- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi hangfal építés
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
1.4005
Az utolsót majd akkor ha már rendben lesz.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
hajbel
addikt
válasz capulet75 #8145 üzenetére
Én tolnám, csak egyszerűen crashel minden 5 percben DX11 és 10 alatt is. Jövő héten rápróbálok a régebbi verzióra, de van egy olyan érzésem, hogy azzal is hasonló lesz a helyzet.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
capulet75
addikt
Kihalt kicsit ez a topik...
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
capulet75
addikt
Megtaláltam pár fejlesztést, csak az utolsókat nem. ( Egyenlőre. ) A Veles is működik végre, ahhoz is csak a hatótáv software hiányzik. Valaki tudja hol van?
Bocsi a képért, a prtsc nem működik a játékban vmiért.
-
Dhampir
félisten
válasz capulet75 #8138 üzenetére
Remélhetőleg nem a kecskeméti gyárból csórták ki.
-
capulet75
addikt
Össze akarom szedni az összes fejlesztést a páncélokhoz és a fegyverekhez. A Restoration System elvileg a Countryside-on a tunnelben a lift tetején van. Ott állok a lift tetején, és nincs itt semmi. Aki tudja hogy ezek hol vannak, pls írja meg.
Van már Veles detector, 1x működött, azóta az sem. Gondolom vmi bug.
-
capulet75
addikt
Van BEAR detektorom, az egekig pimpelve, de nem jelez semmilyen artifaktot.
-
shield
őstag
válasz Dhampir #8131 üzenetére
Most cseréltem le a régi WD 500GB-os vinyómat, mert az már érezhetően lassabb volt az WD 1TB Blue vinyóhoz képest, megy adattárolónak.
Stalker futtatása erről az 1TB-os vinyóról és az SSD-ről, nem hiszem hogy nagy különbség lenne.S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
shield
őstag
válasz Dhampir #8126 üzenetére
(OFF)Én nem vettem észre különbséget, kivéve,az olyan modnál ahol hosszabb a betöltési idő, ott észrevenni hogy sokkal rövidebb lesz az idő, főleg egy lassú HDD-hez viszonyítva.(/OFF)
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
capulet75
addikt
Sakharov bunkerjében a PC-nek mi a kódja?
-
shield
őstag
válasz Kaszas1990 #8121 üzenetére
Én már hosszú évek óta Radeonnal játszok és nem igen voltak akkora problémák, hogy azt lehetne mondani, hogy nem szereti az ATI/AMD kártyát. Épp most cseréltem megint egy RX 570-re.
Ennek örömére új HDD, új oprendszer és mehet a Stalkerek felpakolása.S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Dhampir
félisten
válasz Kaszas1990 #8121 üzenetére
A régebbi verziót AMD Radeon R9 M385X kártyával vittem végig, de a SeregALus-féle kiadással, mert furcsamódon azzal jobban működött, az alapjáték sokszor kidobált. Persze az is lehet, hogy az akkori Radeon driver miatt történt így.
-
Kaszas1990
csendes tag
-
cheatergs
senior tag
válasz Kaszas1990 #8119 üzenetére
Nálam a gfx állítása nem vált be Radeonon, de akk szerencsés v, h ez megoldotta.
Mindig minden mindegy
-
Kaszas1990
csendes tag
cheatergs, Dhampir koszonom szepen a tippeket. De egy mereszet gondolva meg oldodot a problema mivel eszembe jutott mi lene, ha levenem a grafikat meg a felbontast minimumra es las csodat maris lathatoak letek a helikopterek. Innentol mar konyebb dolgom volt leszedtem a heliket es utana egy gyors mentes majd kilepve a jatekbol vissza is allitotam a grafikat megszokot beallitasra.
-
Dhampir
félisten
nyilván az amd-t sem szereti a stalker
A legtöbb Stalker-t AMD Radeonnal (és Intel HD 4000-el) játszottam.
Például a Call of Pripyat a főmenü betöltése előtt alapból AMD reklámmal indul.Esetleg próbálj ki más verziót; például Lost Alpha. Developer's Cut 1.4007 - Repack от SeregA-Lus
(#8116) Kaszas1990
Lentről lövöd őket vagy a magaslatról, tetőről? Úgy rémlik, hogy talajszinten nálam sem volt jó.
[ Szerkesztve ]
-
cheatergs
senior tag
válasz Kaszas1990 #8116 üzenetére
4007-et használod? Ha igen, akk az gáz, mert több javítás nem lesz, ez meg a DC óta bugos egyes kártyákon.
Mindig minden mindegy
-
Kaszas1990
csendes tag
Hello mindenkinek! Petrenko megbizot, h szedjem le a ket helit a Barnal. A gond az, h lathatatlanok az egen es csak a gepuska fenye latszik mikor tuzelnek. Ti talalkoztatok ezzel a buggal es ha igen akkor mi a megoldas ra egyaltalan ha van?
-
hajbel
addikt
DX verzió váltáson kívül mit lehet még tenni ha 5 percenkét crachel a játék? Vega 56 a vga, nyilván az amd-t sem szereti a stalker. A játék verziója a legújabb 1.4007 DC.
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
DannyL81
tag
válasz capulet75 #8113 üzenetére
Igen. Ahhoz kell az adat, hogy futni is lehessen az exosceleton-ban. Így azért már elég menő a cucc. Jelenleg 104kg max teher, tudok futni vele és ahogy észrevettem ezt tudja fáradás nélkül.
Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy
-
DannyL81
tag
Nem tudjátok véletlenül az Army Warehouse PC-jéhez a belépő kódot?
Muszáj valamennyire intelligensnek lenni ahhoz, hogy észrevedd milyen hülye vagy
-
hubai38
aktív tag
Boldog új évet mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
Kaszas1990
csendes tag
válasz Kaszas1990 #8104 üzenetére
Egy reinstall meg oldotta a helyzetett
-
DannyL81
tag
Sziasztok! Az artifact egyesítéssel van értelme szórakozni? Sikerült már valakinek értelmes dolgot csinálni vele?
-
Dhampir
félisten
BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT!
-
cheatergs
senior tag
válasz Kaszas1990 #8100 üzenetére
Tudtommal nincs, mivel a tied "beépített", azaz nem a tatyóban foglalja a helyet. Én eddig az összes verzióban eladtam mindet, és 1x sem volt belőle hátrányom.
Yantarig eljutva a 4007 sztem kellemes fejlődést mutatott, tetszettek a plusz grafikai effektek, a bővített és erősített fegyverarzenál (a shotinak végre van értelme, habár még mindig nem éri el az irl erejét - néha nevetségesen pontosan kell célozni közvetlen közelre még buckshottal is), a javított UI (2 fő fegyver; a fegyókat tömbként kezeli, és nem kell legörgetni a kövi darabhoz unloadolni, hanem azt mindig a tetejére dobja), a kevesebb (átugorhatatlan) átvezető, meg az egyéb apróságok.
Csak sajna megint elkezdett először mapek közti loading alatt desktopozni, most pdg Yantarban kékhalálozni, szal a mostani gépen megint nem tom végigvinni.
Mindig minden mindegy
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nők, nőügyek (18+)
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest