- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Sensut #15986 üzenetére
Törölném a fenti posztot ha lehetne, mert utána eszembe jutott még valami, amit nem próbáltam ki, és az volt: minden tárgyat leraktam egy ládába Radaron és úgy léptem át Pripiatba - és tovább engedett. Ilyesmi nem egyszer történt meg régebb más SOC modokban is. Valami olyasmi volt a letáramban, ami nem oda illett, de még csak nem is része a játéknak, hanem egy előző játékból marad benne, pld. Strelok flash meghajtója, egy olyan valami, amit Térbeli Leltárnak neveznek, de fogalmam sincs mire való, vagy egy egyedi M82 mesterlövész puska, amit használni se tudok, csak úgy találtam valahol, talán épp Pripiatban, amikor először ott jártam és Trampot kerestem. Tényleg, mire is való ez a puska?
Ez illik a modba, mert még van ilyen és valakié lehet, de semmi utalás nem volt rá eddig. Az is lehet, hogy ez kavart be nekem, nem kellett volna előre felvennem
Na mindegy, megyünk tovább, amíg lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest