Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
havenday
tag
Háááát, úgy telepítettem mindent, ahogy le volt írva, lépésről-lépésre, a launcher indítása után nem mutatott telepített mod ot. Elindítottam, elkezdte betölteni a jáékot, majd kilépett a teljesképernyős módból és csak pörgött, kép ott lesz alul. Nagy nehezen ki tudtam lépni, WIN újraindítás. Indítás után a feladatkezelő szerint fut a launcher, 530 MB ot foglalt el. Ezt win restart után, mikor még semmihez se nyúltam. Restart újra, be se indult, fekete képernyő. Reset gomb a házon, újraindítás, a WIN védett módba lépett be!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED monitor topik
- Formula-1
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Steel Hunters - Lehúzza a rolót a Wargaming robotos játéka
- SSD kibeszélő
- LEGO klub
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZEN.com
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest