnézem a második fokozatot is..hátha ott szétvernek mint diszno
bye -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Steelheart
üzenetére
Köszi.
Még jó hogy tucatszám adtam el őket
-
Steelheart
senior tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
A lóról legfeljebb úgy tudsz leszállni, aszem, hogy Shift+jobbklikk a lóra, vagy a patkó. Több módózatot nem ismerek.
A kovács (kovi
) végül is tényleg csak socketes cuccba rak cuccot, ezekből meg egy idő után rengeteg jön. Ha ki akarod venni a belerakatott kis turbózót (pl. gyűrű, medal, Combat Art, meg mégegy-kettő) csak vidd megint a kovácshoz és szedd ki. (Figyelem: ha kettő vagy több dolgot raksza cuccba, is csak egyet lehet kivenni, a többi eltűnik, ezért érdemes megjegyezni, melyik mit adott - ezt utólag már nem jezi ki!) A kovácsnál található tuningok pedig néhány elért szint után már semmit sem érnek.
Combat Art-okat a szörnyik dobnak úgy randomban, mint Diablo 1-ben a képességadó könyveket. Más karakter képességadóit (de még a sajátodat is, ha olyan, amire úgysem fejlesztesz már) a Combo Masternél lehet egymásbanyomatni, és adhatnak:
-2 Combat Art - random ad valamelyik karinak
-3 Combat Art - random ad a te karidnak
-4 Combat Art - választhatsz a sajátjaid közül, melyiket adja -
_Volkovy_
nagyúr
Köszi a tanácsokat,de ennyire azért nem vagyok kezdő,hogy mikor melyik nyilat kell követni

Kicsit fejlesztgettem a karakteren,és kezd tetszeni.125-250-ig üt,11-es szintű,csomó cucca van,és minden szintlépéskor fejlődik egy csomót.A küldetések se túl nehezek,csináltam egy kombót is,faja nagyon,csak 33mp alatt töltődik újra
Pár kérdésem lenne:
-a lóról leszállásra van hotkey?
-a kovácsnál(akit meg kellett keresni main questben)lehet tulajdonságokkal feljavítani a fegyvereket,de nem fogad el egy fegyvert se,amikor be akarom rakni.Asszem blacksmith slot kell a fegyverbe.Ilyen fegyvert csak találni lehet,vagy valahol a meglévőkbe is raknak ilyet?
-plusz támadásmódokat hol lehet szerezni?gondolok itt a multi hit-re,ami a közelemben lévő összes szörnyet megüti. -
Notes
senior tag
Ja és a segítőknek nem árt adni táposabb fegyvert.
-
Slayer Valor
őstag
Húhhh... Végre késsz lettem... Jippííííííí!!!

-
Slayer Valor
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
A városokak keresheted a nagytérképen: M gomb. Ott vannak a zsák, egy patkó és egy kicsi zsák, egy kalapács, és egyéb...
Sima zsák = boltos
Patkó, pici zsák = lovat vásárolhatsz
Kalapács = kovács ( belerekhatsz socketes cuccokba gyűrűket, amuletteket vagy akár képesség adó rúnákat. És a fegyvertuning...
Van egy fura jel is ami az inventoriban is van a COMBO nevű helynél, a bal alsó, ott lehet combo-kat csinálni vagy transzformálni rúnákat. Ezeket a ComboMaster-nél lehet csinálni vagyis egy kék ruhás, kék süveges, hosszú szakállú és hajú varázslónál. Vannak kis falvak ahol csak egy-két házacska van. De vannak óriásiak is. Ezek a nagy városok. Asszem kettő van belőlük és mindegyik DeMordeyan-é.
A lényeg a questeknél, hogy mindig feléjük menj. Ahhoz, hogy megnézd végtelen idejű vagy pár napos-e a küldi, nyomd meg az L betűt és menj a legutolsó cuccra és ott lesznek a quest feladatok, hogy mit kell csinálni. pl: a végén némelyiknek ott van az, hogy ''I have one day''. Azokra figyelj nagyon. Ahhoz, hogy ne kelljen megnézned mindig a nagytérképet nyomd meg a TAB-ot folyamatosan és ott a kistérkép. Van sárga nyíl ami azt mutatja meg, hogy hol van a Mainquest. De van kék is ami azt mutatja, hol van egy sima quest. Mindig a legközelebbire mutat. A nyilak a kitérkép szélén helyezkednek el.
Amikor vásárolsz vagy kapsz valamit, amire az van írva, hogy ''Wrong charakter class'' akkor az nem neked való cucc. pl egy női páncél nem éppen egy férfi, nagydarab gladiátornak való.
Ha kéne a segítség csak írj és majd segítünk...
[Szerkesztve] -
Notes
senior tag
Lent középen van egy kis iránytű, A nagy nyíl mutatja a főküldetés irányát. A kicsi pedig a mellékküldetésekét. Csak ezeket kell követni. Illetve M=térkép.
Csinálj sok mellékküldetést, gyüjts be minnél több combat arts-ot, meg varázsfegyvert. Keress a nagyobb városokban Combo mastereket, és náluk csinálj jó kis kombókat. Nagyjából indulásnak ennyi.
Az első pár szinten nem szoktam erőltetni a főküldetéseket, hadd maradjon velem Vilbur meg a többi segítő. Így eleinte könnyebb legyakni a nagyobb bandákat.
Sok sikert! -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Köszi,majd még biztos sokat fogok nyavalyogni.
A közelharc jegyében gladiátorral nyomom.
Nekem kicsit átláthatatlannak tűnik az egész,főleg a mászkálás.Csomó questet kaptam,de nem tudom,hogy mit hol keressek.(pl városok) -
Slayer Valor
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Azzal csak furikázni érdemes... Lesznek brutal gyorsak majd. Remélem rájöttél mire vannak azok a könyvek a térképen... a következők
Nagy, sárga = mainquest (fő küldetés)
Kicsi, kék = megcsinálatlan quest
Kics, zöld = kész quest
Nagy, zöld = kész mainquest
Kicsi, piros = elrontott küldetés

Rájöhettél ezekre magadtól is. Kivel viszed
, mert hátha el tudok mondani egy két segítséget. Lovat venni lehet különböző árakkal. Minél drágább, anál jobb. Ha nyerget kapsz, jobb klikkel rá rakhatod a lovadra. Ha több van, megint csak jobb gombal váltasz köztük. És a térkép többi jelére is szerintem rájöttél már, nem? Ha mégsem írj nekünk ide... -
_Volkovy_
nagyúr
Találtam benne valami lovat,amire fel lehet ülni.Felültem.Jópofa.Most dzsalok tovább lovon.
-
_Volkovy_
nagyúr
Elkezdtem nyomni a Sacredet.Ebben mit esztek annyira?
-
Slayer Valor
őstag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
A ''Diablo verő Sacred''-ben már említette Steelheart.
-
tomcica
addikt
Lenne egy kerdesem Dark Elf-el nyomom 28-as szintu es odaertem amikor a fazon vizet ker (valahol lent van a sivatagban) szoval hogy hozzak neki vizet a szamaraktol.Lent megtalaltam az oazist a szamarral,de nem tudok vizet vinni neki sehogy sem,van valami a viz mellett (lehet bugos) valami megprobal megjelenni,de nem megy.
Szoval tud valaki segiteni,azt ugyen nem kell emlitenem,hogy nem a dobozos verziot nyomom
-
csoki
senior tag
ha jól értem az a küldetésed van hogy vissza kéne vinni a vőlegényt a mennyasszonyhoz.
na ahhoz nem kell messzire menned mert a kovács (folyó túlpartja) környékén ott figyel a fickó de az istenért se akar magától visszamenni azért le kell ütni
aztán vissza kell vinni az asszonyhoz. persze nem a hátadon mert nem ölöd meg csak kicsit befenyítesz neki 
-
Anathol
tag
Hi mindenkinek!
Tegnap este végig játszottam a játékot! -
Anathol
tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Ha jól emlészem akkor a tüzes után még meg kell szerezni 2 elemet és ezt a térkép jobb oldalán teheted meg. Ha megvan a 4 elem akkor kell egy ötödik is amit délen találsz! Szóval a tüzes után még nagyon sokat kell kóborolni! Kell gátat kinyitni meg szörnyet idézni és megölni. Van még munka a 4.-dik fejezetig!
-
Anathol
tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Igazad van! Rosszúl emlékeztem a nevekre, már rég jártam arra (most a IV-dik actnál járok)
Bocsi a félrevezetésért! -
Anathol
tag
Szia!
Ha jól értem neked is az a bajod, ami Slayer Valornak volt napokon keresztül! A templom elött van egy csomó jce giant meg papnők meg egy csaj akivel kell beszélni, de a csata hevében ez a csaj néha elkóborol! Tehát meg kell keresned és beszélned vele miután megölted az összes ice giantot! -
dante3
addikt
válasz
nebulo2004
üzenetére
Próbáld meg lécci!!!!!!
-
Slayer Valor
őstag
válasz
nebulo2004
üzenetére
Én is így vagyok vele...

-
dante3
addikt
válasz
Slayer Valor
üzenetére
A kérdésemre nem tudod a választ?

-
dante3
addikt
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Nemtom!
-
Slayer Valor
őstag
válasz
nebulo2004
üzenetére
Kössz a tanácsot...
Ki szereti még a Diablo 2-t? Én szeretem de nem túlzottan játszok vele. Unalmas. Már kívülről tudom az egész történetét. Paladin-al kezdtem de 83-as szintnél abbahagytam a Sacred miatt. Az igazi Diablo verő.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dante3
addikt
Mit kell tennem,mert a térképen nem jelez semmit!Egy kolostor előtt állok Mascarellben és egy papnő ezt mondja:Al taro,the gods have sent you to help the young bride!

-
nebulo2004
csendes tag
Játszatok eredetivel. Úgy nem kell a crack.
-
Wildmage
senior tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Van egy leveled elvileg az 1.66-ossal kapcsolatban.
-
Horny256
senior tag
Help!!
1.5 höz cracket hol találok? -
Steelheart
senior tag
válasz
Fan tonyka
üzenetére
Mondjuk az Ascaron honlapjáról... de asszem van már 1.7-es is.
-
Fan tonyka
csendes tag
Figyu már hol lehet leszeddni a játékhoz a 1.66 ami jó is
-
nebulo2004
csendes tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Aha...
-
Slayer Valor
őstag
válasz
nebulo2004
üzenetére
Én meg épp megyek kinyírni. Most vagyok az elejénél de majd elérek oda. Ha jól tudom van egy föld alatti város is ott nem?
-
nebulo2004
csendes tag
Én nem használok semmiféle jobb patch-t mint az 1.5. Jó az nekem. De jó lenne mondjuk egy jobb mert tele van hibával. Én Wood Elfel viszem: Nagyon jó. Épp megöltem a tűzsárkányt. Kemény volt.

-
Wildmage
senior tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Én találtam, csak nem merem feltelepíteni a programot, ami megengedné, hogy letöltsek az oldalól
(valami xxx izét akar felrakni, ami még vírusos is...) Node hagyjuk ezt a csúnya rossz crack kérdést, mert seggbe leszünk rúgva.
-
Wildmage
senior tag
Jól értem, hogy még mindíg az 1.5-üst használjátok ti is

-
KennyOMG
csendes tag
A szeraph-omnak most van ket bokoje dul weild-ben, mindketto a ''No risk, no fun...'' nevu unique, tobbekozt a ''+80% Dex to phys damage against dragons'' tulajdonsaggal. Harom-negy attack-nal tovabb nem szoktak birni.

-
Anathol
tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Hi!
Én azt a sárkányt úgy nyírtam ki, hogy kővé dermesztve megkerültem és a kastély túloldalán levő kis ''teraszhoz'' mentem! Ez azért volt jó mert a sárkány nem tudott jéggel támadni! Ütni tudtam és néhány perc után porrá zúztam! -
Slayer Valor
őstag
Itt vagy még?
Nem tudtam nyomni a Sacredet, mert elmentem egy kicsit és szétcsíptek a szúnyogok és most marhára viszket!
Nos,... megyek a sarkihoz ha nem tud senki semmit mondani róla.
Egy kérdés:A nyergekbe miért nem lehet gyűrűt+amulettet rakni a kovácsnál? Ez is valami bug, vagy mi?
Egyszerűen a socketes nyerget nem fogadja el a kovi. 
Természetesen 1.5-ös verzióban
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
luki
tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Aha

-
luki
tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Van egy varázslóm 20. szintű de nagyon elrontottam me nagyon gyenge

-
VladimirR
nagyúr
válasz
Slayer Valor
üzenetére
valahol fent kell lennie neten a kepnek, amit be akarsz szurni, pl:
[ img ]http://www.slayervalor.hu/kep.jpg[ /img ] - persze a webcim valos kell, hogy legyen, es ott kell lennie a kepnek...
[Szerkesztve] -
luki
tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Én annyira nem szeretem a Battle Magét én SÖTÉTELFEL nyomulok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Slayer Valor
őstag
Azé' kössz.
Most megyek a Sisslith-hez vagyis a jégsárkányhoz. Kinyírtad már?
Nemtudom van-e tűz ellenállása, me' ha igen akkor ott kell hagynom. D'Cay-t egyel elégettem a Fire Spiral-al. Kővé dermesztettem, láthatatlanná válltam és otthagytam a tűzgyűrben. És vége. Ez a Battle Mege.
Khalym, The Battle Mage -
luki
tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Különben ez csak reklám

-
luki
tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
A ''MÁSOLÁS'' ''BEILLESZTÉSSEL'' NEM LEHET ???

-
luki
tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Mé baj
amúgy nemtom
-
Slayer Valor
őstag
Te nem vagy normal!
Mindenhova odaírtad, hogy ''Gyertek a Ghost Recon 2-be ha szeretitek a taktikát
''
Figyu... Hogy lehet képeket berakni? Halvány gőzöm sincs, hogy mi az, hogy (IMG)valahova feltöltött kép url-je(/IMG)
((((A zárójel csak azért van, mert a [ ] jeleket nem jelzi ki.
))))
[Szerkesztve] -
luki
tag
Gyertek a Ghost Recon 2-be ha szeretitek a taktikát

-
Slayer Valor
őstag
Hu...hu..húúú.!!
Végre tudok sok élet potiont venni. (valószínűleg) Ez aztán a segítség.
-
KennyOMG
csendes tag
Ha ez megnyugtat, en rendszeresen mentor potion-t iszom ilyenkor, inventory-bol kilepeshez megiszom egy health potion-t...
Nem csak te szenvedsz ilyen szindromakban.
[Szerkesztve] -
KennyOMG
csendes tag
Fegyverek kozott az 1-5-el, a varazslatok kozott pedig a 6-0-val lehet valtogatni.
Seraphim-nal van nehany lenyeges dolog, ezek pl az, hogy az attack-ot soha a budos eletben nem szabad felnyomni, csak ugy, hogy 1mp legyen a regen time, folyton ezzel es a multi hit-tel kell csapni, innentol kezdve lehet tenni nagy ivben az tohit-re (attack %). Skillben az ilyen ''sword mastery'' es hasonlo butasagokat hanyagolni kell, seraph-nak fontos a consti (+hp, +hp regen), a concentration (+special move regen), a parry (+defense), az agility (ismet +defense) es a trading (mert a seraph cuccfuggobb (alitolag), mint barmelyik masik kari). Ezen kivul el lehet donteni, hogy akar-e az ember dual wield-elni (1 pont dual wield, nem tobb), varazsolni (heavenly magic), stb. Attributumnal csak a strength-t es a phys regen-t szabad novelni, azt is 2:1 aranyban cirka, mas egyszeruen nem kell neki. Combo-nak ketto kell csak, 4x max multi-hit es 4x attack. Ebbol a karibol egy eszmeletlen szeletelo gyilkosallat lesz (megis az egyik leggyengbb kari!), raadasul stilusos is, sarkanyokat pl potion nelkul lehet szetkapni vele. Persze nem art nala gyurni a minel magasabb critical hit-re, sokat tud segiteni, mivel nem tul nagyokat, de rohadt sokat ut.. Ugyanigy erdemes gondolkodni a split-en, bar az nem biztos, hogy jo otlet. (sarkanyt lehet split-elni?
)
Potion vasarlas: ha valamelyik potion-bol megveszitek az osszeset (hp, logikusan), atvaltotok mas temara (wep/armor), kileptek az arustol, majd ujra vasaroltok, akkor elvileg feltotli random potion-okkel a keszletet. Ez nem mindig mukodik, de altalaban azert menni szokott.
ui: anniyra nem kell ennek a karinak runa,hogy most ugy 70 db van a ladaban, mar el fogom adogatni oket. Vagy felnyomom az energy bolts-ot ugy 20-ig.
[Szerkesztve] -
luki
tag
válasz
Steelheart
üzenetére
Nekem is van egy 8-as Drizzt-em
lehet hogy tovább nyomom???
-
Steelheart
senior tag
Én Dark Elffel viszem, csak neki van egy, vagyis több elég brutális fejleszthető képessége, pl. van egy olyan füstbombája, amivel már akár ha első szintű is, még a játék főellenségét is leblokkolja, ha rádobod. Húsz mp-ig tart kb, és sokkal kevesebb a regenerációs ideje, tehát addig ütöm, míg akarom... csak szívok, ha túl sok íjász jön. Öcsikém Seraphim után Battle Mage-el kezdte, és elég gyorsan viszi, kiváló tömegpusztításra... és van gyógyító varázslata. Azt nem nagyon szeretem, hogy kevés potion-t dobnak az ellenek, health potion-t meg szinte soha. Ha elfogy, lehet visszafurikázni egy városba, és itt is csak korlátozott számút lehet egyszerre venni, jó drágán. Ja, és mire visszafordulnék mondjuk egy nagyobb terepen, egy nap simán letelik, és visszateremnek az ellenségek! Ha végighentelek hazafele, vásárolok potion-öket, visszamennék, s már megint mindenki ott van, azt mire elérkezek oda, ahol azelőtt voltam, megint elfogy a potionoöm, és ez egy ördögi kör! A sok íjász nagyon tud ám nyírni.
Ja, és nem tud valaki olyan billkombinációt, amivel fegyverek közt lehet váltogatni? Egérrel kicsit lassú, Dióban sem használtam soha az egeret váltásnál. -
luki
tag
válasz
Steelheart
üzenetére
és szerinted milyen karakterrel kezdjek???

-
luki
tag
válasz
Steelheart
üzenetére
Kössz.

-
Slayer Valor
őstag
válasz
Steelheart
üzenetére
Tudod te milyen buzi képe van a Sacredes Valor Hercegnek? Teee...

-
Steelheart
senior tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Prince Valor szórakozik a PH!-s szövegformázással... Hahaha...

Nna szóval seraphimnál az a lényeg, hogy már az elején jól fejlesszél skilleket meg combat art-okat, különben nem lesz egyszerű a dolog. Én nem játszottam még vele túlzottan sokat, de öcsikém megszívta... Csak egy példa:
hiába volt Diablo-fanatikus szegény, nem bírta a Sacredet továbbvinni, az összes ló megdöglött alatta, vagy nyolcszor meghalt, rengeteg failed quest-je volt mert nem bírta megcsinálni, és csak mertnem tud jól angolul. És Sereaphimnál tényleg nem mindegy!
-
luki
tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Azé kössz...
-
Slayer Valor
őstag
Nekem nincsenek ugyanis a tuy sarkanyt probalom kinyervalni.
Elkene egy kis segitseg a sarkanyhoz. Tul er[s. Ha kove dermesytem akko' meg... sot csak egy 3-4 szinten lehet, es hamar lejon rola.
Lehet, hogy Dark Elfel kellett volna kezdenem. Haaaa.... -
luki
tag
Hali.Vannak tippjeitek SZERÁF-hoz.Ha vannak akkor osszátok meg velem.
Előre is kössz. -
Slayer Valor
őstag
!!! KIFOGYTAK !!!

-
LukaBrazi
csendes tag
Szevasztok, elekadtam az egyik fő missziónál. Ice Creek Daleben kell valamit csinálnom de nemtom mit. A helyszin: egy fedetlen placc ahonnan széles lépcsősorok vezetnek egy kastélyba. A placcon néhány fehérruhás pap(?) meg egy szeráf(az a női karakter) flessel. A sárga nyíl feszt a szeráfra mutat és gőzöm sincs mit csináljak vele. ?????
előre is köszi -
Slayer Valor
őstag
-
csoki
senior tag
hi
ezen az oldalon megtalálhatjátok a sárkányok helyeit a térkép menü alatt.
+ easter egg-eket is. pl.: Pacman
Bővebben: link
CSoki -
Notes
senior tag
Combat Arts-ot hol lehet szerezni?Mert én 15. szintű vagyok de még alig találtam egy párat.

-
Anathol
tag
''Lehet, hogy rosszúl láttam'' akart lenni!
-
Anathol
tag
válasz
Steelheart
üzenetére
Igen, a probléma csak az, hogy négyért csrébe választhatsz egyet a sajátod közül! Így is elég sokáig tart míg felfejelszted őket! Én a villámra gyúrtam, de úgy vettem észre, hogy ha ezzel nyírok ki valakit akkor nem kapok érte XP-t, bár lahat, hogy rooszúl láttam!
-
Steelheart
senior tag
Ha belegondolok, már hanyas szintű adrenalinom vagy testosteronom lenne... vagy éppen Rage!!!

-
Gambit
őstag
válasz
Steelheart
üzenetére
Én is így voltam vele. Tucatjával adtam el őket...

-
Steelheart
senior tag
Tudjátok mit... Volt egy igen fontos dolog, amit nem is tudtam... Nem értem, hogy magamtól miért nem jöttem rá!
A combo masternél lehet képesség-adó rúnákat transformálni!
A hajamat téptem, mikor megtudtam!
-
Slayer Valor
őstag
Megtaláltaaaam!!!
Megvan az 1.66-os patch!
De nincs meg a crack hozzá.
(ez mindenkinek szól) -
-
Gambit
őstag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Figyi, ha valakinek reagálsz a hozzászólására, akkor a Válasz gombra kattints, mert így nem fogjuk tudni, kinek mondtad.
-
Slayer Valor
őstag
Hát én nm, udom. Az enyém nem igzán jó. Úgy kb. 4-es szinten lehet.
Majd fölnyomatom!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Slayer Valor
őstag
Hát igen. De... tulajdonképpen hogy néz ki? még nem ott tartok
-
Johnny
senior tag
válasz
Steelheart
üzenetére
28 körül először, az ezüstön olyan 45 körül, most az aranyon vagyok - és eddig még soha nem halt meg. Varázslóval kezdtem, az állandóan ''beájult''.
Bár nem játszottam vele - most néztem a mentést - két hete. Túl jól sikerült a karakter, nem nagyon van ellenfele. De ezt a sárkányt még megkeresem
[Szerkesztve] -
maross
nagyúr
már 62edik szinten abbahagytam

-
Steelheart
senior tag
Már a kincsőrzővel végeztem 19-es szinten...

-
Steelheart
senior tag
Nos, Dark Elffel viszem, és én 19-es szinten végeztem vele. Jól el lehet vele játszani
: mentettem előtte, és többféleképpen öltem meg. Először még féltem, dobtam egy füstbombát, majd mikor meg sem mozdult, szépen levertem. Másodikra és harmadikra blokkolás nélkül, taktikázva öltem meg: tényleg nem lehet a lángcsóvába állni... tök mindegy, mennyi a resist, védelem vagy életpont, a ''világ legforróbb tüze mindent felemészt!'' 
-
Johnny
senior tag

54-es szintü a Gladiátorom, 10e felett üt speckókkal - goldon. Az utolsó sárkánynál már italt se kellett elhasználnom.
Közben eszembe jutott: van egy sárkány a sivatagban is. A nagy ork várostól kicsit délre, egy kupac csonti között. Ezt kell megölni, hogy beengedjen ide a kapuőr. -
Steelheart
senior tag
Hi, mindenki. Arról a kincsőrző sárkányról van szó?
-
Slayer Valor
őstag
kicsit értelmetlen az elsőmondat. ... bocs

-
Slayer Valor
őstag
Nocsak! Kinyírtad? Csoda!!
Attól a sárkánytól, ami a kincseit őrzi, hogy lehet eljutni a keletre fekvő várost? Abból a rendezett városból? ( Porto Vallum vagy mi a szösz... ) Van ott egy kapu amit nem lehet kinyitni. Egy feladatnál kell majd kinyitni.
-
-
Anathol
tag
Hi!
Tudna valaki segíteni? Varázslóval vagyok és azt a küldetést nem tudom megcsinálni, ami a 3. fejezethez visz (Egy csajt kell elkisérni a térkép észak nyugati részén levő városba, de mindenhol vagy erdő vagy folyó határolja)
Gladiátorral már múltkor megcsináltam, de már nem emlékszem rá, hogy hogyan kell oda eljutni.
Köszi -
Gambit
őstag
A moderátor csak előre szólt, hogy ha találsz majd törést, nem itt tedd közzé. Ezt lehet vakbuzgóságnak, és lehet prevenciónak (megelőzésnek) is hívni. Én csak azért írtam le Neked, amit ezek szerint már tudsz, mert az értetlenkedés szmájliját válaszoltad a moderátornak. Mivel semmi egyebet nem írtál abban a hozzászólásban, úgy vettem, hogy nem érted, miért nem teheted közzé itt. Bocsi ha félreértettelek, nem szándékos volt!
-
Kraptor
őstag
Most te a cracked keresed az 1.66-os patch-ez, vagy magát a patch-ot?
-
Johnny
senior tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Első sárkányhoz a báró (DeModreyan vagy mi) kastélyától kell menni egy barlangon át. A végén ha megölöd az itteni varázslót megnyílik egy portál, egy kis szigetre vezet.
A második a jégsárkány, az első ''elem'' felvételénél, attól nagyon picit északra a monostornál.
A harmadik a tűzsárkány, ezt kikerülni se tudod
Negyedik egy mocsári sárkány, az elfektől jóval délre a varázsló várostól északra az erdőben van. Ettől jobbra nem messze van egy város, itt van aki küldetéseket ad.
Egyébként akit nem kellene megölni nem is tudod támadni.
Vannak még rejtett helyek, nem is kevés. Pl. van egy torony egy szigeten az arénától balra lévő falutól délre. Ide pl. nem tudom hogy lehetne bejutni. -
Gambit
őstag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Nem tápoltam jégvarázsra. Persze szívok mindenhol, mert most már mindenkinek tűzellenállása van, és bőven lejön a sebzésemből. De hát ezt nem tudhattam előre...

-
Slayer Valor
őstag
Gambit! Van egy kis jegeg? Mágussal az az egyik legjobb.... 
-
Slayer Valor
őstag
Ez van. Ezt kell szeretni.

Hé!
Nem olyan biztos, hogy azt ki kell nyírni. Hisz azt a szerencsétlen állatot szentnek tartják. ''Kis hülyék...''
Nos ha viszont nincs 1.66. , akkor én már találkoztam 1.5-ös verzióval. Sokan azt írják, hogy van. (...hülye...) Na jól van.
Lehet, hogy még csak csinálják?
Valószínű, mert még én sem találtam olyan pach-et.
De hol van a többi sárkány? Porto Vallum-tól északra,..délre.?--..vagy hol?
-
Gambit
őstag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Hát akkor én soha nem fogom tudni kinyirni, mert tűzlabdára tápoltam, de olyan közel nem tudok férkőzni hozzá. Még láthatatlanul sem megy, mert kapásból körbefújja a tüzet!

-
Johnny
senior tag
Ha jól emlékszem 5-el találkoztam, ebből egyet nem kell megölni (küldetéseket is ad).
-
Johnny
senior tag
1.66-os törés még nincs.
[Szerkesztve] -
Slayer Valor
őstag
Ja. Arról. De valószínűleg lesz még több is a hegyekben. Egyébkén még csak most indultam el a 20. szintű varázslómmal. Csak a jég használ rá. A Dark Elf simán ki tudja nyerválni. Leblokkoljal. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gambit
őstag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Figyi, olyan marhára nagy sárkányról beszélsz, ami pl. azokat a kincseket őrzi? Na azt az én 17. szintű varázslóm még csak rendesen meg sem tudja sebesíteni. És ebből több is van?

-
Slayer Valor
őstag
Hé!!! Tud valaki erről a fejlesztésről?? Jó lenne, mert el tudnám kezdeni Vampiress-el. Ebben a verzióban a legjobb!!!
Előre kössz!
Mellesleg ki kivel tudja a legjobban.
Van aki átvitte már? Hány Dragoon van összesen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- BestBuy topik
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Óra topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Hardcore café
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BONTATLAN iPhone 17 Black, 256gb, 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- KINGSTON FURY 16GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KF552C40BB-16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha nem nem, csak úgy jobb lenne.
mert az fö küldi és gondolom azt már megcsinálrad. boccs hogy ilyen régiüzire üzenek gondolom azota már sok másik sárkányt is találtal. na csak ennyi.

A topicnál valszeg nem leszek mindig

.
meg az egyéb állatkákat mészárolni, akkor a farkasok, meg a medvék se támadtak rám..csak vicsorogtak es siman le lehetett ütni őket.
Olvasd má' el a topic nagy részét legalább ...

Nos,... megyek a sarkihoz ha nem tud senki semmit mondani róla.