Hirdetés
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
Majdnem egy hónap után mondod, köszi a segítséget azért
AA2.1-el jobb dolgom van, mivel rengeteg fájlja van a sok átalakítás miatt, így már 45kg helyett 500-at viszek magammal
De a sebzése is változik nem? Van nálam egy FN FAL(kaptam Fanatictól a zsoldosok megölése miatt) + távcső(ezt is adta Fanatic), de nem tudom hogy 5.56-al is sebezne-e annyit mint 7.62(NATO féle) lőszerrel, így egy sima kabátos ember 1-2 lövés. Golyó esése is változik másik lőszerfajtával, nem? Vagy csak túlgondolom a Stalker működését? 
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX támogatással érkezik a Directive 8020
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- bambano: A sor végén
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- EAFC 26
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
AA2.1-el jobb dolgom van, mivel rengeteg fájlja van a sok átalakítás miatt, így már 45kg helyett 500-at viszek magammal
De a sebzése is változik nem? Van nálam egy FN FAL(kaptam Fanatictól a zsoldosok megölése miatt) + távcső(ezt is adta Fanatic), de nem tudom hogy 5.56-al is sebezne-e annyit mint 7.62(NATO féle) lőszerrel, így egy sima kabátos ember 1-2 lövés. Golyó esése is változik másik lőszerfajtával, nem? Vagy csak túlgondolom a Stalker működését? 
shield