Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Androidos fejegységek
- Milyen processzort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery D.
senior tag
válasz
shield
üzenetére
Egy modder csinálja az egész Soup-ot, Tecnobacon, csak annyit tudok róla, hogy Eric-nek hívják. Valamiféle programozó lehet, 40-es, 50-es éveiben járhat. Hogy milyen nemzetiségű, azt nem tudom. Tegnap beszéltem az egyik fórumozó társammal, neki elvileg meg van a teljes orosz szöveg. Van még egy srác, Aleksz, akinek a nevét a fő képernyőn is olvashatjuk, ő lehet valamiféle Orosz, mert fordítgatja a nyelvi fájlokat, vagyis jobban mondva javítgatja. Mellesleg a játékban el van rejtve a teljes lista, kik segítettek neki ezt a módot összehozni, elvileg a Bar-ban a lépcsőfordulóban van ez a lista. (Én sajnos nem vagyok rajta, hiába küldözgetem rendszeresen a hibákat neki.
) Azt már észre vehettétek, hogy rengeteg a pálya és a küldetés. Az évek során pár módot kipróbáltam és bizony egy-egy pálya és küldetés visszaköszön. Nem véletlenül Soup a neve, sok Módot egybe gyúrt, kibővítve Solyanka Módját. A Műtárgy átalakítást egészében átvette az Oblivion Lost-ból, de rakott bele még többet.Mellesleg tervbe van a Coop mód is. Ha ezt össze tudja hozni, az már kicsit érdekesebb lesz.

Azt viszont nem tudom, hogy a motor az már 64 bites-e, az 1.1-es verzióval ígérte. Sajnos Dezo-val nem tudott megegyezni, így őt nem vonta bele a fejlesztésbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Automata kávégépek
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Linux kezdőknek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) Azt már észre vehettétek, hogy rengeteg a pálya és a küldetés. Az évek során pár módot kipróbáltam és bizony egy-egy pálya és küldetés visszaköszön. Nem véletlenül Soup a neve, sok Módot egybe gyúrt, kibővítve Solyanka Módját. A Műtárgy átalakítást egészében átvette az Oblivion Lost-ból, de rakott bele még többet.