Hirdetés
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
[link] Return of Scar2 Fasza játék, nincs angol szöveg hozzá, de összeütöttem egy magyarítást. A linkben szerepel a magyarítás, mod letöltési linkje, szöveges végigjátszás, és kis könnyítések. Sorrend. mod kicsomagolása, (kibontáskor átírni a ciril szavakat) majd kiegészítők, pl plusz súly, nagyobb térfogatú hátizsák, a zsákban sugárzáskor ne fertőződjön a kaja, stb. Majd a magyarítás. Ha gond van, aki játszaná, kérdezzen.
-
Laris2
senior tag
válasz
Veszett Róka
üzenetére
Azt. hogy kilépéskor megnyitja a konzolt menteni is lehetne, de lefagy minden alkalommal. Érdekelne valami megoldás.
-
Laris2
senior tag
Sziasztok, aki jártas, és van hozzá türelme, kellene a Lost alfáról egy link, és magyarítás is, valamint némi infó a telepítésről, és beállításról.
-
Laris2
senior tag
-
Laris2
senior tag
Sziasztok, feltelepítettem a Lost Alfa 1.4007 DC, rátettem a magyarítást, és kilépéskor lefagy. Van valami megoldás erre? még annyit hozzá, hogy induláskor kiír valami nem várt hibát, vagy hasonlót.
-
Laris2
senior tag
Jól emlékszel, ők Fekete stalkereknek nevezik magukat, a sin (bűn) nevet szándékosan, de tévedésből terjesztették róluk összekeverve egy másik csoportal. A vétek csoportal az x18-ban kísérleteztek, abban az időben kis bűnökért is életfogytiglanra ítélték a bűnözőket, mivel ismeretlen tudósok jó váltságdíjat fizettek értük, terjesztve hogy inkább a tudományt szolgálák, mint a börtönökben rohadjanak meg. Amit fordítok, közülük kerül ki a főszereplő.
-
Laris2
senior tag
Kösz a linket, már megtudtam amit akartam. Ami érdekelt, csak annyi, hogy mit lehetett megtudni a Borongós bányáiban élő csoportról. Ők az x18-as kísérletek alanyai akik megszöktek a laborból, majd néhány év múlva beomlott a bánya, és menekülniük kellett. Szerencsétlenségükre összekeverték egy másik, sokkal veszélyesebb csoporttal, és vadásztak rájuk. Ebbe Voroninnak vastagon benne volt a keze. Ilyen előzmények után kezdődik egy játék, amit fordítok. De még a Fotográfba is bele kellene néznem, miképpen segített a Fotós az x18-ban az egyik ilyen teszt alanynak, de én nem emlékszem ilyesmire.
-
Laris2
senior tag
Valahol olvastam régebben, hogy nagyobb csaták után az otthagyott fegyverek eléggé megterhelik a memóriát, és ezért is kidobálhat a játék. Főleg ahol határértékig terhelték a memóriát. Azt írta, hogy célszerű belerakni az eladhatatlan szanaszét heverő fegyvereket a hullákba, és azok már eltűnnek a hullákkal együtt.

-
Laris2
senior tag
válasz
Dhampir
üzenetére
Stabil már ez a 1.4007-es verzió? Egyébként nem számít, engem csak a Borongós, és az x18-as labor doksijai érdekelnek. Működik a 4002-es magyarítás, 4005-ös verzióval, de azért több nem lényeges feladatnál csak a karakterláncok jelennek meg. Az angol szövegből behejettesíthető lenne, de ez engem nem érdekel.
-
Laris2
senior tag
Egy kérdés, feltelepítettem a LA. DC. 1.4005- ös verziót, és nem találtam hozzávaló magyarítást. Az 1.4002-es magyarítás kicsomagolva, belerakva a text mappába, hozzáigazítva a localization fájl, jó lenne hozzá? Egy játék fordításához a Borongós bányáiban élő Sötét stalkerekről kellene némi információ, mivel ők az egyik főszereplői.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Távcső topik
- Crimson Desert
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Bittorrent topik
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- További aktív témák...
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest