Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- [Re:] 2000 nites Acer monitor bukkant fel egy kínai webáruházban
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, Soundplate, Hangprojektor
- SONY LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- [Re:] 1"-es szenzorral frissült a DJI Mavic Air 2
Hozzászólok Aktív témák
-
-
Szivároghatnának már az infomorzsák
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
-
-
-
-
-
-
Lassan április, infókat kérünk
-
-
aprilis kozepe van. johetne valami info. e mar rohely.
-
-
válasz
westcoastog #465 üzenetére
Szerintem ebben az országban mire munkát találsz ötször kijátszod az los alphátVissza kell vinnem pár kazettát.
-
-
-
-
Én nem vagyok ennyire optimista. Szarkeverés szaga van. Miért nem maradt meg a téma egyszerű modnak? Így is úgy is egy kis csapat ül rajta, csak most van aki megmondja a "frankót" és esetleg pénzt remél belőle. De javítsatok ki ha tévedek.
-
-
válasz
Physicist03 #493 üzenetére
Mondtam, hogy maradjon meg modnak mert a kiadók csak belepofáznak meg elkezdenek ötletelni, de le lettem ugatva...
-
válasz
Physicist03 #495 üzenetére
majd kiadja a pc-guru mellékleten
-
Behalt a project mi?
-
-
-
válasz
remington2 #562 üzenetére
Remélhetőleg pár éven belül lesz értelme. Amúgy GTFO
-
-
Ha már így behalt a topik belinkelem egyik kedvenc videómat (amit én készítettem) [link]
-
válasz
Antonius1978 #617 üzenetére
Magában is működik, torrenten fent van ez a build. Ez maga a kiszivárgott alpha állapot. stalker build 1935. Találsz róla a neten leírást, hogy hogyan lehet elindítani és mapot váltani. Érdekes móka, de nem lehet vele ezen kívül egyebet csinálni. Nincsenek küldetések, csak a mapokon lehet rájdolni
Viszont tele van olyan érdekes helyekkel ami az eredeti játékból kimaradt. Pl a generators...
-
válasz
Physicist03 #635 üzenetére
Látom a 20 fps-t stabilan tartja a motor. Egyébként enngem zavar hogy minden cserje és bokor táncol.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Szerintem azért ülnek ennyit a projekten hogy a teljes 2013 naptárat ki tudják adni
-
-
-
-
válasz
M@trixfan #723 üzenetére
A Skywind is egy kurva nagy mod projekt, még is van idejük egy óra gameplayt felnyomni a jutubra. Ők ennyivel jobban bíznának a saját projektükben? Ne értsetek félre, én várom a legjobban az Oblivion Lostot, de aggódok a a játék miatt. Most végül lett kiadójuk, vagy nem? Már erre sem emlékszem
-
-
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Laza koronavírus topik
- Milyen autót vegyek?
- Xbox One
- [Re:] Green camo hibátlan V2-es Ps4 kontroller
- Asztalos klub
- [Re:] S100A - bkercso $100-os, A-osztályú Fejhallgató erősítő
- [Re:] [v.tom:] Oldjuk meg az otthoni hálózatunkat DIY rack szekrénnyel I. rész - Tervezés
- További aktív témák...
- Samsung S21 Ultra 12/256GB Phantom Silver! BONTATLAN! Független! 3 év garancia!!!
- ÚJ iPad Pro 2018 12,9", Wi-Fi 64GB GARANCIÁBAN CSERÉLT /3 hónap / DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ.
- Corsair GAMER PC! i9-9900KF / RTX 2080 8GB / RGB H100i / 16GB 3200MHz / 512GB NVMe / 3TB! BeszámítOK
- Kezdő GAMER PC Intel i5-9400f/ GTX1650 4GB / 8GB DDR4 / 250GB SSD / 600W! BeszámítOK!
- − 67% LENOVO THINKPAD YOGA 370, 13" iPS-ÉRiNTŐS-360°, i5-7300, 8DD4/256NVMeSSD, US-Bil, 1.3kg "A+"
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT
Város: Budapest