- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
1.4005
Az utolsót majd akkor ha már rendben lesz.
-
capulet75
addikt
Kihalt kicsit ez a topik...
-
Dhampir
félisten
válasz
capulet75 #8138 üzenetére
Remélhetőleg nem a kecskeméti gyárból csórták ki.
-
capulet75
addikt
Össze akarom szedni az összes fejlesztést a páncélokhoz és a fegyverekhez. A Restoration System elvileg a Countryside-on a tunnelben a lift tetején van. Ott állok a lift tetején, és nincs itt semmi.
Aki tudja hogy ezek hol vannak, pls írja meg.
Van már Veles detector, 1x működött, azóta az sem. Gondolom vmi bug.
-
capulet75
addikt
Van BEAR detektorom, az egekig pimpelve, de nem jelez semmilyen artifaktot.
-
capulet75
addikt
Sakharov bunkerjében a PC-nek mi a kódja?
-
shield
őstag
válasz
Kaszas1990 #8121 üzenetére
Én már hosszú évek óta Radeonnal játszok és nem igen voltak akkora problémák, hogy azt lehetne mondani, hogy nem szereti az ATI/AMD kártyát. Épp most cseréltem megint egy RX 570-re.
Ennek örömére új HDD, új oprendszer és mehet a Stalkerek felpakolása. -
Dhampir
félisten
válasz
Kaszas1990 #8121 üzenetére
A régebbi verziót AMD Radeon R9 M385X kártyával vittem végig, de a SeregALus-féle kiadással, mert furcsamódon azzal jobban működött, az alapjáték sokszor kidobált. Persze az is lehet, hogy az akkori Radeon driver miatt történt így.
-
Kaszas1990
csendes tag
-
cheatergs
senior tag
válasz
Kaszas1990 #8119 üzenetére
Nálam a gfx állítása nem vált be Radeonon, de akk szerencsés v, h ez megoldotta.
-
Kaszas1990
csendes tag
cheatergs, Dhampir koszonom szepen a tippeket. De egy mereszet gondolva meg oldodot a problema mivel eszembe jutott mi lene, ha levenem a grafikat meg a felbontast minimumra es las csodat maris lathatoak letek a helikopterek. Innentol mar konyebb dolgom volt leszedtem a heliket es utana egy gyors mentes majd kilepve a jatekbol vissza is allitotam a grafikat megszokot beallitasra.
-
Dhampir
félisten
nyilván az amd-t sem szereti a stalker
A legtöbb Stalker-t AMD Radeonnal (és Intel HD 4000-el) játszottam.
Például a Call of Pripyat a főmenü betöltése előtt alapból AMD reklámmal indul.Esetleg próbálj ki más verziót; például Lost Alpha. Developer's Cut 1.4007 - Repack от SeregA-Lus
(#8116) Kaszas1990
Lentről lövöd őket vagy a magaslatról, tetőről? Úgy rémlik, hogy talajszinten nálam sem volt jó.
-
cheatergs
senior tag
válasz
Kaszas1990 #8116 üzenetére
4007-et használod? Ha igen, akk az gáz, mert több javítás nem lesz, ez meg a DC óta bugos egyes kártyákon.
-
Kaszas1990
csendes tag
Hello mindenkinek! Petrenko megbizot, h szedjem le a ket helit a Barnal. A gond az, h lathatatlanok az egen es csak a gepuska fenye latszik mikor tuzelnek. Ti talalkoztatok ezzel a buggal es ha igen akkor mi a megoldas ra egyaltalan ha van?
-
hajbel
addikt
DX verzió váltáson kívül mit lehet még tenni ha 5 percenkét crachel a játék? Vega 56 a vga, nyilván az amd-t sem szereti a stalker. A játék verziója a legújabb 1.4007 DC.
-
DannyL81
tag
Nem tudjátok véletlenül az Army Warehouse PC-jéhez a belépő kódot?
-
hubai38
aktív tag
Boldog új évet mindenkinek.
-
Kaszas1990
csendes tag
válasz
Kaszas1990 #8104 üzenetére
Egy reinstall meg oldotta a helyzetett
-
DannyL81
tag
Sziasztok! Az artifact egyesítéssel van értelme szórakozni? Sikerült már valakinek értelmes dolgot csinálni vele?
-
Dhampir
félisten
BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT!
-
cheatergs
senior tag
válasz
Kaszas1990 #8100 üzenetére
Tudtommal nincs, mivel a tied "beépített", azaz nem a tatyóban foglalja a helyet. Én eddig az összes verzióban eladtam mindet, és 1x sem volt belőle hátrányom.
Yantarig eljutva a 4007 sztem kellemes fejlődést mutatott, tetszettek a plusz grafikai effektek, a bővített és erősített fegyverarzenál (a shotinak végre van értelme, habár még mindig nem éri el az irl erejét - néha nevetségesen pontosan kell célozni közvetlen közelre még buckshottal is), a javított UI (2 fő fegyver; a fegyókat tömbként kezeli, és nem kell legörgetni a kövi darabhoz unloadolni, hanem azt mindig a tetejére dobja), a kevesebb (átugorhatatlan) átvezető, meg az egyéb apróságok.
Csak sajna megint elkezdett először mapek közti loading alatt desktopozni, most pdg Yantarban kékhalálozni, szal a mostani gépen megint nem tom végigvinni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest