-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ent
őstag
Hova menti a save-eket? Nm találom
-
SLYM
veterán
értem az egészet, de ki tudja még annyira a játék elején hogy ki kivel van. én ott kinyírtam mindenkit
más: most valami X-18-as dokumentumokat kel elvinnem a csaposhoz. de van egy rész amikor mindig repülnek felém ilyen szarok. na ott nincs semmi, csak egy ajtó amihez kell egy szám. egy ilyenen már átmentem, de ezen a másikon ami közvetlen utána van nem tok. ellenség nincs, csak valaki aki a tárgyakat dobál rám, meg valami döngeti az ajtót. hogy kell itt továbbmenni?
szerk: amúgy milyen sava borsa? szerintem nincs valami húdenagy története, azok kívül, hogy mindenki győjti a cumót a pénzért. azon kívül eddig semmi érdekes nem volt. najó volt a kívánság teljesítő legendája, de nem egy oblivion, hogy húde nagy története lenne. najó a kölönböző csoportok története az nem rossz, de ez nem sokkal veri pl a DOOM3-ét. ami meg a talált PDA-kat illeti, hogy ide meg oda rejtettem a cumót, meg ki hol halt meg az tök jó lenne, ha lenne értemle elmenni a cuccokért, mert az nem járja, hogy egy radioaktív kocsi melletti táskába van 5 élet csomag, meg a fejfába!!! el van reajtve 3 gránát...
[Szerkesztve] -
Fel
addikt
Itt a ''Find Nimble'' vagy vmi ilyesmi nevüre gondolsz? Ha igen, akkor miután a banditákkal végeztél az egyik épületben találod meg Nimble-t (remélem nem nyírtad ki őt is...). Van nála egy flash drive, ami a tradernek kell.. ha azt visszavitted és ezt a küldit nem tudod befejezni akkor sajna kinyírtad, azért nem sikerül.
Az a csóka a trader lenne?? Egyeszer nekem is előfordult, h mégegyszer megkaptam az első egy-két küldetést, biztosan bug.
Magyarítást használsz? El kellene rendesen olvasni a küldik leírását -
-
Szemi82
tag
Szevasz Ent!
Nekem ugyan ez a gondom volt 6800 GT-vel.
Már majdnem szétvágtam a lemezt de találtam megoldást:
93.71-es (ha tévedek a számban a legújabb) vezérlőprogit használd a kártyádhoz.
Töltsd le az 1.0003-as javító patchet a játékhoz mert ebben már kiszurták a hibát.
Még egy dolog.A játék beállításainál csak akkor nem csinálja ezt a bakit ha a grafikai részletesség állító sávjait a maximum érték alatt hagyom egy vonással.
Az összes többi felállásban ujra és ujra előjön.
Nem nagy macera,probáld ki.
Nekem teljessen eltünt a hiba.
Remélem segítettem.
Szevasz -
Zsolt!!
aktív tag
Ok!
Valahogy sejtettem ezt a választ! -
Zsolt!!
aktív tag
Sziasztok!
Xp alatt simán ment a játék, de feltettem a Vistát és el sem indul.original disk could not be found or authenticated ezt irja ki.Vmi megoldás? -
Hun'reeth
őstag
Van egy kis téglaépület bal kéz felé ahogy átmenve a hídon mész az erőműhöz. Onnan már nincs semmi csak szemben a sok monoloitos meg pár roncs teherautó.
Ha előbb érsz oda más színű is a faldarab (mint a freedomosoknál a fal a dinamittal) na azt lövi ki az egyik helikopter. Csak ne légy túl közel mikor odarakétázik!
Átbújsz a résen és ott van pár vagon is. -
Hun'reeth
őstag
Ezt akartam írni én is. A psi ellen csak a prototípus sityak véd. A SEVA nem!
Segítség Csernobilhoz: az erőműbe jutáshoz ha bal oldalon maradtok az egyik kis épületnél a helikopter ''véletlenül'' kilövi a fal egy darabját ott be lehet jutni balra (vagonok vannak) és onnan könnyebb elérni a bejáratot nem kell az összes monolitost kinyírni és nem fogy el az idő.
A Gauss-t mindenki vigye magával. Nagyon hasznos lesz később! -
rup1u5
nagyúr
arról nem is beszélve, hogy itt össze van keverve a sugárzás és a PSI emission !
Ha jól értem ő az elött akart bemenni a gtyártelepre, mielőtt megcsinálta volna a Kruglov kisérgetős kis küldetést a csatornán. csak ez után kapja meg a cuccot ami véd a PSI emission tól és csak ekkor szabad bemenni a gyárba, hentelni a zombikat. -
ent
őstag
hi all
Volt vkinek gondja 8800gts320 alatt a gémmel? Villámlás és eső alatt mintha össze vissza villogó sárga piros csíkok lennének. Az eső cseppek egymással lapokat alkotnak, villogás és röpke pillanat alatt. Patch nélkül legújabb nvidia driver.
thx -
Fel
addikt
SLYM! Már megint nem olvasol vissza! Pedig nem sokat kellene... a családi fegyveresért... namid1. Yantarban követni kell Kruglovot, kimentek, át egy alagúton, lőttök zombit, mértek, elájultok, Kruglovot össze kell szedni, mert gyenge és vissza. Van olya dolog, h anti radiation drug használd előszerettel, mert hiába -90 v akármennyi százalékot véd a ruhád+ az artifactek, az még nem véd, csak lassítja a sugárzás hatását.. ja a science medkit (vagymi, a sárga) az nemcsak az életerőt növeli, hanem a sugárzást is csökkenti! A mellékküldetések időkorlátosak (ált 1 nap), a PDAban a nevük alatti sorban láthatod...
-
SLYM
veterán
hát ezaz. 90% az 90% és van rajtam még pár 10, meg 20%-os cucc is. nagyon bugos a game még az 1.3-as patchel is. a küldetéseket pl idővel elveszi, pedig nem nem tudtam megcsinálni. volt hogy elmentem megcsinálni egy küldetést, azt amikor a csóka a családi fegyvert veszti el és a helyén a ládába meg nem volt semmi. LOL... ennél a résznél meg hiába aggatok magamra annyi cuccot, hogy nem kéne hatnia a sugárzásnak, kb 20 mp alatt teljesen lefogy az életem, úgy, hogy van rajtam az a 200, vagy 400%-os növelő is. hihetetlen
szerk: ja egyszer sikerült átmenni, de akkor elfogyott vagy 10-15 dogoz elsősegélycsomag. amikor lementem mondjuk az elég durva volt, mert elég ilyesztő a hely. szerintem azt kicsit elhalasztom, ha máshogy nem tudok odamenni
[Szerkesztve] -
szal a helyszín yantar és a köszöngetős professzornak kell teljesítened egy küldetést... azt amikor meg kell mérni a sugárzást és egy csákókát kell kísérni aki méreget (és hogy le ne lőjjék) ?? gondolom arra gondolsz... vagy pedig az X16-ba kell lemenni és lekapcsolni a sugárzást...
milyen az a ruha ami rajtad van és 90%ot biztosít? SEVA vagy Exoskeleton? a SEVA se véd meg minden ellen, úgyhogy ajánlatos kiegészíteni pár radiation csökkentő artifacttel és akkor nem fog megmurdálni ''márkdván''-od
-
SLYM
veterán
van az a rész amikor valami professzor kéri, hogy hozzak el neki egy ruhát. nade amkor bemegyek akkor ez a pszi sugárzás nagy és lemegy hamar az életem. pedig olyan ruha van rajtam a 90%-os védelmet biztosít. jantarnál vagyok a bártól nem messze
[Szerkesztve] -
IronMike
tag
Hali!
Biztos ami biztos alapon eltüntek a mentéseim. (1,03-ra frissitéskor). vki tudna nekem tolni egy mentést!? Még az elején tartottam mi azt jelenti, h a szemétdombnál segitettem vkiket visszatartani. Nincs sok hangulatom ujra kezdeni de ha muszáj
Köszi elöre is
[Szerkesztve] -
-
rup1u5
nagyúr
na egész jól haladok. már első vagyok a ranglistán valami 1200 pontal. pripjatyból visszavittem egy törött gaussgun-t a bárba és ott 15000-et adott érte a fickó.
mielőtt végleg nekivágnék csernobilnak, hogy megkeressem azt a bizonyos titkos ajtót, szeretnék fölszerelkezni egy exoskeletonnal. Hol lehet venni, szerezni olyat? -
válasz
hülyegyerek #266 üzenetére
ha azon a pályadvaron vagy ahol van egy lezuhant helikopter, meg egy csomó vonat áll a síneken (ja és Rostok mellett), akkor abban a bizonyos ládában keresheted is... mert ott nem lesz
ha jól MléXM akkor le lehet menni a lezuhant helikopter közelében egy lentebbi szintre (olyasmi mint egy földalatti parkolóház bejárata) és ott ki kell cselezni az anomáliákat meg a sok sok ilyesztő izét ami nincs is ott és a végén meg lesz az a fránya családi fegyver... és még doktor freeman-nel is találkozhatsz -
hülyegyerek
addikt
Üdv.
A Zónában a kocsmában egy fószer adott egy küldit,miszerint hozzam el neki a családi fegyvert.Elmentem a pályaudvarra,ott vagyok a ládánál,ahol kellene lennie,és mégsincs ott...Akkor hol lehet?Elvitte a cica? -
haky
senior tag
Elakadtam a laboboratóriumban. Egy vmi x-18 dokumentumot kell elvinni. De zárva az ajtó és lángol vagy mi, nem nyílik. Nem tudok kimenni...
-
Tv
senior tag
Hi! Nah kinyírtam Strelok-t! Tiszta primitív küldetés! Tán ez a lekönnyebb küldi a gémben.
-
Fel
addikt
A Source-ban van dx7 mód, ezért futott (ráadásul nagyon szép sebességgel tud futni, minimális látvánnyal, anno én egy egyes, 32mb sdramos radeonnal !!!, játszottam végig először a HL2-őt.. nagyon jól megírt motor az...), viszont ebben az XRay enginben csak dx8 ill dx9 mód van, ezért valszeg nem fog vele elindulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest