Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz
cheatergs #8235 üzenetére
Valahogy ezt a mutáns sztori vonalat elég feleslegesnek éreztem.
Amikor kiengednek egy fegyverrel, én a Darkscape-en keresztül felmentem északra, közben a parton lévő bandita fészket is kifüstöltem sok újratöltéssel, így lett ellátmányom. Aztán később feladat is lett volna végezni velük, de mondom anyátok, elég volt egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Sweet.tv - internetes TV
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Riasztó topik
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest