Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Az utolsó videód amit láttam, valami bringa szimulátor volt.

Még else indítottam már készvoltam tőle, hogy vajon ki lehetett a készítők célközönsége, Bicikli szimulátor úristen, őskockák előnyben.
Persze a video hatalmas volt, főleg a vége mikor ugratni próbáltál a jobbos szakaszon...

Ilyen jellegű közösségi tevékenység mellé amúgy kijár a negatív kritika is, ne kapd fel miatta vizet, ha nem szereted simán csak ignoráld, bár látom a LA-nál már letiltottad a kommenteket.., nos ez is egy megoldás!

Jópofa volt mind amit eddig láttam.

-
-
emre
veterán
Nem kell bemutatni a híred megelőz....Ha neked az a skill hogy bénázol és tulajdonképp fogalmad sincs róla mit csinálsz hát lelked rajta. Nem tudom és nem is érdekel mennyi munka egy ilyen csatorna de én ezt fel nem töltöttem volna. (a videó minőség jó) Nem is nézem, csak azokat sajnálom akik esetleg ez alapján ítélnek meg egy játékot. Ez móunika és győzike só egyben. De a negativ reklám is reklám, ha neked a nézettség a fontos akkor lehet jó úton jársz.
-
emre
veterán
Szerintem nyugodtan megnézhetnél néhány jó gameplay videót mielőtt feltöltöd a sajátod játék ismertető gyanánt....

Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone topik
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Logitech szerviz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi