Hirdetés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZIL
tag
válasz
remington2
üzenetére
En mar ezzel kapcsolatban vegeztem nehany kiserletet, es arra jutottam, hogy a jarmuek fizikaja alapvetoen jo lenne (beallithato legalabbis). Viszont bizonyos a fizikai motorban levo kurtitasok miatt, megsem tud ez mindig ervenyesulni. Ha belegondolsz ez ugyanaz mint amikor a setafikalo NCP eltol a rakba... Szoval sajna valoszinuleg teljesen nem szuntetheto meg, de ha mar emlitetted probalgatom meg egy kicsit (bemegyek vele a legnagyobb kutyafalkaba
). -
emre
veterán
válasz
remington2
üzenetére
Köszi, tehát nem én piszáltam el a különböző mod-okkal.
A cicáknak meg majd dobálok kis kolbászt, hogy ne velem foglalkozzanak.To: wombation Exo-ban? Én szeretném a legjobban ha sikerülne összehozni.
Vagy esetleg úgy gondolod, ha jön a vész és rohanni kell, gyorsan beugrok egy telefonfülkébe és átöltözök?
mod: most fordult meg a fejemben, hogy esetleg be lehetne-e vezetni valami hátasállatot?
Mondjuk meglovagolni a cocákat. Vagy esetleg egy háziasított Bloodsucker hátán láthatatlan üzemmódban körbeugrálni a zónát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
).

shield