Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Köszönöm, még az este megoldottam/találtam!

Egy csomag nápolyi monitorállványról billentyűzetre borulásának alkalmával felfedeztem hogy került a menübe Spawn mod (F3), rácsodálkozván másik fórumon bele is botlottam dezo egyik postjába, miszerint azért került bele hogy az emberek ne kókányolják szét a játékot mindenféle megbízhatatlan trainerekkel ha csalni akarnak.
Na ezen a ponton viszont nem értem miért nem került bele egy extra artifact a játékba, ami innen elérhető sehol máshonnan és hasamra ütök 500kg-ra növelné a cipelhető tárgyak/eszközök össz tömegét, kisebb verzió az artiból úgyis van..
Az ikonja/formája/eredete lehetne pl egy Chimera mumifikálódott combizma..

Ezt a modósítást használja úgyis kizárólag az emberek többsége, mert a modból spawnoltatni az inventoryba bármit is megöli a játékot. Személy szerint az éjszakai artifact gyüjtögetésekhez mindig is imádtam bespájzolni elemekből, kajából stb.., ez adja a játék esszenciáját.
Két órát raktam eddig bele egyébként az 1.3003-ba, eddig nagyon pozitív minden.
Nem tudom maga az új verzió vagy a patch de speciel az eddig egyedüliként kikapcsolva hagyott grass shadow/fű árnyék is max 2fpst vesz le a játékból a korábbi ~20 helyett.
Szóval baromi szépen fut, stabil, bár korábban (másfél éve..) sem volt túl sok gondom ezzel, sokakkal ellentétben. A magyarítás is működik, ami kicsit zavaró és nem jöttem még rá hol van a hiba az az, hogy ha jól emlékszem korábban a spontán npc beszélgetések vagy dialóguson kívüli npc - player interakciók is feliratozva voltak, na ez most nincs, nyomják nekem oroszul a rizsát ami feelinges ugyan de kicsit hiányzik hogy tudjam is mit mondanak.
Egy szó mint száz köszönöm a készítők / fordítók munkáját, nagyon szeretem ezt a játékot!

Új hozzászólás Aktív témák

- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- ASRock H61M-GE LGA 1155 alaplap
- Eladó Komplett gép
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest