Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem nem, ezt a sorozatot viszont nem hagyhattam ki, orok darabok egy stalker fannak.

A jatekokat nem szoktam elsietni, kepes voltam vagy 10-szer annyi idot maszkalni a zonaban, mint amit a foszal igenyelt volna. Legalabbis a soc-ban, a cs hamarabb megvolt, mondjuk egy csomo palya kopizas volt benne sajnos.

-
rétisün
veterán
amikor én ebben próbáltam neki segíteni, és adtam neki egy pisztolyt, egyből ellenem fordult, úgyhogy szépen le is lőttem a kis köcsögöt.
ha már hadsereg: a kordonban lévő hadsereges bázis az csak úgy benne van a játékban, mert az elsőben is benne volt, vagy van is valami szerepe? azon kívűl, hogy ott van az géppuska, amikor átérek az ingoványból.
ja, meg ott van két rejtekhely, aztán annyi....
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple Watch
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jövedelem
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook S 13 OLED UM5302TA
- Swift SF16-51T 16" 3K OLED érintő Ultra 9 288V Arc 140V 32GB 1TB ujjlolv IR kam gar
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- MacBook Air 13", M3 16/256, csillagfény
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tartson minél tovább az élvezete
Clear Sky meg 46 : )