- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchmittFire
csendes tag
Sajnos egy kicsit én is így érzek, eléggé üresek a mappok. countryside-on pl agyhalál. vagy a katonai raktáraknál. Még talán az zavar, hogy akkor is rossz a hírem ha rossz embereket ölök meg pl most a reputation-om bad mert nem tudom hány banditát, monolithost, zsoldost öltem meg, ha pedig plust akarok szerezni azt meg gyakorlatilag lehetetlen. pl elvállaltam és megcsináltam a tudósok összes szerezd meg ezt-azt küldijét de semmi emelkedés. meg duty-sok küldijei amik a főszálban vannak azokért sem kapok semmi plust.
de hát ez betudható annak hogy elég befejezetlen állapotban kellett kiadni. sztem 2-3 patch után fel lesznek töltve a helyszínek.
azonban még így sem tudok mérges lenni a játékra, egyszerűen imádom
aprópó valaki tud jó tippet honnan szerezhetnék stash infókat mert van egy két helyszín ahol különösen érdekel mit rejtettek el a ládákban pl countryside-on a hatalmas gödörben lévő kis szigeten a pottyantosban levő ládában mi lehet? (na meg hogy lehet odajutni
) meg forestben annak az elektromosságot szóró monolit féleségnek a tövében levő ládában mit dugtak el?
-
Pacy
aktív tag
Így 8+ óra játék után azt kell mondjam semmi változás az elejéhez képest, pedig azt hittem beindul majd azért .Folyton beszélj ezzel beszélj azzal. A kettő között legalább 15-20 perc futás és semmi akció. Ritkán jön egy kutya hogy lőjjem agyon gyorsan. Ez master fokozaton nagyon vérszegény. Már már frusztrálóan unalmas. Nincs valami lehetőség arra hogy sűrűbben legyen enemy? Átírásos dologra gkndolok főként.
-
megtorlo222
csendes tag
válasz
batman91 #3593 üzenetére
Minden stalker játékot végignyomtam
Már vagy 10-20x
Csak azér kérdem az infókat, hogy kinek mi a tapasztalata, főleg ha a bárban nem csináltam emg egy küldit és most mindenki halott...Pedig a bár volt a kedvenc területem
(
Azér azt a skilles valamit valaki elmondhatná hogy hogy kell aktiválni, mert semmi leírást nem találtam rá. Előre is köszi a válaszokat
Spoiler:
Az nagyon nagy volt mikor a mutánsok megtámadtak az enemy bázist, asszem valami mutánsroham volt
))
Nagyon jól megcsinálták a lost alphát. -
batman91
őstag
válasz
megtorlo222 #3571 üzenetére
Majd szépen fölfedezed magadnak a játékot, ne várd el hogy más segítsen minden apró-cseprő bajodon. Ha az előző 3 résszel játszottál akkor tudod mi a dolgod. Ja igen és megsúgok valamit az egész játék Csernobilban játszódik.
-
miklos3391
csendes tag
válasz
#67026816 #3584 üzenetére
Igen, csak jegyzettömbbel nyitottam meg, de most megnéztem egy script editorral is. Arról fogalmam sincs, hogy miknek kellene történnie Construction Site-on, csak onnan tudok ezt-azt, amit mások írtak. De mindegy, a nyáron úgyis végigjátszom majd rendesen, magyarul. Legalább marad egy-két új küldi is.
Azért kösz! -
capulet75
addikt
Akkor valami tipp hogy mitől lehet és főleg miként háríthatnám el?
-
-
capulet75
addikt
Másnál is előfordul hogy két pálya közt 15 percet tölt a játék? Mert nálam mindig. Néha több a töltés mint amit a pályán vagyok...
-
kutga
félisten
válasz
Antonius1978 #3583 üzenetére
Megpróbálom a linkelt frissítést.
Már próbáltam a legalacsonyabb beállításokkal, az sem segített.
Tudom hogy hosszú a játék, nekem meg semmi időm, úgyhogy egy darabig még elvagyok vele.
-
PeL
addikt
Ennek a témának szerintem sincs itt helye, lehetőleg privátban folytassátok ezt topic szét offolása helyett. Most játszik először stalker játékkal tudomásom szerint, senki sem születik profi játékosnak (én is bénáztam sokat, eleve a szokatlan fegyver viselkedések miatt ami kicsit életszerűbb mint a standard fps-ekben) És ha már idefáradt normálisan kérdést feltenni, illene normálisan válaszolni nem egyből beoltani függetlenül attól hogy ki ő. Csak ennyi a hozzáfűzni valóm, részemről be is fejeztem ezt. És még egyszer kérném ne itt folytassátok a témát. Köszi.
-
törölt tag
válasz
miklos3391 #3569 üzenetére
Bocs a feltetelezesert, de szerintem nem a dialog editorral nezted. De, ha pontosan tudod a szoveget, hogy mit kellene mondania a halott stalkernek, es ha esetleg tudod is a nevet(az ID-jat), akkor kuldd el privatban, en pedig megprobalom megcsinalni. Ha sikerul, keszitek rola videot, amiben elmagyarazom hogyan kell. Meg nagyobb segitseg lenne, ha a hulla elott keszitenel egy mentest, es elkuldod, mert tesztelni szeretnem azert. En meg nem kezdtem el, csak bele neztem, inkabb varok a javitasokra.
-
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Király a játék, de grafikai beállításoktól függetlenül folyton kidob 1.3001 verzió alatt.
Érdemes lehet keresni egy újabb patchet hozzá? Olyat persze ami nem barmolja szét a mentéseimet, most értem vissza X18-ból, nem szeretném újrakezdeni.
-
Habugi
addikt
Az utolsó videód amit láttam, valami bringa szimulátor volt.
Még else indítottam már készvoltam tőle, hogy vajon ki lehetett a készítők célközönsége, Bicikli szimulátor úristen, őskockák előnyben.
Persze a video hatalmas volt, főleg a vége mikor ugratni próbáltál a jobbos szakaszon...Ilyen jellegű közösségi tevékenység mellé amúgy kijár a negatív kritika is, ne kapd fel miatta vizet, ha nem szereted simán csak ignoráld, bár látom a LA-nál már letiltottad a kommenteket.., nos ez is egy megoldás!
Jópofa volt mind amit eddig láttam.
-
megtorlo222
csendes tag
Skacok, ne veszekedjetek, inkább adjatok tippet a kérdéseimre, hogy sztetek hogyan, mit érdemes csinálni aki már végigtolta vagy tolja.....
-
Dhampir
félisten
Beindult korunk nagy "Gameplay-videó" háborúja.
-
borovi
aktív tag
válasz
miklos3391 #3564 üzenetére
Köszi!
-
emre
veterán
Nem kell bemutatni a híred megelőz....Ha neked az a skill hogy bénázol és tulajdonképp fogalmad sincs róla mit csinálsz hát lelked rajta. Nem tudom és nem is érdekel mennyi munka egy ilyen csatorna de én ezt fel nem töltöttem volna. (a videó minőség jó) Nem is nézem, csak azokat sajnálom akik esetleg ez alapján ítélnek meg egy játékot. Ez móunika és győzike só egyben. De a negativ reklám is reklám, ha neked a nézettség a fontos akkor lehet jó úton jársz.
-
Tirexi
addikt
Nem érdekel másnak a játéka. Az én csatornámon teljesen más stílusú videókkal lehet találkozni.
Első látásra játék videók nem pedig begyakorolt több órás játék után felvett skilles videók. (amiből millió van, de Tirexi-ből csak egy)
Azt meghagyom annak akinek van napi 8 órája játszani.
Nekem sajnos 3 műszak mellett nincsen.De mit is papolok itt honnan is tudhatnád, hogy mi munka még így is egy ekkora csatornát fenntartani.
Amúgy meg ha nem tetszik nem kell nézni és problem sloved.
Szerk.:
Köszi az ingyen reklámot. -
emre
veterán
Szerintem nyugodtan megnézhetnél néhány jó gameplay videót mielőtt feltöltöd a sajátod játék ismertető gyanánt....
-
megtorlo222
csendes tag
Üdvözletem stalkerek!
Végre be tudtam ide lépni, már napok óta olvasom a fórumot, hogy ki hogyan fejlődik és naon soakt segített mindenki
)))))Remélem majd énis tok segíteni.
Mióta megvan a lost alpha csak ezt nyomom
Meg a kommentek alapján a segítségekkel
Pár kérdésem volna:
Most ott járok, hogy eljutottam chernobilba és a bárosnál igen ju cuccok vannak csak elég drágák. Mivel az előző bárban mindenki..... és volt ott egy csávó aki adott volna küldit még nekem de msot senki sincs ott csak az a bizonyos 3 ember így az a küldim is gajra ment?
Szerintetek az előtt mielőtt chernobilba megyek szerezzek sok lóvét? Mért 200000 kerül az exoxeleton és majd emgvesztem mikor csak 100000-em volt
Tudtok jo helyet vagy valami küldit ami sok lóvét ad?
A dokinál azt az artifaktcraftolót megéri megvenni, mire jo?
És a legfontosabb kérdésem amit sehol se találtam: A Skilt hogy lehet előjeleníteni, egyszerűen nekem még nem is aktiválódott.
SPOILER!
Hali, akin nem tudja hogy a kihalt bárral mit kell csinálni:
A javítós csávó adja a küldit hogy szerezz RPG-ét és ki kell szedned vele a 2 helikoppert.
