Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
cheatergs
üzenetére
Eszerint akkoriban a nehezebb utat választottam. Egy szál gatyóban gyalogosan visszakocogni Borongóson át (ugye így hívják?) a kedves banditákhoz, majd az épület belsejében kirobbant harcban az elhullottak fegyveréből szisztematikusan, sziszifuszi módon visszaépítkezni.
Persze ismerem azt a kijáratot is, odébb a kimérák és az álkutyák alaposan megkergettek.

"Borongós" (vagy mi a csuda) széleiben, minél közelebb a sziklafalakhoz szépen el lehetett osonni, csak egy-két anomáliára kellett ügyelni.
Gépjárművet jobbára csak egy esetben használtam, amikor kötelezővé tette a játék. Kicsit ügyetlenül kezeltem ezeket a gombokkal. Másrészt sokkal jobban szeretek szabadon jönni-menni, élvezni a földet-füvet a talpam alatt, a Zónán átnyargaló szél csókját az arcomon.

Ki kell élvezni a játék minden egyes pillanatát-percét.

-
Yutani
nagyúr
válasz
cheatergs
üzenetére
Valahogy ezt a mutáns sztori vonalat elég feleslegesnek éreztem.
Amikor kiengednek egy fegyverrel, én a Darkscape-en keresztül felmentem északra, közben a parton lévő bandita fészket is kifüstöltem sok újratöltéssel, így lett ellátmányom. Aztán később feladat is lett volna végezni velük, de mondom anyátok, elég volt egyszer.

Új hozzászólás Aktív témák

- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Háztartási gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jelszókezelők
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Sony WH 1000XM3 fejhallgató eladó
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Lenovo LOQ 15IRH8 i5-12450H RTX 4050 6GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 144 Hz 100%-os akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest