- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogo81
senior tag
válasz
Balathruin #4648 üzenetére
Inkább maradok a gigapakk módnál maximum( a lámpát lehetne tuningolni,de eddig az jött be hogy megy a 60 hertzes szinkron,minél több a frém,annál hamarabb merül,nem vicc,nézd meg minimum grafon ha megy 200+ frémnél fél perc se egy elem,60-nál tovább bírja),az reálisabb hogy pár bekapott lövés után fexik.
Kissé fura volt először, hogy ellen frakcióknál lehet gond nélkül szaladgálni(megfelelő helyeken),de jó érzés a monolitos épületben gyalogolni egy keveset,egy rakás piros emberke között(persze kell az odaillő öltözet,meg a jelszó).
Tényleg,ha valaki elvitte addig,a halott városban az átvezető után,amikor magához tér a főszereplő,ott megvan még a crash?Az előző pecsnél addig tudtam elvinni. -
robogo81
senior tag
válasz
Plazmacucci #4646 üzenetére
Mért ,van god mód ehhez is?
Általában harc közben nem szelektálok az ellennél,csak rábök az öszes elrakra,és go tovább(van a hátitatyóban vagy 10 benzines hordó,de minek,néha kipakolom az őrség elé,és bamm). -
-
robogo81
senior tag
válasz
Plazmacucci #4644 üzenetére
Bocs ,de csak olyanom van
(igaz pont most kell lemenni az x14-be,szóval még a sin küldi nincsen befejezve).
-
Tud valaki olyan mentést küldeni ami az új javítással van már a sin barlangos küldi után? Lehetőleg nem hátizsák buzerált mentést
-
T. M.
aktív tag
válasz
Plazmacucci #4642 üzenetére
Köszöntem!
-
T. M.
aktív tag
Üdvözlet!
Most, hogy van fordítás én is nekiálltam, eszméletlen jó cucc lett belőle.
A kérdésem az lenne, hogy a fegyver javítás, fejlesztés funkció nem igazán működik nálam, meg nem vágom, hogy milyen patcheket kéne felrakni rá, hogy jó legyen.
Ha valaki tudna ebben segíteni, meg dobna linket hozzá megköszönném! -
robogo81
senior tag
Nem gond hogy van benne jármű,néha jó jön mikor kellene 1 km futni(akad),az előző pecsben viszonylag jó volt a vezethetőség,jelenleg eléggé figyelni kell amikor kitér/fordul/megáll/nekimegy vagy bármi,ami nem egyenletes, egyenes irányú mozgás.
Vintart bc hol lehet szerezni?Jelenleg a legjobb fegyverem egy fejlesztett GP37-es.
-
Free04
tag
Üdv!
Kezdő stalkeres vagyok, írnátok pár hasznos tanácsot?
Pl melyik fegyvert/páncélt érdemes fejleszteni és mire?
Az artifaktokat meg alig látom, fél órát kerestem az elsőt is, pedig azt még a térkép jelezte is. -
borovi
aktív tag
válasz
Balathruin #4635 üzenetére
és bizony kár volt visszarakni... semmit sem javítanak a játékélményen - nekem legalábbis.
-
robogo81
senior tag
Lehet volt már,de akkora trágya lett(számomra) a járművek vezetése ,hogy az már nagyon.
Csak nekiláttam újra az elejéről,de amikor el kell szökni a fehér nivával,az olyan lett mintha nem lenne tömege,felborul,a 10 centis járdaszegély megfogja+ fenn is akad rajta.Kábé 10x kellett visszatölteni a mentést,mire kiértem a gyár parkolóból az utra,pedig az vagy 20 méter(megakadt,felborult,kifarolt,meg jött a helokopáter és kilőtt),mire elértem a vasúti felüljárót minden útba eső járművet elhasználtam(a legjobb amikor a kutyáknak nekimenve repült a jármű,vagy a vérszopóka meg menet közben megfogta szemből. -
törölt tag
Köszönöm a tippet a buldog 6-ra
Lehet hogy velem van a baj, de most nagyon megszenvedtem mire 200m-ről fejest tudtam lőni a BC-vel, pedig korábban imádtam!
Most vettem észre, hogy nem tudok haldoklóknak med-kit-et adni, másra úgysem fog kelleni. Megkérdezi az áldozat hogy tudsz-e segíti? De hiányzik a pozitív válasz a párbeszédből?!
Más: az első kitörés után 4 kutya és 10-15 patkány összeverődve nekem rontott, becsaltam őket egy romos házba és felmásztam a tetőre. Folyamatosan egy kupacban maradtak és pont közéjük dobtam a repeszgránátot. Alig ártott nekik, talán 1-2 patkány meghalt, két kutya "csak" megsérült.
-
rétisün
veterán
-
Telda
addikt
Hali!
Valakinek megvan a legutóbbi javítás gamedate/config mappája külön? -
emre
veterán
válasz
#16939776 #4627 üzenetére
Bulldog-ot ha jól emlékszek a katonai raktáraknál találtam.
Az Obokan sehol sincs a GP37-hez, de még a TRS301-hez sem. Kár hogy ezekhez kicsi kevesebb a lőszer.
A Vintart meg laposságra gyúrtam ki, és mivel eleve jobb távcső van rajta mint a leszerelhető, nem is értem hogy lehet egy Obokan jobb nála. -
törölt tag
válasz
#16939776 #4608 üzenetére
Agroprom-on vagyok túl, már van 1500db 5,45-ös és 1200db 9x18-as lőszerem.
Nem tudom hogy miért lenne kevés a lőszer?!Szerzek még egy hangtompítót az obokan-ra, jó lesz majdnem mindenre, most jobban bejön mint a vintarBC, pedig eddig nagyon nagy favorit volt a 10/10-es találati aránya miatt.
Egy buldog 6-ba szeretnék még ráakadni ha egyáltalán benne van a játékban, aztán rohanni bele a sötét útvesztőkbe, torkolattüzet használva zseblámpa helyett
UI.: valaki meg tudja nekem mondani, hogy a "wagon-key"-t hol lehet felhasználni?
-
bacika
csendes tag
Tudna valaki segíteni, nézem a képeket hozászolásokat és csak egy bajom van:
nálam amint először mentem a bárba, onnantól CSAK felhők vannak, napsütés semmi,mindig csak azt a k****va borús eget látom, már pripyatba vagyok, nappal borús ég, éjjel alszom, de kezdem unni hogy mindig sötétbe vagyok.(kicsit lehangoló)
Bárkinek valami 5let, parancs amit beírhatnék? -
Mate
nagyúr
Tudni valami egy esetleges újabb patch-ről? Lassan elkezdeném a játékot, de még nincs olyan állapotban
-
Telda
addikt
Mi a fenéért nem lehet a dx10-et választani?
Nincs benne a listában, pedig eddig benne volt. -
-
Telda
addikt
A legutolsó patchcsel van valakinek sötét völgyes mentése, amikor a monolith bázisra kell bemenni banditaként?
Nagyon megköszönném, már nincs erőm 5x is újra kezdeni... -
rétisün
veterán
válasz
warmonger441 #4617 üzenetére
ezzel a patch-el sem kompatibilisek a régi mentések, azaz új játékot kell kezdeni.
-
warmonger441
aktív tag
Szevasztok. Remélem tudtok segíteni
felraktam az új patchet és azóta meg se mozdul ingame az egér :S rámentem billentyűzettel a last save-re h hátha betölti a játékot és ott majd jó lesz... viszont akárcsak az előző patchnél, most is kifagy a játék ha folytatni szeretném
ötletek esetleg?
-
dodopek
addikt
Sziasztok! Amikor kijött a LA, megbeszéltem Dezoval, hogy csinálok egy ugyanolyan unofficial oldalt, mint a másik kettő (WiP, AMK Devolution 2.0). Mivel kinn van a magyarítás, lassan elkezdem. Full HD képeket örömmel veszek, és segítséget is sokat fogok kérni.
Üdv!
Dodopek -
egyedülülő
őstag
Nem semmi ez a játék. Ugyan mindent kimaxolva is röccenésmentesen fut, de befűt rendesen. A megszokott max 77 fok, helyet itt felkúszott már 79- re a vga. A látvány hozzáteszem a misery után is lélegzetelállító.
-
Amantius
senior tag
Meg új bugok. Én azt is feladtam, ideg gyenge vagyok én már ezekhez.
-
törölt tag
válasz
miklos3391 #4605 üzenetére
DeDe-s bug-ra kíváncsi leszek.
Szerintem a lőszer sokkal több mint bőséges volt az alapjátékban.
Mielőtt befordultam Csernobil-felé a hídra 1400-1500db 5,45-ös, 7-800db 5,56-os volt "készleten". Pedig nem néztem be minden kő alá.
Amit az ottani alakulatoktól össze lehet szedni (~60db SVDm2 lőszer, ~35db rakéta) bőven elegendő a hátra lévő rész teljesítéséhez, így felesleges volt ennyit gyűjtögetni.Rejtekhely infót 1db találtam: 2db elem, 2db konzerv, 1db vodka volt ott.
Nem bánom hogy jóval nehezebbek lesznek a körülmények, kell a kihívás
-
Aarpok
őstag
válasz
miklos3391 #4605 üzenetére
Én bejutottam hozzá elég könnyedén jött a kitörés majd új pálya töltése és mikor magamhoz tértem már a bunkerben voltam.Igaz most nem raktam fel a 3. patchet csak a második van illetve a magyarítás (2 - szer kitoltam angolul most magyarul szeretném).
-
Telda
addikt
A sötét völgyből való menekülés után beküld az alagútba, majd a bányába.
No itt ugye korábban leütöttek, most viszont csak itt futkosok és nem történik semmi... -
törölt tag
Teljesen új telepítéssel nekivágtam, 003 pach-el.
Öröm látni hogy aktívabb a környezet, ellenfelek intelligenciája javult.
Teljesen gördülékeny irányítás, eddig(takarítsd ki az alagutat a zombiktól) egyszer volt 1db töltés miatti megakadás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest