Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Etele1
csendes tag
válasz

Hideyoshi

üzenetére
						Az intro-ban látszik,h az első anomália kitöréskor TE hagyod ott el a Vintart...valóban nem érdemes tökölni vele, mert már a Szemétdombon is össze lehet szedni vagy fél tucatot az oda átjövő és ott a fosztogatók által kinyiffant Stalkerektől. Ja és azok nincsennek lényegében nullára lesérülve.
Korábban kérdezte valamelyikőtök,h milyen pénz egység van a játékban? dollár,euro stb.
Akkor mondom...a RU az a Rubel rövidítése. Orosz fizetőeszköz ha valakinek ismeretlen lenne.
 - 

Chrom
tag
válasz

Hideyoshi

üzenetére
						Szerintem nem írta le senki, én említettem, hogy lehet találni annak aki ügyes és odafigyel a részletekre. Fent a mocsár felső részén vannak vasúti kocsik, ott az egyik anomália mellett van 1 eldobva. Vagyis nekem a 2. végigjátszásnál is ott volt. De töltény nincs még hozzá, majd csak jóval később fogsz tudni venni, addig azért érdemes magaddal cipelni.
(#1732) BalaNce87: Ha vissza olvasgatsz szerintem erre is választ kapsz, részletesen kitárgyaltuk melyik mire jó. A többségét szerintem el lehet adni, yantar-ban a Prof. elég jól fizet érte. De kinek melyik válik be. Vannak jó tulajdonságai is egy artinak, és vannak rossz tulajdonságai is, és van aminek csak jó tulajdonsága van. Pl: leviszi mínuszba a sugárzást, tehát mondjuk ha csak azt rakod be a relikvia tartóba, akkor ha bemész egy sugárzott területre, akkor nem emelkedik olyan gyorsan a csík, vagy gyorsabban lecsökken és nem kell adagolnod magadba gyógyszert vagy vodkát!

- 

rup1u5
nagyúr
válasz

Hideyoshi

üzenetére
						látom vágod a témát.
kösz a levezetést!
nekem ez kívül esik az értelmi képességeimen. azt magyarázd meg akkor hogy 32bites xp-n 1gigás vga--val + 4 giga rammal miért ír itt neki ugyan annyit mint nekem? Nem annyival kevesebbet kéne mutatnia mint amivel több videómemóriája van a gépben? Vagy ez csak egy fals XP-s adat? 
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
 - IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
 - Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest