- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
AthlonXP #3320 üzenetére
igenigen, a másik meg egyel arrébb és részeg... amúgy az asztalon van kaja pia, de nem volt képem felszedni előlük
pedig először el akartam adni a kocsmárosnak
de akkor már nem lesz ott újra a bloodsucker meg controller, sem hadsereg, csak max 1-2 bandita?
FÉLEK attól a helytől, én már csak ilyen vagyokamúgy láttam egy vidit, volt benne egy bloodsucker, egy politergeiss (vagy mi) meg ilyen kicsi manók, amik alacsonyak, szélesek voltak, és egy hülye köpenyt hordtak magukon (plusz stalkerzombik és hadsereg, szal volt tumultus
)
nemtom hol lehetett, sejtésem szerint valamelyik x lab (volt ott asszem egy pseudogiant is, azzal kezdte hogy lelőtte...)na szal arra akarok kilyukadni hogy minden szörnyet ismertem belőle kivéve ezeket a köpenyes alakokat, az a zone survuvival guid-ben sem találtam meg meg sehol... úgy néznek ki kb mint pl a chihiróban azok a "talpnyalók".
És a vidi lényege az volt hogy a srác folyton meghalt, és újra kellett kezdenie, de mindjárt rákeresek és megnézem...
am lehet összemostam valami másik vidivel, mert elég sokat nézek mostanában stalkerrel kapcsolatban
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Búzasörrel nyitnak Európa felé a Xiaomi villanyautói
- Gumi és felni topik
- Gran Turismo
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Filmvilág
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest