Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- E-book olvasók
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stalkerfun
újonc
Sziasztok!
Több kérdés is felmerült bennem.
-Elég sokat gyűjtöttem egy csata szervóruhára, a kérdésem pedig, hogy van ennél is erősebb érdemes a rublet félreraknom vagy ez a plafon?
-Illetve, kipucoltam az atomerőműig minden mapot. Itt ott akad némi szörny, de monolit vagy bandita sehol. Ezen lehet valahol változtatni, hogy ne legyen annyira kihalt a játék, van esetleg mod hozzá?
-Arra már sikerült rájönnöm, hogy az anomáliák, hányják az artifactokat, amennyiben összegyűjtünk egy nagyobb csorda szörnyet és körbetáncolva az anomáliát belecsaljuk őket. Nagyon sokat össze lehet farmolni így. Ezzel sokaknak nem mondtam újdonságot, de hátha valaki új és segítek vele.Köszi, ha elolvastad.

Új hozzászólás Aktív témák

- HP Pro 400 G9 SFF Új, 2 év helyszíni garancia! I5-13500 + Számla
- Add az iPhone-od a Mobile Sharknak!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Ibasso DX180 1 hónapos Muzix-tól
- Synology DS220+ kitűnő állapotban, + 4GB RAM, minden tartozékkal, dobozzal eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest