Hirdetés
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Billentyűzet gondom van
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Dhampir
üzenetére
Ahogy én látom s érzem, itt egyhamar nem fogunk szabadulni ettől a Reborn modtól, úgyhogy ha más modokat akartok, akkor jobb ha ti nekifogtok keresgélni
Ebben a modban annyi és olyan rejtély van, hogy ezeket muszáj megfejteni, nem lehet csak úgy letenni. Én épp most fogtam neki harmadjára a játéknak az elejétől és egy percig se ötlött be, hogy abbahagyjam, sőt, egyre inkább ösztönöz, hogy rájöjjek a titkokra benne.
Én se hittem volna az elején, hogy tényleg létezik a játékfüggőség 
Tzs: a kódot be kell ütni a megfelelő számtáblán, csak kicsit nehéz eltalálni a szerkezet fókuszát. Összesen 3 PDA lesz a laborban, az alsó szinti a gázt pedig a második szinten zárod el, mégpedig úgy, hogy a kar alsó pozícióba kerüljön - ezt jelzi is a PDA. Tehát a kart 2x kell meghúznod. Ne izgulj, ez csak a kezdet. Jönnek nemsokára rágósabb dolgok is

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- ASRock H61M-GE LGA 1155 alaplap
- Eladó Komplett gép
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Autós kamera eladó
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ebben a modban annyi és olyan rejtély van, hogy ezeket muszáj megfejteni, nem lehet csak úgy letenni. Én épp most fogtam neki harmadjára a játéknak az elejétől és egy percig se ötlött be, hogy abbahagyjam, sőt, egyre inkább ösztönöz, hogy rájöjjek a titkokra benne.
Én se hittem volna az elején, hogy tényleg létezik a játékfüggőség 

shield