Az RPG hez fel kell menned a víztoronyra és ott a tetőn az egyuk hullában lesz a rpg.Egy jo tanács, mert én is megszavtam: A dokiknak ne add le a követ ami után ez a küldi lesz mer ez után az emebrkék átköltöznek chernobilba
)) és ott a legklasszabb cuccokat fogja adni a báros persze nálam 160-200000 rugoba kerul minden fasza ruha
) Tehát mielőtt ezt megcsinálod sok lóvéd legyen
-
Tirexi
addikt
Hali all.
Friss STALKER LA játékos vagyok és a kérdésem az lenne, hogy hogy a fenébe lehet könnyen megölni a zombikat? Bele kel nyomnom egy csomó golyót mire meghalnak.
-
Dhampir
félisten
válasz
miklos3391 #3564 üzenetére
A bugok miatt egyébként is érdemes várni.
-
=WiNTeR=
senior tag
Forestben a bányát valaki felfedezte / van értelme lemenni?
-
törölt tag
válasz
miklos3391 #3560 üzenetére
Az mindegy, h halott. A script parancs a lenyeg. Akar az egyik traderhez is beteheted. Pelda: a cop forumon az egyik sracnak pripiaty-ban halott volt rogovac a hutoben, ezert nem tudta folytatni a fo szalat. Ezert kirillov-hoz beallitottam a "loszert szeretnek kerni" szoveghez a megfelelo parancsot, es mar indult is quest. Bar a srac vegul nem probalta ki, vagy csak nem jelzett vissza, de nalam okes volt.
-
borovi
aktív tag
Tud valaki valamit a magyarítás állapotáról? Készül? Hol tart? Mikor lesz?
-
miklos3391
csendes tag
válasz
#67026816 #3559 üzenetére
Na és mi van akkor, ha mondjuk halott a stalker? Én amikor először megtaláltam Construction Site-on a stalkereket, a kereskedő nem volt a helyén, az előtérben egy hulla feküdt, az épületben az egyik stalker meg nem jelenik meg a minitérképen, viszont ellenséges velem, egyből rámlő.
-
törölt tag
Udv Mindenkinek! Beragadt kuldetesekre van egy bonyolult megoldas, ha mar semmi nem segit. Ha sdk dialog editorral megnyitjuk a megfelelo szovegfajlt, es ott megkeressuk a feladat befejezesehez szukseges beszelgetest, akkor az azokhoz rendelt script parancsokat ideiglenesen egy aktalanos beszelgeteshez hozzairjuk es a jatekban lefojtatjuk, akkor mukodnie kell. cop alatt nekem mukodott.
-
ericdrawen74
senior tag
A Construction Site-on van, köszönöm a segítséget.
-
sagajr78
tag
válasz
ericdrawen74 #3556 üzenetére
Ennél azért lehetnél konkrétabb, hogy mégis melyik feladatban, hol/kitől vetted fel és így tovább, csak mert 2 helyen is lehet tranzisztoros feladatot kapni.
Az egyik hely a Construction Yard ahol a Stalker boltostól kapsz feladatot. Ő pontosan megmondja hol keresd a kért két cuccost (tranzisztor és szerelő csomag). Egyiket a banditák tanyáján, másikat a szivattyúállomáson a tartózkodási helyével szemközt.
A másik hely ahol ilyen jellegű feladat kapható az meg Countryside után van. A kérdéses cucc pedig, a másik két alkatrésszel egyetemben, egyazon helyen van, szétverhető ládákban a beomlott bejáratnál ahol nem tudsz lemenni a brain scorcher-hez.
-
ericdrawen74
senior tag
Az egyik küldetésben egy tranzisztort kell megtalálni, már 2 órája keresem, valaki mondja már meg hol találom?
-
PeL
addikt
válasz
Plazmacucci #3554 üzenetére
Azért nem olyan egyszerű ám az, valszeg az egész motort újra kéne írni a többmagosításhoz...
-
-
dergander
addikt
Azért a Crysis 3 sokkal jobb márcsak 2 okból...Kisebb a gépigénye,vagyis nekem sokkal jobban fut maxon mint a stalker,másrészt azért az bőven szebb grafikában,a stalkerba azért van jó sok elmosódott low textúra.
Először is csinálják már meg végre a gépigényt,ne egy mag menjen 100%on hanem ossza el,mert amint az 1 core eléri a 100%ot onnantól kezdve be is lassul,tehát a VGA bírná.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Autószerelők, autószerelés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Cosmic-Audio XXL 3 Ag
- Lenovo Thinkpad T14s, 14" FHD IPS Érintőkijelző , I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, 27% áfás
- HP Probook 430 G7, 13,3" FHD , I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Dell Latitude 5500, 15,6" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest