Hirdetés
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
Sensut
üzenetére
Köszi az infót, tényleg úgy működik, ahogy írtad. Ha változtatgatok a számokon. a hud mindig máshol jelenik meg a monitoron, vagy el is tűnhet. Az AMK-s teljesen más, mint az AA-2-es verzió, ebben nem így lehet megjeleníteni, ezt a funkciót. Egyszer sikerült, amikor fordítgattam őket, de már nem emlékszem rá, mit mivel cserélgettem.
Az OGSE-ról, sajna nem tudtam megoldani, az ékezetes kérdést, úgy gondolom, hogy az orosz szöveget kellene letiltani, vagy kivenni belőle az zavarhat be, bár annak is van itt localization.ltx fájlja, de nem értem, miért van benne kettő is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
shield