Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen házat vegyek?
- SoundBlaster X-Fi
- Mikrofon topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medvelászló
senior tag
O.L. 2.2
Tegnap este elértem az erőművet jól felpakolva,490 kilóval tele fegyverekkel és 1 abszolútum artifak-al az gatyómban.Az első 5 percben sikerült leszednem 1 alacsonyan szálló helikoptert Rpg-vel,majd jól megtizedeltem az erőművet védő gyalogsági egységeket.A szarkofágban laza volt a hangulat,hamar beadták a derekukat az egyszemélyes túlerőnek
Majd teleportálás után a főgané benyelt 4 Rpg rakétát és pár krézi gránátot,de megfeküdte a gyomrát mert elfeküdt és nem b@szogatta tovább az agyamat a kókler!
Pár percre rá,utolért 1 kitörés és láss csodát én is beadtam a kulcsot /valamit elqrtam az artifak kombinációval/úgyhogy 6.próbálkozásnál sikerült beülnöm a Btr-60 ba és éppen hogy bejutottam az erőműbe.Kifelé menet Piripócsban végre csatlakoztam a Monolit-hoz,nagyon jó kis banda,váltottam pár szót a góréval,kicsit felQrtam az agyát és beverte a fejem!
Most 11 fővel a hátam mögött/2 Rpg-s,2 Svd-s a többi gyalogsági fegyóval/megyünk rendet rakni a zónába!
Igazi hitgyülis banda! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Eredeti játékok OFF topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen házat vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SoundBlaster X-Fi
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Majd teleportálás után a főgané benyelt 4 Rpg rakétát és pár krézi gránátot,de megfeküdte a gyomrát mert elfeküdt és nem b@szogatta tovább az agyamat a kókler!
Pár percre rá,utolért 1 kitörés és láss csodát én is beadtam a kulcsot /valamit elqrtam az artifak kombinációval/úgyhogy 6.próbálkozásnál sikerült beülnöm a Btr-60 ba és éppen hogy bejutottam az erőműbe.Kifelé menet Piripócsban végre csatlakoztam a Monolit-hoz,nagyon jó kis banda,váltottam pár szót a góréval,kicsit felQrtam az agyát és beverte a fejem!
Igazi hitgyülis banda!
shield